M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Astra2 Filesi ve Gerçekleri 2020-06-25

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@TURKLOKASYON 'u tavsiye etmiyorum. Paraya aç insanlar. İşinize bakın sunucu satın bu kadar aç gözlü olmayın.
9 Senelik firma hakkında kimsin böyle konuşuyorsun ? kendisiyle 2 3 senedir çalışıyorum. Şuana kadar hiç bir sunucusunda problem yaşamadım.
Kendisinin teknik bilgisi üst düzeyde. Aldığı ücretlerin kuruşuna kadar hak ediyorlar. Her zaman da hak edeceğine eminim. Aldığımız saldırıların haddi hesabı yoktu. Ben oyunum açıkken saldırılar gelirken kahvemi içip keyfime bakıyordum çünkü arkamda Turklokasyon vardı. Bu böyle devam edecek. Sana prim verip yazacağını sanmıyorum :(

Sen tayfun okur musun, turklokasyonun multi hesabı mısın yoksa kimin yalakasısın bilemiyorum.
Kara listede neymiş kardeş yerine göre ben adres mekan dinlemem bunu bilmeni isterim.
Benim canımı sıkan, canımı yakan adamın ben canını 100 misli yakarım.
1 vermediğim şeye hiç bir zaman 2 vermem bunuda unutma.
Ben o çapulcularla zaten çalışmayı düşünmüyorum çalışmak isteyenler buyursun dandik sunucuları 1000 liralardan, 1500 liralardan alsın.
Teknik bilgisi olmayan adamların alacağı sunucular turk lokasyonun sunucuları. Para kolay kazanılmıyor ben ederinden fazla bir şeye neden daha fazla para ödeyeyim? :D
Mymt2 yi açtım 3 sene açık tuttum, zindan2'yi açtım 3 sene oldu hala kapatmadım. Aç kapat yapan bir insan değilim. Para köpeği hiç bir zaman olmadım. Naneleri yiyene söyleyeceksin bu lafları ben üzerime alınmıyorum. Kimin yalakası isen artık bilemiyorum bu laflara benim karnım tok alnımız ak bizim kardeş.
Benim kasabım varken milletten ciğer dilenecek kadar aciz değilim. Ciğer size kalsın güzel günlerde yiyin ama dikkat edin arkanızı kime verdiğinize.
Benim yırtınıp kanatacağım tek şeyi sana detaylı bir zamanda anlatırım. Cinsiyetim gereği yırtınıpta kanatacağım bir yerim yok..
her sistemi ücretli alan allah din peygamber aile değerlerine küfür eden birisin bir tane sistem sök fix yap desem onu bile yapamazsın neyin kafası bu farukcuk

Kanıtsız ithamlarda bulunmak yasaktır. 24 Saat içinde kişinin hırsız olduğuna dair kanıt ekleyiniz aksi takdirde cezai işlem alırısınız
Screenshot_1.png

1-Bunu söyleyen ortağıdır.
2-Forumda ne ara kurallar değişti ?
3-Varsa böyle bir önceden uygulanmış birisine böyle bir muhabbetten gösterebilirsiniz bu yaptığınız forum kurallarına uymuyor haberiniz olsun.
4-Kafanıza göre kural koyucaksanız flood geçin bari haberimiz olsun.

Ekli dosyayı görüntüle 23839

1-Bunu söyleyen ortağıdır.
2-Forumda ne ara kurallar değişti ?
3-Varsa böyle bir önceden uygulanmış birisine böyle bir muhabbetten gösterebilirsiniz bu yaptığınız forum kurallarına uymuyor haberiniz olsun.
4-Kafanıza göre kural koyucaksanız flood geçin bari haberimiz olsun.

Öncelikle uzun süredir bu kural var, kanıtsız iddia atıldığında gereken süreyi ve uyarıyı veririz, daha önce defalarca yapıldı.

İkinci olarak attığın fotoğrafta '' discord '' mevzusu dönüyor. Burada iki durum oluşuyor: 1-) Dc yi bahsi geçen kişi kurdu ve onun üzerinde tam yetki vardı, sonrasında kurucu olduğu dc yi silme kararı aldı. Bu çalma sayılmaz, kurucu insiyatif kullanır.
2-) Malum dc üzerinde tam yetki başkasında vardı, bahsi geçen şahıs yetkili hesaba girip, yetkiyi kendi hesabına aktardı ondan sonra dc yi sildi. Hırsızlığa bu girer asıl.

Eğer ikinci madde oluşumu söz konusu değil ise bu savunman yetersiz kalıyor.

Öncelikle uzun süredir bu kural var, kanıtsız iddia atıldığında gereken süreyi ve uyarıyı veririz, daha önce defalarca yapıldı.

İkinci olarak attığın fotoğrafta '' discord '' mevzusu dönüyor. Burada iki durum oluşuyor: 1-) Dc yi bahsi geçen kişi kurdu ve onun üzerinde tam yetki vardı, sonrasında kurucu olduğu dc yi silme kararı aldı. Bu çalma sayılmaz, kurucu insiyatif kullanır.
2-) Malum dc üzerinde tam yetki başkasında vardı, bahsi geçen şahıs yetkili hesaba girip, yetkiyi kendi hesabına aktardı ondan sonra dc yi sildi. Hırsızlığa bu girer asıl.

Eğer ikinci madde oluşumu söz konusu değil ise bu savunman yetersiz kalıyor.
Kısacası sonuç olarak ortağı ne yazmışsa bizde onu yazdık burda bir kusur yok yani- iyi forumlar dilerim.

++++ olarak pls yani @TURKLOKASYON ' şirketine para göz olarak iftirada bulundu bunun için neden bir uyarı geçmediniz ozaman benim dediğim göze geldi =? sonuç olarak ömer forumda yönetimden ayrıldı yüzündenmi tek taraflımı bu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri