- Konular
- 227
- Online süresi
- 10ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 1,281
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 3,504
- DevLira
- 63
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Öncelikle
Misali Filesi için Hazırlansınlar mı o zaman
Gel Az Daha yalvar son halini vereyim sana bak Çok İstediğin Misali2 Arena Sisteminide Yaptım
@sabanserty Bu Şahsın Misalideki Hesapları FYB girip ne içerik varsa bana atıp aynısını yaptırıyordu oyunun neredeyse adam size kafayı takmış ben geleceğin ziyadı olacam diyip duruyor yanındaki hexeyede(Hakan Bozkurt) sende şaban olacaksın bizde büyük olacaz felan diyordu xD
Evet Şimdi Biraz tanıyalım bu hakan isimli elemanı
adam rewarda bir güncelleme atmış rewardı açıyorsunuz fps 120den 80e iniyordu öyle güzel güncelleme atardı
5 adet update aynı anda basıyor neden mi adam çünkü metin2nin işleyişini geliştirmesini bilmiyor yapay zeka ne derse onu yapıyor bu direk yapay zekaya bana şu sistemi yap tarzında çalışıyor
Gelelim arkadaşın loading optimizasyonuna abi bizim aklımıza senelerdir neden gelmedi 20yi 0 yapmak ?
adam geliştirici ya xD Şunu optimizasyon diye ekliyor ferhat isimli Takma ad kullanan Rıdvan Güneyi Kandırıyor rıdvanda fukara ne anlar koddan inanıyor zavallı
gelelim adamın bir diğer önemli fixine
bildiğiniz üzere çogu sourcede binek çok hızlı olursa hızlı giderken moblar bir tık yavaş yüklenir
arkadaş bunu çözmek için binekteyken bütün haritayı görünür yapıyor yani renderlemede çevreni renderlemesi gerekirken durdugun yerde haritanın diğer tarafını bile renderliyor
bineğe bin oyunu alta al 20 dk sonra oyun gg siyah ekran
adam sayılarla oynayarak yapay zekayla files geliştiriyor helal olsun
şimdi gelelim bu elemanın sattıkları ne peki
alman geliştirici olan alttaki resimdeki arkadaş geliştiriyor oyunu sistemi hakan dediğimiz elemanda pazarlamasını yapıyor millete kendi yapmış gibi tanıtıyor bu sayede ortamlara giriyor müşteri kazanıyor müşterinin işlerini almana yaptırıyor daha ucuza aradan karını alıyor
sırf bu saydıgım güncellemeler için bu ferhat denilen sahte isimli Rıdvan güneyden 70 k Para alıyor
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Helal olsun lan sana memo vur gelsin coşkuyu 1k para önemli değil benim paraya çökmüştü iyi alacağım vardı zaten
Konu içerisinde birbirinizle atışmak yerine kanıtlarla beraber şikayet konusu açabilirsiniz.
Dosyalara gelecek olursak kimin eline geçtiyse 15 / 20k 'a satıyordu 3 ay önce chatgpt isimli birisinden 20k 'a satın alıp daha sonra desteği kesince şahıs benimle paylaştı bir kaç eklenti düzenleme yapmıştım.
Yani vareze düşmesi çok iyi oldu kim satıyorsada kusura bakmasın files kime ait sahibi kim belirsiz.
