shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Aklınızı Alacak Quest

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bide örneklendirmek istiyorum aslında videolu vs. Ama o kadar vaktim olmadı için yazdığım Questlerin aktif şekilde çalıştığını gösteremiyorum inşallah yakında yapacağım.

Bahsettiğiniz içerigin questle bağlantısını bu konu üzerindeki sistemle karşılaştırarak ne demek istediğimi anlayabilirsiniz
Bide bundan 2 3 sene öncesine kadar gerçekten quest yazmak veya c++ Python vs bilmiyordum şimdi üzerinde fazlasıyla duruyorum iyi işler yapmaya çalışıyorum inşallah olursa hiç bir şekilde su piyasada bu özellik şu kadara satıyorum diyen kişilerle bu kadar metin2 oyununu seven insanlara bedava şekilde bir çok özellik buluşturmak istiyorum.

Bide bundan 2 3 sene öncesine kadar gerçekten quest yazmak veya c++ Python vs bilmiyordum şimdi üzerinde fazlasıyla duruyorum iyi işler yapmaya çalışıyorum inşallah olursa hiç bir şekilde su piyasada bu özellik şu kadara satıyorum diyen kişilerle bu kadar metin2 oyununu seven insanlara bedava şekilde bir çok özellik buluşturmak istiyorum.
Baştacısın kardeşim benim sadece bilgilendirmek amaçlı yorum yapmak istedim

Baştacısın kardeşim benim sadece bilgilendirmek amaçlı yorum yapmak istedim
Eyvallah teşekkür ediyorum her yorum benim için değerli kötüde olsa iyide olsa çünkü ona göre kendimi geliştirmek istiyorum bir şeyler paylaşmak insanlara yardımım dokunması beni mutlu ediyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri