farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

İTJA FİLES

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ITJA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 78
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

biz şuana kadar kimseyi banlamadık!
garip siz tartışmaya başladığınız sıralarda denemiştim davet geçersiz diyordu daha önce girmiştim sonra bir anda sunucu ortadan kayboldu şimdi de açılmış eminmisiniz banlama gibi bir durum olmadığına. şu an düzeldiğine göre sorun yok birinin hatası olabilir o zaman.

garip siz tartışmaya başladığınız sıralarda denemiştim davet geçersiz diyordu daha önce girmiştim sonra bir anda sunucu ortadan kayboldu şimdi de açılmış eminmisiniz banlama gibi bir durum olmadığına şu an düzeldiğine göre sorun yok birinin hatası olabilir o zaman.
davet süresi bitmiş beyfendi. yeniledim

Öncelikle. Bu mesajıma kadar olan tüm mesajlar incelendi.

Arkadaşlar tartışmalarınız yapabilirsiniz fikir alıp verebilirsiniz elbette buna kimse bir şey diyemez ama konu karşılıklı hakarette girmesi durumunda üzülerek söylemeliyiz ki müdahale etmek durumunda kalırız ve bu konuda da gerekli müdahale sağlandı bu mesajımdan sonra tekrar hakaret ve argo içerikli tartışmalar devam edilirse yine gerekli işlemler sağlanacaktır.

Konu hakkında şikayetiniz var ise RAPOR butonunu kullanarak raporlayabilir yada Şikayetçiyim bölümünden kanıtlarınız ile birlikte şikayette bulunabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri