Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
oramızı buramızı kaldıracak birşey biliyoruzki bir yetenek var olduğunu biliyoruzki böyle konuşuyoruz kardeşim.sorunda orda bende bi developer değilim fakat adam kendini öyle bi açıklıyoki yok böylesi
ŞUNA BİR KAHKAHA PATLATTIM LSKDFLKSAFNLKSAFLNK ŞAMARLANMAK İSTEYEN NEFER PM AĞANeyi mantıklı düşünücem olm sen ne üflüyosun filesinden daha resim yok referans yok et parasına files satıyosunSADSGDSG bir de srcsi 80k diyo şamarı vurduğum gibi bayıltırım seni
canım kardeşim ben emek filesi alırım ekibe veririm en fazla 2 haftada 104-105 yapar. yani senin anlayacağın ortada 0'dan files yok 0' dan filesin aylar yıllar aldığınıda biliyoruz benim altyapı değil. ben warezdeki filesi alırım. bütün sorunlarını çözerim sistemlerini eklerim satarım bu kadar basit.
normalde atışmaya bayılırım laf atmak dalga geçmek vs ama sen sanki büyük bi ekibe göre fazla saygısızsın sankioramızı buramızı kaldıracak birşey biliyoruzki bir yetenek var olduğunu biliyoruzki böyle konuşuyoruz kardeşim.
kısacası warez filese makyajj yapıp satarsıncanım kardeşim ben emek filesi alırım ekibe veririm en fazla 2 haftada 104-105 yapar. yani senin anlayacağın ortada 0'dan files yok 0' dan filesin aylar yıllar aldığınıda biliyoruz benim altyapı değil. ben warezdeki filesi alırım. bütün sorunlarını çözerim sistemlerini eklerim satarım bu kadar basit.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)