noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Astra2 Filesi ve Gerçekleri 2020-06-25

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yav bırak aç gözlülükten başka bir şey yaptıkları mı var? Onların verdiği korumayı zaten dgn firması'da aynı fiyatlara sağlıyor. Bir şey yaptıklarını mı zannediyorsun? Açlıktan nefesimin koktuğu falan yok ben zaten @ttnetdc firmasında co-location hizmeti alıyorum gayet memnumum. Eğer düşünen varsa markmt2 den tutun bütün büyük oyunların en başından beri barındığı yer. Turklokasyon kadar aç gözlü değiller. Eğer ihtiyacı olan varsa ben 3/1 fiyatına daha iyi korumalı ve daha teknik olarak güçlü makine ayarlarım. Bu aç gözlü insanlara bu kadar para yedirmenize gerek yok. Sunucu konusunda profesyonel bilgiye ihtiyacı olanlar beni skype'dan arkadaş ekleyebilir. Skype: myfarukmetin
Fazla uğraşma sen kara listede olan bir müşterisin o firma için. 100 kat para da versen seni alacak firma değil orası. Sadece adam olanları alıyorlar ve seni de bilen iyi biliyor. Piyasada ne naneler yediğini ne ölücü olduğunu bilmeyen heralde metin2 piyasasında kimse yoktur. Senin gibi kedilere bu firmadan ciğer çıkmaz.

Özetle seni de herkes biliyor firmayı da. Kara listesinde olduğun bir firmanın zaten seni muhattap alıp cevap vereceğini sanmıyorum. Fazla yırtınma kanatırsın :)

Beni kara listeye alacak bir firma mı ki turklokasyon?
Ayrıca ben seçilecek bir adam değilim parasını verir hizmeti alırım.
Böyle paranın şeyi olmuş insanlara anca paradan bahsedersin ve onlarda nasıl daha fazla para alırım diye gece yastığa kafasını koyar düşünmeye başlar..

Turk lokasyon nasıl bir firma biliyor musun?
Mesaj at sor deki şöyle şöyle bir oyunum var vds almak istiyorum de. Adamın sana diyeceği kaç para kazanıyorsun KLJHDNSAJGFNASDKAS
Ve eminim ki saldırı geliyor bilmem ne ayağına böyle acayip acayip voxility, mikrotik, botnet, ddos bilmem ne aklına geliyorsa iteliyordur :D
Ya tamam senden iyisi yok sen hepimizi geçersin sen firma kursan gelip senden sunucu alırım tmm. Delikanlıysan telefon numarası bekliyorum :D Madem @TURKLOKASYON hakkında bukadar atıp tutabiliyorsun buraya bir telefon numarasıda bırakabilirsin. Bizde vay be adama bak beton yetmez der susarız hadi bekliyorum aslan :D

1-Yaw konuş sen konuş kim ne olduğunu biliyor senin ali boşa burda gırtlak patlatma çakma developer artık seni takmama gerek kalmicak seviyen artık -0 sın. Git kumda oyna bu saatten sonra 😉

2-bak yaptığımız işler ağzına lak oturmuş edilenin kimseyi kovdugu yok teamonlarıda ben çağırdım sen ne konuşuyorsun bi tarafından sallayıp sallayıp duruyon sese gel koş özele gel burda gelip klavye çekme.

3-senin konumunda olan hır&ız ve bilgisiz arkadaşım yok sory pc yolliyimi sana 🤩

Kanıtsız ithamlarda bulunmak yasaktır. 24 Saat içinde kişinin hırsız olduğuna dair kanıt ekleyiniz aksi takdirde cezai işlem alırısınız

işimiz gücümüz sansasyon :) şirketler bile takip ediyor ki anında kendini savunmuş baksana 2 gündür muhteşem gidiyor forum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri