Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
aaaaa beni kırdınböyle ergen atışmaları görmeyeli çok olmuştu iyi oldu kimin hangi yaş grubunda olduğunu görüyorum sayenizdesiz usta görmemişsiniz daha ustalık taslıyorsunuz birbirinize.
kusura bakma aga, klasik türk atışması bin kere dediğim şeyi tekrarlayıp yargılıyor. tamam diyorum aynı yine yargılıyor. sonucunda noluyor ergen atışması. normal şeyler.böyle ergen atışmaları görmeyeli çok olmuştu iyi oldu kimin hangi yaş grubunda olduğunu görüyorum sayenizdesiz usta görmemişsiniz daha ustalık taslıyorsunuz birbirinize.
şu yazışmaları gören konu sahibinin üst düzey bir yazılım şirketinde çalışıyor sanacaklar ne resim var ortada ne bir şey var o yüzden atışırken belgeli konuşun lütfen
şu yazışmaları gören konu sahibinin üst düzey bir yazılım şirketinde çalışıyor sanacaklar ne resim var ortada ne bir şey var o yüzden atışırken belgeli konuşun lütfen
bikaçhafta önce pachi tunganın filesi çevirmeye çalışıyo belkide çevirdi satıyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)