Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

⭐️ 1-99 & 1-105 NEWSCHOOL SERVER FİLES ⭐️ 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Dostumkusurabakmada v1 v2 v 3 farketmez senin paylaşman hattadır millette aynı hallin veriyon şimdide aynı hallini veriyon ben paylaşırdımda v8 dir artık en güncel hali bendede vardır çünkü offline shopuna kadar duruyor osmanlı2 nasılsa bu filesde öyle granyy syserları oo loglar bi görseniz v8 v1 v2 v3 farketmez hepsinde aynı syserlar vs var hiç birşey değişdirmemişsin millete bu dosyaları satıyorsun bide ben insanlara acıyorum ya iyi files almak yerine bu filesi alıyolar bide bile bile neyse kendin bileceyin iş satıyorsan kaldır linkini

Dostumkusurabakmada v1 v2 v 3 farketmez senin paylaşman hattadır millette aynı hallin veriyon şimdide aynı hallini veriyon ben paylaşırdımda v8 dir artık en güncel hali bendede vardır çünkü offline shopuna kadar duruyor osmanlı2 nasılsa bu filesde öyle granyy syserları oo loglar bi görseniz v8 v1 v2 v3 farketmez hepsinde aynı syserlar vs var hiç birşey değişdirmemişsin millete bu dosyaları satıyorsun bide ben insanlara acıyorum ya iyi files almak yerine bu filesi alıyolar bide bile bile neyse kendin bileceyin iş satıyorsan kaldır linkini
Bazı insanlar el altından v2 v3 hallerini satıyor diye paylaştım zaten. Ek olarak v8in sende olma ihtimali yoktur henüz satışı yapılmadı :)
Konuda da dile getirdiğim gibi ben ve Emin'de mevcut yine de yorumun için teşekkürler.

packlar yarım keske bildirseydin insanlara

Osmanlı2 de duran tüm açıklar tüm sorunlar hemen hemen burada var Mesela lv peti çağırın 60 seviyede h.o coresi geliyor derece sistemi güzel şekilde client kastırıyor optimize ayarları desen çok değişik bilemiyorum çok ilginç geldi bana genede paylaşım için teşekkür ederim göktuğ geçmiş olsun ek olarak konuya tanıtımı ekliyebilirsin

Ekli dosyayı görüntüle riseoflora.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)