Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Renewal Regen 2025-06-24

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan craX20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hey,
  • Ymir regen method decrease game performance but new method only work when need(performance boost..).
  • Ymir regen method mob spawn not exact time but new method spawn exact time.
  • This stuff is performance boost thing for server-side.

Ekli dosyalar

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

ya zaten bahsettiğiniz adam reseller olarak biliniyor. Adamın kendisi kurallara aykırıyken bu paylaşımların incelenmesi de ayrı bir absürtlük.
Bilgilendirme amaçlı yazdım, konuya ek olarak paylaşılan içeriği kontrol etmem ve buraya yazmam kural değil tamamen kendi yorumum. Belirttiği açıklamalar belirtilen sitedeki ile aynı olduğu için insanların yanılmasını engelledim.
dediğiniz şeyi paylaşma imkanınız var mı acaba bevis bey
Maalesef geliştirdiğim veya oluşturduğum kodları kolay kolay paylaşmıyorum fakat konudaki kodlar ile neyi çözmeyi hedeflediğini görürseniz kendiniz ona göre bir çözüm üretebilirsiniz belki benim kodlarımdan daha mantıklı bir çözüme bile ulaştırabilirsiniz. Biraz araştırarak çözüme ulaştıracagına inanıyorum @ReisiCengiz iyi forumlar dilerim.
Forumdaki geçmişinize dayanarakdan bu istek de bulunmuştum. Yinede cevabınız için teşekkürler.
Doğrudan kodlarımı paylaşmam dediğim gibi benim için biraz sorun oluşturmakta. Bana ait kodları müşterilerim kullanmakta ücretini ödeyerek kullandıkları kodları paylaşmak doğru olmaz. Zamanında yazdığım bir sistemin kodlarını paylaşmıştım fakat benim gözümden kaçan ama forumdaki kötü niyetli arkadaşların gözünden kaçmayan bir hata ile müşterimin sunucusuna zarar verdiler. Bu sebepten ötürü kullandığım kodları paylaşmamaktayım. Anlayışın için teşekkür ederim
Sistem incelendi, konu üzerindeki açıklamalar bu siteden çekilmiş Öğeyi görmek için üye olmalısınız. fakat paylaşılan kodların buradaki kodlar ile herhangi bir alakası olmadığı doğrulanmıştır.

Günümüzün sunucularında özellikle bol metin taşı kullanan sunucularda game kullanımı 0 oyucuda bile %30 %40 seviyelerine ulaşıyordu, büyük bir kısmının regen eventinin kullandığını tesbit etmiştik,bundan daha farklı bir yapı geliştirerek çözüme ulaştırmıştık.

Paylaşım için teşekkürler.
boş stabil halde %30 ~ %40 kullanım varsa 400 character class'ı oluşunca ve sürekli işlem yapılan bir build'de kullanımın %80 ~ %90 çıkması gerek mantıken. O zamanda çok fazla gecikme olur muhtemelen. Ama ben dediğin tarzda açılan oyunlarda çok fazla gecikme görmedim. %30 ila %40 boşta kullanım var ise o dosyalara bir inceleme gerekir
Paylaşılan kodların satıştaki sistem kodları ile herhangi bir alakası olmadığı doğrulanmıştır.

Günümüzün sunucularında özellikle bol metin taşı kullanan sunucularda game kullanımı 0 oyucuda bile %30 %40 seviyelerine ulaşıyordu, büyük bir kısmının regen eventinin kullandığını tesbit etmiştik,bundan daha farklı bir yapı geliştirerek çözüme ulaştırmıştık.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Paylaşılan kodların satıştaki sistem kodları ile herhangi bir alakası olmadığı doğrulanmıştır.

ya zaten bahsettiğiniz adam reseller olarak biliniyor. Adamın kendisi kurallara aykırıyken bu paylaşımların incelenmesi de ayrı bir absürtlük.

dediğiniz şeyi paylaşma imkanınız var mı acaba bevis bey

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri