Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
espiri kabiliyetini dc sunucsuna gelip gösterseydin görürden 80 tane adamı. boşunamı koyduk la discord adresini oraya gel sana ekran açıp veya test swe açıp göstereyim filesi neye taktınız olum bu kadar siz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
gülüm dalga geçilmicek gibi değilsin 80 kişi ile yaptığın full sorunsuz filesi satmak yerine oyun açsan daha kearlı her kelimen ofsaytespiri kabiliyetini dc sunucsuna gelip gösterseydin görürden 80 tane tssklı adamı. boşunamı koyduk la discord adresini oraya gel sana ekran açıp veya test swe açıp göstereyim filesi neye taktınız olum bu kadar siz.
olm bizim bu türk milleti olayın farkına varmadan olayı çözmeden olayın odak noktasına gelmeden kendini acındırmasını milleti küçük düşürmesini çok iyi bilir. eyy canım kardeşim madem ben dolandırıcıyım gel sunucuya sattığım adamlarla konuş files gel gör bir insanı tanımadan etmeden kime göre neye göre yargılıyorsunuz. argo kelime kullanmamak için kendimi zor tutuyorum amai gerçek olmayan bir hadise veya yargı misali gibi insanın üzerine gelmeyin. bizim bildiğimiz birşey veya elimizde fazladan files olduğu için uygun fiyata veriyoruz. anladınmı benim amacım 150 tlye filesi satıp daha çok kişiye ulaşmak istersem 5 k yada satardım. 150 ye satıyorum ki beni önersin ler filesimi kullansınlar i haa ben bu kadar konuştum benden küçük kardeşlerim gelecek ergenlik taslyacakBu nasıl bir konu ya insanların aklıyla oyun oynuyorlar ekmek yiyemiyoruz acız ac sonra millet nasıl dolandırılıyor
bana metin2 öğretecekler. olum ben metin1 'den gelen adamım sizin neyin aksiyonunun bana yaratıyorsunuz. bildiğimiz şeylerle bizi vuruyorsunuz 150 tlye satıyoruz diye ağlıyorsunuz nie herhalde sizin lokmanıza taş değdirdik sen aynı filesi 800 900 belki 2.5 kya satıyorsundur. bırakın böyle şeyleri biraz kendinizi geliştirin. ben parasında değilim insanındayım alsın filesimi kullansın önersin bu kadar basit.iki gözümün çiçeği her konumda artistlik yapıyorsun. bir bok bildiğinde yok navicattan filezilladan analyan adamlarsınız artistlik yapıyorsunuz işinize bakın. iş yaptığımda adamlarla konuşun ona göre davranın bir gün karşıma çıkarsın server konusunda üzergülüm dalga geçilmicek gibi değilsin 80 kişi ile yaptığın full sorunsuz filesi satmak yerine oyun açsan daha kearlı her kelimen ofsayt
m seni ama bunu dediğim için senin umrunda olmaz biliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)