Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Astra2 Filesi ve Gerçekleri 2020-06-25

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

++++ olarak pls yani @TURKLOKASYON ' şirketine para göz olarak iftirada bulundu bunun için neden bir uyarı geçmediniz ozaman benim dediğim göze geldi =? sonuç olarak ömer forumda yönetimden ayrıldı yüzündenmi tek taraflımı bu ?

Attığım kanıtta zaten mevcut ozaman o kişide lafını yaptı oda banlanıcak dimi ozaman ? sonuç olarak ortağı ne yazmışsa onu ilettik biz - veya + olarak birşey söylemedik .

Yani belirtilen hırsız kelimesi attığım konuda mevcut tek girip bakın
Başka konular şuan bizim gündemimizde değil, ilgili kişiler şikayetçi olursa gereken süreç başlar. Son kez soruyorum savunma yapacak mısınız?

Başka konular şuan bizim gündemimizde değil, ilgili kişiler şikayetçi olursa gereken süreç başlar. Son kez soruyorum savunma yapacak mısınız?
Savunmayı yapıyorum zaten daha nasıl bir savunma yapayım ? sanki uluslar arası mahkemeye çıkmışım öyle bir soruyorsunuzki daha nasıl bir savunma yapmamı bekliyorsunuz ? ilettim her konuyu bu sizin FORUMUN kişiliğini ortaya çıkartıcaktır emin olun buna yani bu konusmaları herkes görüyor şuan 44 kişi konuda nasıl bir YÖNETİM olduğunu herkes görücektir emin olabilirsiniz.

Kısacası : Attığım kanıtları zaten buna bir ön gösterimde ben savunduğumu düşünüyorum kısacası söz sizde banlamakla susturmak aynı şey değildir unutmayalım.

Kimseyi bu şekilde ifşalamak istemezdik ancak yazılanlar yenilir yutulur cinsten değil. Hatta çapulcu gibi itamlarınızdan sonra bizden hizmet almak için yalvarışlarınızın SS'ini atmak farz oldu. Bu sizi SON KEZ muhattap alışımız olsun madem. Konuya ek bir yorum yazılmayacaktır. Ekran görüntüleriyle neyin ne olduğu ve daha my.cnf bile derlemeyi bilmeyen şahsın kendini ne kadar bilgili gördüğü, sanıyorum ki üyeler tarafından net bir şekilde egonun portresi olarak tanımlanacaktır.

Screenshot_1 - Kopya.jpg

Screenshot_3 - Kopya.jpg

Screenshot_4 - Kopya.jpg

Screenshot_6 - Kopya.jpg

Screenshot_7 - Kopya.jpg

Screenshot_9 - Kopya.jpg

Screenshot_11 - Kopya.jpg

Screenshot_12 - Kopya.jpg

Kimseyi bu şekilde ifşalamak istemezdik ancak yazılanlar yenilir yutulur cinsten değil. Hatta çapulcu gibi itamlarınızdan sonra bizden hizmet almak için yalvarışlarınızın SS'ini atmak farz oldu. Bu sizi SON KEZ muhattap alışımız olsun madem. Konuya ek bir yorum yazılmayacaktır. Ekran görüntüleriyle neyin ne olduğu ve daha my.cnf bile derlemeyi bilmeyen şahsın kendini ne kadar bilgili gördüğü, sanıyorum ki üyeler tarafından net bir şekilde egonun portresi olarak tanımlanacaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 23870
Ekli dosyayı görüntüle 23871
Ekli dosyayı görüntüle 23872
Ekli dosyayı görüntüle 23873
Ekli dosyayı görüntüle 23874
Ekli dosyayı görüntüle 23875
Ekli dosyayı görüntüle 23877
Ekli dosyayı görüntüle 23878
bu adamı niye ciddiye alırsın ki :d

Savunmayı yapıyorum zaten daha nasıl bir savunma yapayım ? sanki uluslar arası mahkemeye çıkmışım öyle bir soruyorsunuzki daha nasıl bir savunma yapmamı bekliyorsunuz ? ilettim her konuyu bu sizin FORUMUN kişiliğini ortaya çıkartıcaktır emin olun buna yani bu konusmaları herkes görüyor şuan 44 kişi konuda nasıl bir YÖNETİM olduğunu herkes görücektir emin olabilirsiniz.

Kısacası : Attığım kanıtları zaten buna bir ön gösterimde ben savunduğumu düşünüyorum kısacası söz sizde banlamakla susturmak aynı şey değildir unutmayalım.
Savunmanızın yetersiz olduğuna kanaat getirdim. Ekstra olarak fahri üyeliğiniz alındı. Daha önce size yaptığım uyarıları dikkate almanızı isterdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri