Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Barbaros2 Server Files #Mcyk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmetcan Y.k

Mehmetcan Yalçınkaya
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
Konular
227
Online süresi
10ay 18g
Reaksiyon Skoru
1,281
Altın Konu
2
Başarım Puanı
284
TM Yaşı
7 Yıl 11 Ay 21 Gün
MmoLira
3,504
DevLira
63

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Konuya gelipde bu ücretli files felan demeyin ücretli satan elemanlarda sagdan soldan aldı aynı bile değil içerisine metin min max damage hasar eklemişler ama bunu görmezden gelip konuyu kapatmak için bahane aramayın turkmmo adına gayet güzel bir files kullanın piyasadaki birçok server bu dosyaları kullanıyor dosyalar sağlamdır kafanız rahat eder 1-105 yap direk newschool aç

Misali Filesi için Hazırlansınlar mı o zaman :D Rıdvan Güney 160K Verdim diyip ortalıkda dolaşan barbaros filesini paylaşıp birde erkek gibi raconsal sözler yazmaya kalkması yokmu erkek ya Madem erkeklik yapacaksın sana Özenerek Yaptıgım Misali Filesini niye paylaşamadın korkak herif xD
Gel Az Daha yalvar son halini vereyim sana bak Çok İstediğin Misali2 Arena Sisteminide Yaptım

@sabanserty Bu Şahsın Misalideki Hesapları FYB girip ne içerik varsa bana atıp aynısını yaptırıyordu oyunun neredeyse adam size kafayı takmış ben geleceğin ziyadı olacam diyip duruyor yanındaki hexeyede(Hakan Bozkurt) sende şaban olacaksın bizde büyük olacaz felan diyordu xD
IMG_7305.png

Evet Şimdi Biraz tanıyalım bu hakan isimli elemanı

adam rewarda bir güncelleme atmış rewardı açıyorsunuz fps 120den 80e iniyordu öyle güzel güncelleme atardı

5 adet update aynı anda basıyor neden mi adam çünkü metin2nin işleyişini geliştirmesini bilmiyor yapay zeka ne derse onu yapıyor bu direk yapay zekaya bana şu sistemi yap tarzında çalışıyor

1776287851767.png

Gelelim arkadaşın loading optimizasyonuna abi bizim aklımıza senelerdir neden gelmedi 20yi 0 yapmak ?

adam geliştirici ya xD Şunu optimizasyon diye ekliyor ferhat isimli Takma ad kullanan Rıdvan Güneyi Kandırıyor rıdvanda fukara ne anlar koddan inanıyor zavallı

1776287810664.png

gelelim adamın bir diğer önemli fixine

bildiğiniz üzere çogu sourcede binek çok hızlı olursa hızlı giderken moblar bir tık yavaş yüklenir

arkadaş bunu çözmek için binekteyken bütün haritayı görünür yapıyor yani renderlemede çevreni renderlemesi gerekirken durdugun yerde haritanın diğer tarafını bile renderliyor

bineğe bin oyunu alta al 20 dk sonra oyun gg siyah ekran

1776287773721.png

adam sayılarla oynayarak yapay zekayla files geliştiriyor helal olsun

şimdi gelelim bu elemanın sattıkları ne peki

alman geliştirici olan alttaki resimdeki arkadaş geliştiriyor oyunu sistemi hakan dediğimiz elemanda pazarlamasını yapıyor millete kendi yapmış gibi tanıtıyor bu sayede ortamlara giriyor müşteri kazanıyor müşterinin işlerini almana yaptırıyor daha ucuza aradan karını alıyor

sırf bu saydıgım güncellemeler için bu ferhat denilen sahte isimli Rıdvan güneyden 70 k Para alıyor :D Sonrada bu Misali yaptıgım filesi paylaşmak yerine gelip Ortalıkda gezen barbaros filesini paylaşıyorlar sonrada erkek gibi yazılar yazmaya çalışıyorlar Sizin erkekliğiniz Geliştiriciliğiniz Yapay Zekanın Tokeni bitene Kadar Sonra Free ChatGptye :D
1776287866984.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Yapılan incelemeler sonucunda satıştaki filesten farklı olmadığına kanaat getirildiği için. Konun kapalı kalmasına karar verilmiştir.

Not: Farklı olduğunu idda ediyorsanız kanıtlarınızı sizlerde paylaşabilirsiniz. Bölüm kurallarına dikkat ediniz.
Konunuz daha önce kapatılmış. Satış konusu olduğu için. Böyle tekrar aynı içerik ve aynı başlıkla açma çabanızı takdir ediyorum.

Konunuz daha önce kapatılmış. Satış konusu olduğu için. Böyle tekrar aynı içerik ve aynı başlıkla açma çabanızı takdir ediyorum.
araştırmadan bakmadan sizin kapatma gayretinizi ben taktir ediyorum siz alın başka kimse almasın

Gelin yayın açalım diyorum kim satıyorsa ses yok araştırıyoruz diyorsunuz 10 saattir araştırılmadı halen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri