SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Renewal Regen 2025-06-24

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan craX20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sistem incelendi, konu üzerindeki açıklamalar bu siteden çekilmiş fakat paylaşılan kodların buradaki kodlar ile herhangi bir alakası olmadığı doğrulanmıştır.

Günümüzün sunucularında özellikle bol metin taşı kullanan sunucularda game kullanımı 0 oyucuda bile %30 %40 seviyelerine ulaşıyordu, büyük bir kısmının regen eventinin kullandığını tesbit etmiştik,bundan daha farklı bir yapı geliştirerek çözüme ulaştırmıştık.

Paylaşım için teşekkürler.
boş stabil halde %30 ~ %40 kullanım varsa 400 character class'ı oluşunca ve sürekli işlem yapılan bir build'de kullanımın %80 ~ %90 çıkması gerek mantıken. O zamanda çok fazla gecikme olur muhtemelen. Ama ben dediğin tarzda açılan oyunlarda çok fazla gecikme görmedim. %30 ila %40 boşta kullanım var ise o dosyalara bir inceleme gerekir

boş stabil halde %30 ~ %40 kullanım varsa 400 character class'ı oluşunca ve sürekli işlem yapılan bir build'de kullanımın %80 ~ %90 çıkması gerek mantıken. O zamanda çok fazla gecikme olur muhtemelen. Ama ben dediğin tarzda açılan oyunlarda çok fazla gecikme görmedim. %30 ila %40 boşta kullanım var ise o dosyalara bir inceleme gerekir
Regen zamanı 1 saniye olarak belirlenmiş harita başına 5.000 Metin taşı eklenmişti +40 adet harita bulunmaktaydı (200.000 Metin Taşı). Sıfır altyapılar dahil hepsinde deneme yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Regen zamanı 1 saniye olarak belirlenmiş harita başına 5.000 Metin taşı eklenmişti +40 adet harita bulunmaktaydı (200.000 Metin Taşı). Sıfır altyapılar dahil hepsinde deneme yapabilirsiniz.
anladım. 1 saniye olacak regen süreleri için event create etmek yerine, Dead sonrası yakın koordinat'a bir tane daha spawn edilebilir, bu sayede altta çalışan sürekli bir döngü olmaz

anladım. 1 saniye olacak regen süreleri için event create etmek yerine, Dead sonrası yakın koordinat'a bir tane daha spawn edilebilir, bu sayede altta çalışan sürekli bir döngü olmaz
Bazı müşterilerim 30 saniye yapıyor bazıları 1 saniye yapıyordu benim de buna göre düzenlemem gerekiyordu. Yoksa her müşterim için ayrı ayrı ugraşmak yorucu işlem olur :)

Bazı müşterilerim 30 saniye yapıyor bazıları 1 saniye yapıyordu benim de buna göre düzenlemem gerekiyordu. Yoksa her müşterim için ayrı ayrı ugraşmak yorucu işlem olur :)
tüm regenler için dedim ben, 1 saniye ise regenTime event create ettirme, zaten regen character class'ı içinde kayıtlı, regenTime 1sn ise random pozisyonlarına göre tekrar spawn yaptırılabilir. 1sn olanlar için performans sağlayabilir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri