HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
boş stabil halde %30 ~ %40 kullanım varsa 400 character class'ı oluşunca ve sürekli işlem yapılan bir build'de kullanımın %80 ~ %90 çıkması gerek mantıken. O zamanda çok fazla gecikme olur muhtemelen. Ama ben dediğin tarzda açılan oyunlarda çok fazla gecikme görmedim. %30 ila %40 boşta kullanım var ise o dosyalara bir inceleme gerekirSistem incelendi, konu üzerindeki açıklamalar bu siteden çekilmişLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.fakat paylaşılan kodların buradaki kodlar ile herhangi bir alakası olmadığı doğrulanmıştır.
Günümüzün sunucularında özellikle bol metin taşı kullanan sunucularda game kullanımı 0 oyucuda bile %30 %40 seviyelerine ulaşıyordu, büyük bir kısmının regen eventinin kullandığını tesbit etmiştik,bundan daha farklı bir yapı geliştirerek çözüme ulaştırmıştık.
Paylaşım için teşekkürler.
Regen zamanı 1 saniye olarak belirlenmiş harita başına 5.000 Metin taşı eklenmişti +40 adet harita bulunmaktaydı (200.000 Metin Taşı). Sıfır altyapılar dahil hepsinde deneme yapabilirsiniz.boş stabil halde %30 ~ %40 kullanım varsa 400 character class'ı oluşunca ve sürekli işlem yapılan bir build'de kullanımın %80 ~ %90 çıkması gerek mantıken. O zamanda çok fazla gecikme olur muhtemelen. Ama ben dediğin tarzda açılan oyunlarda çok fazla gecikme görmedim. %30 ila %40 boşta kullanım var ise o dosyalara bir inceleme gerekir
Son düzenleme:
anladım. 1 saniye olacak regen süreleri için event create etmek yerine, Dead sonrası yakın koordinat'a bir tane daha spawn edilebilir, bu sayede altta çalışan sürekli bir döngü olmazRegen zamanı 1 saniye olarak belirlenmiş harita başına 5.000 Metin taşı eklenmişti +40 adet harita bulunmaktaydı (200.000 Metin Taşı). Sıfır altyapılar dahil hepsinde deneme yapabilirsiniz.
Bazı müşterilerim 30 saniye yapıyor bazıları 1 saniye yapıyordu benim de buna göre düzenlemem gerekiyordu. Yoksa her müşterim için ayrı ayrı ugraşmak yorucu işlem oluranladım. 1 saniye olacak regen süreleri için event create etmek yerine, Dead sonrası yakın koordinat'a bir tane daha spawn edilebilir, bu sayede altta çalışan sürekli bir döngü olmaz

tüm regenler için dedim ben, 1 saniye ise regenTime event create ettirme, zaten regen character class'ı içinde kayıtlı, regenTime 1sn ise random pozisyonlarına göre tekrar spawn yaptırılabilir. 1sn olanlar için performans sağlayabilirBazı müşterilerim 30 saniye yapıyor bazıları 1 saniye yapıyordu benim de buna göre düzenlemem gerekiyordu. Yoksa her müşterim için ayrı ayrı ugraşmak yorucu işlem olur![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 9
- Görüntüleme
- 555
- Çözüldü
- Cevaplar
- 13
- Görüntüleme
- 311
- Cevaplar
- 14
- Görüntüleme
- 1K
- Cevaplar
- 3
- Görüntüleme
- 324