Bu arada 2 tane sürümü var Artos ve Barbaros diye bu paylaşılan hangi sürüm bilmiyorum
- Konular
- 55
- Online süresi
- 2ay 6g
- Reaksiyon Skoru
- 235
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 124
- TM Yaşı
- 6 Yıl 25 Gün
- MmoLira
- 5,633
- DevLira
- 15
Senle lobileşip hexeyi kandırmışız
Ürünü teslim edemeyen hexe müşterime ters yapan hexe beni kötüleyen hexe
herşey ortada rezil olan hexe ama ne hikmetse biz senle ortak olmuşuz bu arada 3 mesaj toplamımız vardır mehmetcanla
ben neymişim böyle arkadaş ya valla o kadar iş yaptım o kadar referansım var ama ilk kez bu tarz ithamlarla geliyorlar valla ilginçler bunlar ruhsal sorunları var 
- Konular
- 42
- Online süresi
- 22g 49683s
- Reaksiyon Skoru
- 159
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 81
- TM Yaşı
- 2 Yıl 27 Gün
- MmoLira
- 7,999
- DevLira
- 9
inan birşey anlamadım
ama yinede postun için teşşekür ederiz
- Konular
- 227
- Online süresi
- 10ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 1,281
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 3,504
- DevLira
- 63
hexe denilen eleman Gpt Felan olmasa 2 kodu yan yana getiremez ya gider şaban bişey bilmiyor der ya gider korayın aldıgı paraları kıskanır adamla dalaşmaya girer yaw sen etine buduna bakmıyorsun eline klavyeyi alıyorsun eleştirdiğin adamları bi araştır sonra eleştir yok can tolip aylık 150k almış serverlerden yok koray o kadar almış hexe daha çok almalıymış ona göre o en iyisi felan ama geliştiriciliği Yapay zekanın tokeni kadar sonrası yokSenle lobileşip hexeyi kandırmışızÜrünü teslim edemeyen hexe müşterime ters yapan hexe beni kötüleyen hexe
herşey ortada rezil olan hexe ama ne hikmetse biz senle ortak olmuşuz bu arada 3 mesaj toplamımız vardır mehmetcanla
ben neymişim böyle arkadaş ya valla o kadar iş yaptım o kadar referansım var ama ilk kez bu tarz ithamlarla geliyorlar valla ilginçler bunlar ruhsal sorunları var
![]()
- Konular
- 227
- Online süresi
- 10ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 1,281
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 3,504
- DevLira
- 63
Konuyu kapatmaya felanda kalkmazsınız umarım min 4 kişi satmaya kalkıyor bu dosyaları şuanda ücretli bölümünde zamanında hepsi google barbaros2 server files dosya.co yazıp indirip satıyor tam 5 aydır elden ele geziyor bu dosyalar foruma yararı olsun bari @AsiLZade @Tunga @xranzei
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
daha chatgpt felan denilen birisi vardı onlarda satıyordu bu dosyaları bunların eline nasıl geçti derseniz Barbarosu son açtıklarında server sahibi dosya.coya upload ediyor yeni aldıgı developere atmak için orada silme linki almıyor açıklamayada barbaros2 filesi yazıyor googlde aratan buluyordu
⭐ 1–99 Kur & Aç Orta Emek Yapı | +5000 Online'de Test Edildi Güncel Referans Mevcut | Sistem Satışı | Teknik Destek⭐
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. 1/99 Server Files Ve Sistem Satışları Aktif referanslarla test edilmiş, performans odaklı altyapı hizmeti sunuyorum. Geliştirilen 1–99 Orta Emek yapı, tamamen optimize edilmiş veritabanı ve core üzerinde inşa edilmiştir; game/şişme/core verme vb. kronik...
1-99 Profesyonel Hard Emek Server Files +5000 Online'de Test Edildi!
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Herkese merhaba Dosyaları bilen bilir defalarca test edilmiştir ve yüksek online görmüştür sınırlı sayıda satış yapılacaktır soru sormak için eklemeyin sadece ciddi alıcılar iletişime geçerse sevinirim detaylı bilgi ve test server için iletişime...
daha chatgpt felan denilen birisi vardı onlarda satıyordu bu dosyaları bunların eline nasıl geçti derseniz Barbarosu son açtıklarında server sahibi dosya.coya upload ediyor yeni aldıgı developere atmak için orada silme linki almıyor açıklamayada barbaros2 filesi yazıyor googlde aratan buluyordu
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)