Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Loren2 (sv1,sv2), Rebirth2 (sv1,sv2,sv3), Furry2 (s1) Server Files 55-120

5.00 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Bence senin anlamanda problem var, büyük ihtimalle adını bilmediğimiz basit okullardan mezun, sınıfsal olarakta alt kademe birisisin. Paylaştığınız dosyalar 1. sezon'a ait Yani test sezonumuz, Çok fazla bug oldu, core verdi Hepsini çözdük Fixledik. Ben aynı altyapının satışını yapıyorum ama sorunlarının çözülmüş, daha stabil hale getirilmiş versiyonu. Ama sonuç olarak günün sonunda baktığında altyapı bana ait ve bu dosyalar forumda rahatça paylaşılabiliyor. Tekrarlıyorum bu konu üzerinden daha fazla konuşmak istemiyorum. Bir önceki mesajımdada Tekrarladım Allah hak yiyen varsa çoluğundan çocuğundan misliyle çıkartsın.
altyapı sana ait değil sen bu dosyaları çaldın kanka :D

Deniz, sorgusuz infaz yapıyorsun. Ben kimseyi dolandırmıyorum. Çok fazla spam attığın için konularıma seni defalarcada şikayet ettim bunu sen çok iyi biliyorsun. Zoldyckwork ile yeni projeler oluşturmaya çalışıyorum ve aktif satış konumdaki WesterosGaming hesabı Kenan adlı arkadaşım ait ben rica etmiştim satışa başladığımda yorum atmasını. Dilersen gidip bakabilirsin yorum atan arkadaşların hesaplarına kaç mesajı var hangi konularda yer almış vs. vs. Ben bu konu üzerinden daha fazla yorum yapmak istemiyorum dediğim gibi.
1734203465753.png
online süresi 30m ve 1 tane mesajı var :D ve hesap senin konunun açıldığı gün açılmış.Yargısız infaz yapmıyorum seni tanıyorum, kim olduğunu biliyorum bu dosyaların eline nasıl geçtiğini biliyorum ve hiçbirşey bilmediğini biliyorum. Mehmetcandan istediğin düzenlemeyi bile yapamayacak seviyedeyken çaldığın dosyaları satmaya çalışman dolandırıcılıktan başka birşey değil.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri