HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bilgilendirme amaçlı yazdım, konuya ek olarak paylaşılan içeriği kontrol etmem ve buraya yazmam kural değil tamamen kendi yorumum. Belirttiği açıklamalar belirtilen sitedeki ile aynı olduğu için insanların yanılmasını engelledim.ya zaten bahsettiğiniz adam reseller olarak biliniyor. Adamın kendisi kurallara aykırıyken bu paylaşımların incelenmesi de ayrı bir absürtlük.
Maalesef geliştirdiğim veya oluşturduğum kodları kolay kolay paylaşmıyorum fakat konudaki kodlar ile neyi çözmeyi hedeflediğini görürseniz kendiniz ona göre bir çözüm üretebilirsiniz belki benim kodlarımdan daha mantıklı bir çözüme bile ulaştırabilirsiniz. Biraz araştırarak çözüme ulaştıracagına inanıyorum @ReisiCengiz iyi forumlar dilerim.dediğiniz şeyi paylaşma imkanınız var mı acaba bevis bey
Forumdaki geçmişinize dayanarakdan bu istek de bulunmuştum. Yinede cevabınız için teşekkürler.Maalesef geliştirdiğim veya oluşturduğum kodları kolay kolay paylaşmıyorum fakat konudaki kodlar ile neyi çözmeyi hedeflediğini görürseniz kendiniz ona göre bir çözüm üretebilirsiniz belki benim kodlarımdan daha mantıklı bir çözüme bile ulaştırabilirsiniz. Biraz araştırarak çözüme ulaştıracagına inanıyorum @ReisiCengiz iyi forumlar dilerim.
Doğrudan kodlarımı paylaşmam dediğim gibi benim için biraz sorun oluşturmakta. Bana ait kodları müşterilerim kullanmakta ücretini ödeyerek kullandıkları kodları paylaşmak doğru olmaz. Zamanında yazdığım bir sistemin kodlarını paylaşmıştım fakat benim gözümden kaçan ama forumdaki kötü niyetli arkadaşların gözünden kaçmayan bir hata ile müşterimin sunucusuna zarar verdiler. Bu sebepten ötürü kullandığım kodları paylaşmamaktayım. Anlayışın için teşekkür ederimForumdaki geçmişinize dayanarakdan bu istek de bulunmuştum. Yinede cevabınız için teşekkürler.
Anlayışla karşılıyorum. Böyle bir sebebiniz olmasa bile paylaşmak zorunda da değilsiniz zatenDoğrudan kodlarımı paylaşmam dediğim gibi benim için biraz sorun oluşturmakta. Bana ait kodları müşterilerim kullanmakta ücretini ödeyerek kullandıkları kodları paylaşmak doğru olmaz. Zamanında yazdığım bir sistemin kodlarını paylaşmıştım fakat benim gözümden kaçan ama forumdaki kötü niyetli arkadaşların gözünden kaçmayan bir hata ile müşterimin sunucusuna zarar verdiler. Bu sebepten ötürü kullandığım kodları paylaşmamaktayım. Anlayışın için teşekkür ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)