Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
80 adam diyosun bunu kime desen 0dan files yaptınız sanarne sandın 0'dan files 1 2 haftalık işmi bunu anlamayacak kıtmısın bunu düşünemedinmi sen.
canım kardeşim 80 adamın içinde 3d modelleme yeteneği olan var web panel geliştiricisi grafik tasarımcısı var files geliştiricisi var destek ekibi var daha sayayımmı sana ?80 adam diyosun bunu kime desen 0dan files yaptınız sanar
aşkım kendin itiraf ettin warez diye paranlada aldıysan max verdiğin para 2 k 80kya görünüm yapıp files satmaya kalkıyosuncanım kardeşim 80 adamın içinde 3d modelleme yeteneği olan var web panel geliştiricisi grafik tasarımcısı var files geliştiricisi var destek ekibi var daha sayayımmı sana ?
bir yerden mezun olmak la bilgili olunmuyor bu ülkedeki eğitim kalitesi yerlerde geziyor bir alanda ne kadar çalıştın tecrübe edindin neler yaptın şimdiye kadar önemli olan budur böyle atışmalar başladığında dc den gösterirken 1 resim alıp atmak zor geldi galiba burada gereksiz ergen atışmaları sergiliyorsunuz gereksiz konuyu uzatıyorsunuz siz resim vs. atıp size yazanlara karşılık verip susturmuyorsunuz bu da size olan şüpheleri arttırıp atışma şiddetini arttırıyor daha dikkatli olun tavsiyem.Bilişim mezunuyum. fotoğraf atmaya gerek duymadım discord adresini bıraktım geliştirici arkadaşlar ekran paylaşıp gösteriyorlar filesi. sabahtandır bunu anlatmaya çalışıyorum fotoğrafa takmış durumdasınız ben bunu anlamadın gelin dcye videolu anlatsınlar size filesi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)