Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bekliyorum kardeşimsen nerden çıktın iki gözümün pesegesi yarını bekleyin kullanıp adımı anarsınız artık.

@yakupcan12
haftada 1 files diyo adam bakalımBilişim mezunuyum. fotoğraf atmaya gerek duymadım discord adresini bıraktım geliştirici arkadaşlar ekran paylaşıp gösteriyorlar filesi. sabahtandır bunu anlatmaya çalışıyorum fotoğrafa takmış durumdasınız ben bunu anlamadın gelin dcye videolu anlatsınlar size filesi.şu yazışmaları gören konu sahibinin üst düzey bir yazılım şirketinde çalışıyor sanacaklar ne resim var ortada ne bir şey var o yüzden atışırken belgeli konuşun lütfen
sorunda orda bende bi developer değilim fakat adam kendini öyle bi açıklıyoki yok böylesişu yazışmaları gören konu sahibinin üst düzey bir yazılım şirketinde çalışıyor sanacaklar ne resim var ortada ne bir şey var o yüzden atışırken belgeli konuşun lütfen
aynen çevirdim 104-105 ucretsiz olarak paylaşacam. zaten farkındayım merak etme.bikaçhafta önce pachi tunganın filesi çevirmeye çalışıyo belkide çevirdi satıyor
ĞSĞFÖSÖGĞPWLWÖFÖFPSPELGMWPDKGMSMSMCKSMDMDaynen çevirdim 104-105 ucretsiz olarak paylaşacam. zaten farkındayım merak etme.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)