- Konular
- 36
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 17d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 6,898
- DevLira
- 21
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bide örneklendirmek istiyorum aslında videolu vs. Ama o kadar vaktim olmadı için yazdığım Questlerin aktif şekilde çalıştığını gösteremiyorum inşallah yakında yapacağım.
- Konular
- 36
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 17d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 6,898
- DevLira
- 21
Bide bundan 2 3 sene öncesine kadar gerçekten quest yazmak veya c++ Python vs bilmiyordum şimdi üzerinde fazlasıyla duruyorum iyi işler yapmaya çalışıyorum inşallah olursa hiç bir şekilde su piyasada bu özellik şu kadara satıyorum diyen kişilerle bu kadar metin2 oyununu seven insanlara bedava şekilde bir çok özellik buluşturmak istiyorum.Bahsettiğiniz içerigin questle bağlantısını bu konu üzerindeki sistemle karşılaştırarak ne demek istediğimi anlayabilirsiniz![]()
[Python/C++/Quest] Geri Dönüş Sistemi Şeytan Kulesi - [BackSpaceTR]
Merhaba ben Soner Altun yani sizin bildiğiniz isimle BackSpaceTR. Sizlerle arşivimde olan Şeytan Kulesi Geri Dönüş sistemi'ni paylaşmak istiyorum. Şeytan Kulesi Geri Dönüş sistemi C++,Quest,Python taraflıdır, Tamamen stabil ve hatasız çalışmaktadır. Konu dışı/alakasız/tartışma amaçlı...forum.turkmmo.com
- Konular
- 146
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 1,776
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- MmoLira
- 3,301
- DevLira
- 16
Baştacısın kardeşim benim sadece bilgilendirmek amaçlı yorum yapmak istedimBide bundan 2 3 sene öncesine kadar gerçekten quest yazmak veya c++ Python vs bilmiyordum şimdi üzerinde fazlasıyla duruyorum iyi işler yapmaya çalışıyorum inşallah olursa hiç bir şekilde su piyasada bu özellik şu kadara satıyorum diyen kişilerle bu kadar metin2 oyununu seven insanlara bedava şekilde bir çok özellik buluşturmak istiyorum.
- Konular
- 36
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 17d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 6,898
- DevLira
- 21
Eyvallah teşekkür ediyorum her yorum benim için değerli kötüde olsa iyide olsa çünkü ona göre kendimi geliştirmek istiyorum bir şeyler paylaşmak insanlara yardımım dokunması beni mutlu ediyor.Baştacısın kardeşim benim sadece bilgilendirmek amaçlı yorum yapmak istedim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)