Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

İTJA FİLES

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ITJA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 78
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

bu kadar tecrüben varsa daha dikkatli konu açmalısın görsellerle belgelerle destekli şekilde konuyu düzenleyip eksiklerini tamamlamalısın yoksa ikinizde ban yiyebilirsiniz hakaret içerikli mesajlarınız bol çünkü.

Siz atışırken bu forum yönetimi napıyor gelip izleyorlar sadece konu altında atışmak serbest mi ? @Replicant @Mr.Graphic
herhalde sende buranın ahlak bekçisisin. normal tartışma yani adamların konuya mudahil olacağı birşey yok. kişisel fikirler ortaya döküldü bu kadar basit. senin olayı bu kadar ceyranı genişletmeni anlamadım kardeşim.

herhalde sende buranın ahlak bekçisisin. normal tartışma yani adamların konuya mudahil olacağı birşey yok. kişisel fikirler ortaya döküldü bu kadar basit. senin olayı bu kadar ceyranı genişletmeni anlamadım kardeşim.
ben size iyilik yapıyorum kendinize çeki düzen vermeniz konusunda bu tavsiyeler size ilerki hayatınızda yardımcı olabilir ikinizinde olgunluk seviyesi düşük tam bir ne yapacağını bilmeyen birbiriyle uğraşmayı seven ergen tavırlar sergiliyorsunuz. Olgun insanlar üslübuna saygısına ne olursa olsun dikkat eder. Saygılı konuşma olduğu sürece tartışmak atışmak ortaya yeni fikirler çıkarabilir ama siz uçuşa geçtiniz bir tek açık açık küfür etmediğiniz kaldı birbirinize.

ben size iyilik yapıyorum kendinize çeki düzen vermeniz konusunda bu tavsiyeler size ilerki hayatınızda yardımcı olabilir ikinizinde olgunluk seviyesi düşük tam bir ne yapacağını bilmeyen birbiriyle uğraşmayı seven ergen tavırlar sergiliyorsunuz. Olgun insanlar üslübuna saygısına ne olursa olsun dikkat eder. Saygılı konuşma olduğu sürece tartışmak atışmak ortaya yeni fikirler çıkarabilir ama siz uçuşa geçtiniz bir tek açık açık küfür etmediğiniz kaldı birbirinize.
tamam'da konuya mudahil olman saçma ben fikrimi belirtim sana ve sen fikrime karşı kaldın ben yaşımı başımı almış insanım öğüte gerek yok, ben açık sözlüyüm bu kadar basit, ben açık açık konuşuyorsan bilki o gerçeklerdir. bir tane yönetimden kişi gelseydi yeter deseydi dururdum ki ortada mudahale edecek birşey yok fikir belirtiyoruz okadar olayı farklı yere çeken sensin.

tamam'da konuya mudahil olman saçma ben fikrimi belirtim sana ve sen fikrime karşı kaldın ben yaşımı başımı almış insanım öğüte gerek yok, ben açık sözlüyüm bu kadar basit, ben açık açık konuşuyorsan bilki o gerçeklerdir. bir tane yönetimden kişi gelseydi yeter deseydi dururdum ki ortada mudahale edecek birşey yok fikir belirtiyoruz okadar olayı farklı yere çeken sensin.
Ben olayın farklı yönü konusunda sizi uyarıyorum. Her şey yaşlanır yaşı ilerler ama konuşma üslübu saygı yaşa bakmaz isterse bir insan 100 yaşında olsun önemli değildir mesele birbirinize olan saygınız lütfen ne olursa olsun saygınızı bozmadan konuşun sorun yaratan taraf hiç bir zaman olmayın. Daha fazla gereksiz konu uzamasına gerek yok herkes dursun artık yerinde ve yorum yapanlar tekrar yazdıklarını kontrol etsin saygı konusunda eksikleri olanlar çok var herkes kendine çeki düzen versin tavsiyem.

İleriki hayatınız için sizlere bir tavsiye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri