- Konular
- 227
- Online süresi
- 10ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 1,281
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 3,504
- DevLira
- 63
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Enes Kerem isimli şahıs yani turkmmodaki bir diğer adı zoldyckwork diğer adı songokuMMO Olan şahıs Files kurmayı bile bilmiyordu kendini bana acındırarak internetini ödeyecem şeklinde elektirik faturam geldi şeklinde yazıp filesi kurmam için yaklaşık 2 ay çaba gösterdi bizde yoklukdan geldik halinden anlarım diyip filesi buna kurdum oyuna soktum
oyuna soktuktan sonra adam arkamdan tekrar filesi satmaya çalışıyor o kadar emek yapılan dosyaları 20k gibi komik bir rakama satıyor sourceli
böyle şahıslara prim vermeye gerek yok arkamdan sırf para ugruna gidip müşterime beni karalayıp elindeki benim kurdugum filesi adama satmaya çalışıyor öyle rezil bir insan
adamın bütün hatalarını çözen benim filesi ona kuran benim ama ihanet ihanettir. Enes Kerem denilen Şahıs rebirth2 Projesinde ekipte map yapıyordu
filesi Githundan çalıp birine satmaya çalışırken yakalanıp ekipden atılıyor sonra bana gelip 2 ay acıtasyon yapıp bıktırdıkdan sonra acıyıp kuruyorum aynı hatayı banada yapıyor
ben affetmem ama haddini bilmesi gerekiyor
Bunları Rebirth2 Geliştiricisi arkadaşım @SIMPSON1 onaylayacaktır.
filesin alt yapısı benim eski Milat2 55-120dir Ondan sonra aynı alt yapıyla bir çok oyun açılmıştır günümüzde halen xXx dahil olmak üzere bir çok oyun bu alt yapımı kullanmaktadır.
işte indirme linki :
işte tanıtım videosu
Kurulum Videosu
oyuna soktuktan sonra adam arkamdan tekrar filesi satmaya çalışıyor o kadar emek yapılan dosyaları 20k gibi komik bir rakama satıyor sourceli
böyle şahıslara prim vermeye gerek yok arkamdan sırf para ugruna gidip müşterime beni karalayıp elindeki benim kurdugum filesi adama satmaya çalışıyor öyle rezil bir insan
adamın bütün hatalarını çözen benim filesi ona kuran benim ama ihanet ihanettir. Enes Kerem denilen Şahıs rebirth2 Projesinde ekipte map yapıyordu
filesi Githundan çalıp birine satmaya çalışırken yakalanıp ekipden atılıyor sonra bana gelip 2 ay acıtasyon yapıp bıktırdıkdan sonra acıyıp kuruyorum aynı hatayı banada yapıyor
ben affetmem ama haddini bilmesi gerekiyor
Bunları Rebirth2 Geliştiricisi arkadaşım @SIMPSON1 onaylayacaktır.
filesin alt yapısı benim eski Milat2 55-120dir Ondan sonra aynı alt yapıyla bir çok oyun açılmıştır günümüzde halen xXx dahil olmak üzere bir çok oyun bu alt yapımı kullanmaktadır.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
işte indirme linki :
işte tanıtım videosu
Kurulum Videosu
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Değişen tek şey yeni yüzleriyi forumlar herkese
Yıllardır bu forumdayım, yüzlerce wareze düşmüş files gördüm ve hepsinin altında files sahibinin yorumu yazıyordu ve hepsinin de cevapları aynı değişmeyen cevaplar" o eski sürüm, coreli, vırt zırt" ama gel gör ki satın alındığında da verilen dosyalar aynı.
GUI değiştirip loginscreen değiştirip 2 tane map ve çalıntı sistem ekleyerek binlerce liralara files satıyorsunuz, beyler ben bu metin2 piyasasında belki 10 yılı geçkin süredir varım ve totalde gerçek anlamda 5-6 tane geliştirici gördüm isimlerini tek tek yazmama gerek yok kendilerini biliyor bir çoğu.
İşin özü arkadaşlar ucuz etin yahnisini yemeyin, kendini tecrübeli profesyonelmiş gibi tanıtan üçkağıtçılara da kanmayın,
Paylaşım için teşekkürler dostum <3
Sistemleri söküp hemen malum altyapıya ekleyip, forumda satış konusu açacağım (!)
Şikayet konuna yorum yapılmış dönüş yapamayan sizsiniz. Bu şekilde herkese atıp tutmaya devam ederseniz. İşlem uygulayacağım.İşini yapan yöneticiler, öncelikle açtığım şikayet konusuna bence öncelik göstermeli. Satışta olan bir dosyanın wareze atılmasına değil.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Şu düzenlemeyi yapamayan adam bu forumda satış yapabiliyor.
Metin2Pserver konusu açabilmek için bile kurallar olan forumda bu tarz dolandırıcılar için en basit bir kural bile yok kaç oldu hesap değişip yeni konu açıp burda insanlara hayal satıp dolandırabiliyor.
Konusunun altına atılan yorumların hepsinin kendi yan hesabı olduğunu ve songokummo hesabıyla birini dolandırıp bu hesaba geçtiğini yazdığım için bu forumdan 1 gün engellendim.
Yazık
satıştaki hali budur dosyalara sistem ekliyorum suanda kısa sürede paylaşırım iyi forumlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
- Konular
- 117
- Online süresi
- 2ay 2g
- Reaksiyon Skoru
- 590
- Altın Konu
- 14
- Başarım Puanı
- 184
- TM Yaşı