- Konular
- 117
- Online süresi
- 2ay 2g
- Reaksiyon Skoru
- 590
- Altın Konu
- 14
- Başarım Puanı
- 184
- TM Yaşı
- 2 Yıl 10 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 542
- DevLira
- 21
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
altyapı sana ait değil sen bu dosyaları çaldın kankaBence senin anlamanda problem var, büyük ihtimalle adını bilmediğimiz basit okullardan mezun, sınıfsal olarakta alt kademe birisisin. Paylaştığınız dosyalar 1. sezon'a ait Yani test sezonumuz, Çok fazla bug oldu, core verdi Hepsini çözdük Fixledik. Ben aynı altyapının satışını yapıyorum ama sorunlarının çözülmüş, daha stabil hale getirilmiş versiyonu. Ama sonuç olarak günün sonunda baktığında altyapı bana ait ve bu dosyalar forumda rahatça paylaşılabiliyor. Tekrarlıyorum bu konu üzerinden daha fazla konuşmak istemiyorum. Bir önceki mesajımdada Tekrarladım Allah hak yiyen varsa çoluğundan çocuğundan misliyle çıkartsın.
- Konular
- 71
- Online süresi
- 2ay 7g
- Reaksiyon Skoru
- 114
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 151
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 10,032
- DevLira
- 0
Deniz, sorgusuz infaz yapıyorsun. Ben kimseyi dolandırmıyorum. Çok fazla spam attığın için konularıma seni defalarcada şikayet ettim bunu sen çok iyi biliyorsun. Zoldyckwork ile yeni projeler oluşturmaya çalışıyorum ve aktif satış konumdaki WesterosGaming hesabı Kenan adlı arkadaşım ait ben rica etmiştim satışa başladığımda yorum atmasını. Dilersen gidip bakabilirsin yorum atan arkadaşların hesaplarına kaç mesajı var hangi konularda yer almış vs. vs. Ben bu konu üzerinden daha fazla yorum yapmak istemiyorum dediğim gibi.
- Konular
- 57
- Online süresi
- 1ay 19g
- Reaksiyon Skoru
- 121
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 119
- TM Yaşı
- 6 Yıl 8 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 6,241
- DevLira
- 111
eterwizard.dll nasıl çözdünaltyapı sana ait değil sen bu dosyaları çaldın kanka![]()
- Konular
- 117
- Online süresi
- 2ay 2g
- Reaksiyon Skoru
- 590
- Altın Konu
- 14
- Başarım Puanı
- 184
- TM Yaşı
- 2 Yıl 10 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 542
- DevLira
- 21
bendeki hali satış konusundaki dosyalar sistem ekliyorum suanda bitsin paylaşıcagım .eterwizard.dll nasıl çözdün