- Konular
- 146
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 1,776
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- MmoLira
- 3,286
- DevLira
- 16
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hocam yanlış anlamayinda yazdığınız şeylerle questin bir alakası yokki, 100 100 warp koduna warp attiriyorsunuz kuleye bile isinlanmazki bu şekilde
- Konular
- 36
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 17d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 6,883
- DevLira
- 21
Dostum kendi serverimden alıp atıyorum en son halini düzenleyip atabilirim 100 ' 100 en son yazma sebebim Buga girerse ne olur diye yaptım bir şeyHocam yanlış anlamayinda yazdığınız şeylerle questin bir alakası yokki, 100 100 warp koduna warp attiriyorsunuz kuleye bile isinlanmazki bu şekilde
- Konular
- 146
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 1,776
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- MmoLira
- 3,286
- DevLira
- 16
Hocam herhangibir veri kaydedilmesini sağlayacak bir kod yok, zindanlar harita indexi 55 ise oyuncular giriş yaptığında sırasıyla 550001 550002 3 4 5.... diye İndex atar questte bunun kayıdını alabilecek bir kod yok haakeza questle olacak iş değil zaten filesinizde bulunan bir sistemi questle bagdaştırmayın içerik açıklama ile alakasiz çünkü içerik yok 25 satırlık say içeren bir quest paylasmişsinizDostum kendi serverimden alıp atıyorum en son halini düzenleyip atabilirim 100 ' 100 en son yazma sebebim Buga girerse ne olur diye yaptım bir şey
Son düzenleme:
- Konular
- 146
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 1,776
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- MmoLira
- 3,286
- DevLira
- 16
Dostum kendi serverimden alıp atıyorum en son halini düzenleyip atabilirim 100 ' 100 en son yazma sebebim Buga girerse ne olur diye yaptım bir şey
[Python/C++/Quest] Geri Dönüş Sistemi Şeytan Kulesi - [BackSpaceTR]
Merhaba ben Soner Altun yani sizin bildiğiniz isimle BackSpaceTR. Sizlerle arşivimde olan Şeytan Kulesi Geri Dönüş sistemi'ni paylaşmak istiyorum. Şeytan Kulesi Geri Dönüş sistemi C++,Quest,Python taraflıdır, Tamamen stabil ve hatasız çalışmaktadır. Konu dışı/alakasız/tartışma amaçlı...
- Konular
- 36
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 17d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 6,883
- DevLira
- 21
Dostum ben seni anladım benim questler sadece örnek oluşturmak için üzerine. serverime yazdığım source ayrı onlar paylaşımına başlamadım haklısın suanlik bir işlev görmez böyle sadece bunları para karşılığı veren bir çok bilişimler var gerek yok o kadar para bayilmaya source kodlarını 3 4 ay sonra serverimin açılışını yapmadan 1 2 ay öncesinden paylaşacağım o zaman bu kuleye dönüş bakımdan sonra kaldın yerden devam etme vs o zaman rahatlıkla kullanabilirler. Belki YouTube üzerinden videolar çekipte quest yazmak source yazmak detaylı bir şekilde paylaşırım yanlış terimler kullanmış olabilir affola source / c++ teriminide kullanabilirdim anladın yani sen. paylaştım konulara bakarsan etkinlikler üzerine insanları daha çok nasıl oyunda tutarım diye uğraştım şeyler. Tekrardan kusura bakma yazım yanlışı vs. yaptıysam harbi çok uykum varBahsettiğiniz içerigin questle bağlantısını bu konu üzerindeki sistemle karşılaştırarak ne demek istediğimi anlayabilirsiniz![]()
[Python/C++/Quest] Geri Dönüş Sistemi Şeytan Kulesi - [BackSpaceTR]
Merhaba ben Soner Altun yani sizin bildiğiniz isimle BackSpaceTR. Sizlerle arşivimde olan Şeytan Kulesi Geri Dönüş sistemi'ni paylaşmak istiyorum. Şeytan Kulesi Geri Dönüş sistemi C++,Quest,Python taraflıdır, Tamamen stabil ve hatasız çalışmaktadır. Konu dışı/alakasız/tartışma amaçlı...forum.turkmmo.com

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)