Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ITJA - ARENA SİSTEMİ (1V1 3V3 5V5) Geliştirilebilir.

kaya4572

ITJA
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Developer
TM Üye
Katılım
23 Haz 2010
Konular
57
Mesajlar
315
Online süresi
1ay 1g
Reaksiyon Skoru
192
Altın Konu
0
Başarım Puanı
149
Yaş
28
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 4 Gün
MmoLira
4,551
DevLira
36

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

1776471599416.png



1776471723746.png


Genel Bakış

ITJA Arena, Metin2 sunucuları için geliştirilmiş kapsamlı bir PvP arenası sistemidir. Oyuncular 1v1, 3v3 ve 5v5 formatlarında rekabetçi maçlara katılabilir, kazanma puanları (KP) kazanarak sıralamalarda yükselir.



Temel Özellikler


Eşleşme Sistemi Sistem otomatik kuyruk yapısı ile çalışır. Oyuncular istedikleri modda kuyruğa girer, sistem yeterli oyuncu toplandığında KP'ye göre dengeli takımlar oluşturur. Eşleşme sonrası tüm oyuncuların kabul etmesi gerekir, kabul etmeyen 5 dakika ceza alır.
Maç Akışı Kabul aşamasından sonra 10 saniyelik geri sayım başlar. Savaş 5 dakika sürer, süre dolduğunda öldürme sayısına göre kazanan belirlenir. Eşitlik durumunda toplam hasar kırılma anıdır.

Ceza Sistemi Reddetme:

5 dakika kuyruk yasağıMaçtan çıkma: 1 saat yasak (1v1'de otomatik mağlubiyet)

Teknik Yapı

Sunucu tarafında C++ ile yazılmıştır. Maç verileri haritalarda tutulur, skorboard saniyede bir güncellenir. Oyuncu istatistikleri dosya sistemine kaydedilir, sıralamalar otomatik oluşturulur.
Rank Sistemi

:Çaylak (0-1199 KP)Savaşçı (1200-1499 KP)Usta (1500-1999 KP)Efsane (2000+ KP)
Güvenlik ÖnlemleriNULL pointer kontrolleri, disconnect durumunda otomatik temizlik, thread-safe veri yapıları ve dinamik dosya yolları ile stabil çalışma sağlanır.


geliştirmek SQL bağlamak client taraflı yapmak size kalmıştır.. HARİTA ENTEGRE ETMEK SİZE KALMIŞTIR




 
Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri
Üst