Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Loren2 (sv1,sv2), Rebirth2 (sv1,sv2,sv3), Furry2 (s1) Server Files 55-120

5.00 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

1734202534555.png

Şu düzenlemeyi yapamayan adam bu forumda satış yapabiliyor.
Metin2Pserver konusu açabilmek için bile kurallar olan forumda bu tarz dolandırıcılar için en basit bir kural bile yok kaç oldu hesap değişip yeni konu açıp burda insanlara hayal satıp dolandırabiliyor.
Konusunun altına atılan yorumların hepsinin kendi yan hesabı olduğunu ve songokummo hesabıyla birini dolandırıp bu hesaba geçtiğini yazdığım için bu forumdan 1 gün engellendim.
Yazık

4 bin Öyro para saymışım senin kola sigara paranla karıştırma artık sigara parası isteyecek kimsende kalmadı kimseyi dolandıracak yüzünde kalmadı diyecemde devam edersin sen

Martysama gayet başarılı bir alt yapı tabiki güncel dosyalarımda martysama üzerinden devam edeceğim bu seni alakadar etmez artık çaldıgın filesle para kazanma devri bitti
Mehmetcan bu forumdaki arkadaşlar beni çok tanımasada senin nasıl birisi olduğunu biliyorlar. Sen bırak bir dosyaya 4.000 Euro harcamayı 10 euro Tavuğa para vermiyorsun. Umutcanla, Muhammet bana ilk geldiklerinde onlara 100k'ya dosya sattığını söyledi ardından ben de Mehmetcanın filesı denenmiş değil ne alaka denenmiş diye size satması dedim. Bana skypetan yazıp hakaretler savurdun. Bu adamlarıda nasıl kandırdıysan tekrardan yanına çektin. Sen bundan 1 yıl önce Berkayın yaptığı guileri çalıp ss olarak paylaşan adamdın. Martysama evet başrılı bir altyapı ama üstünde oyun açıp denemeden bir hiç her zaman ve sen hiç bir zaman aktif oyun oynatmadın o dosyalar ile boş konuşma :D

Ekli dosyayı görüntüle 127973
Şu düzenlemeyi yapamayan adam bu forumda satış yapabiliyor.
Metin2Pserver konusu açabilmek için bile kurallar olan forumda bu tarz dolandırıcılar için en basit bir kural bile yok kaç oldu hesap değişip yeni konu açıp burda insanlara hayal satıp dolandırabiliyor.
Konusunun altına atılan yorumların hepsinin kendi yan hesabı olduğunu ve songokummo hesabıyla birini dolandırıp bu hesaba geçtiğini yazdığım için bu forumdan 1 gün engellendim.
Yazık
Forumun satış politikasını yargılamak sana kalmadı Deniz... SongokuMMO hesabımlada kimseyi dolandırmadımı bu bir iftira kanıtlarsan sevinirim.
Altındaki hesaplarıda adminler incelesin benim ip'im ile çakışıyorsa banlasınlar :D

Mehmetcan bu forumdaki arkadaşlar beni çok tanımasada senin nasıl birisi olduğunu biliyorlar. Sen bırak bir dosyaya 4.000 Euro harcamayı 10 euro Tavuğa para vermiyorsun. Umutcanla, Muhammet bana ilk geldiklerinde onlara 100k'ya dosya sattığını söyledi ardından ben de Mehmetcanın filesı denenmiş değil ne alaka denenmiş diye size satması dedim. Bana skypetan yazıp hakaretler savurdun. Bu adamlarıda nasıl kandırdıysan tekrardan yanına çektin. Sen bundan 1 yıl önce Berkayın yaptığı guileri çalıp ss olarak paylaşan adamdın. Martysama evet başrılı bir altyapı ama üstünde oyun açıp denemeden bir hiç her zaman ve sen hiç bir zaman aktif oyun oynatmadın o dosyalar ile boş konuşma :D
1milyonda öderim seni ilgilendirmez istedigim kişiden files alırım istedigim kişiyle çalısırım seni ilgilendiren bir durum görmüyorum ortada ilk etapta bize gelip hem mehmetcanı savunup hem kötülemen ayrı bir olay zaten onları demiyoruz bile uzatmanın anlamı yok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri