xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Astra2 Filesi ve Gerçekleri 2020-06-25

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@VINCHENZOO asker reyizzz yakalandın :D

Kendi yazdıklarını neden koymuyorsun? Koysana soygunculuk yapmaya çalıştığın yerleri.
Sizin gibi insanlar her şeyi yapar bu yüzden oraya yalandan ifşalamak istemezdik gibi şeyler yazmana gerek yoktu.
2000 3000 liralık makinelere aylık 1500 liralar istiyorsunuz gerçekten gülünç bir durum :D
Dandik işlemcileri veriyorsunuz adamlar zannediyor ki oyun taraflı problemler var.
Lag sorununun ana sebebi tek sunucu üzerine 20 tane vds oyun açıp 300 500 liralık işlemciyi herkese 4 çekirdek yapıp sürekli satmış olmanızdan kaynaklanıyor.

Ben size yazdıktan sonra işin gerçek yüzünü öğrendim direk Dgn'nin korumasını satıp kendi korumamız diye prim yapıyorsunuz.
Dgn'ye direk mail yoluyla yazanlar zaten satış yaptığı paketlerde sizin sattığınız korumanın olduğunu görecekler.
Sizin gibi aracı firmaların sattığı korumalar anca yalan dolan oluyor. Bana gelen saldırı ddos değildi botnetti bu yüzden ben sizde bir shell dosyası vardır diye öyle bir şansımı deneyim dedim. Gerek yokmuş zaten böyle şeylere sen hizmeti dgn'den almasan bir hiçsin bunu unutma. Freebsd'ye kurduğun script ile zaten hiç bir şey engelleyemeyeceğinden böyle bir şeyin olup olmadığını almak için öyle bir yazmıştım.
My.cnf'yi düzenlemeyi bilmediğimi kim dedi sana ben seneler öncesinden bile düzenliyordum. Ayrıca my.cnf derlenebilir bir şey olmadığı için buradan da ne kadar bilgisiz olduğunuzu anlamış olduk :D

Oyun zaten paketler üzerine çalıştığı için raid yapısı şart. Senin daha sunucularında raid bile yok neyin kafasını yaşıyorsun?
Sunucuna 1 tane ssd takıyorsun onlarca sunucu kurup satış yapıyorsun. Her kurduğun vds'de ssd'nin hızı düştüğünden oyunlar arası paketlerde yavaşlıyor. Sunucularında ne bi m2 ssd var ne bir şey var çöplük satıyorsun sen hacıı :D

Senin en kötü 16x slot sunucu alıp raid 0 yapman lazım ki o çöp sunucuların biraz hızlansın :D

Tabi bilmediğin için sanada bir şey diyemiyorum uyduruk tier 2 standartlarındaki kabininde bulunan müşterilerinle sana başarılar dilerim.
Bilmiyorlar ki tabi tier2 ne, tier3 ne bi elektrik kesintisi olsa ilk önce senin kabinlerin uçacak tabi onlardan da haberleri yok.

Senden hizmet alıpta iyi diyen adamlar ttnetdc den tier3 standartlarında bir hizmet alsa şöyle turbohost özellikli çift power supply çalışan oc bir sunucuyla kalite görür adamlar 1k değil belki 5k sokacak.

Tabi onlarda farkında değil neyse lafı uzatmayım kendini kandırmaya devam et :D

Bendeki sunucuları görsen dudağın uçuklar. Senin sattığın o 2670 sunucuyu ben 1000 tlye bile toplarım :D

TURKLOKASYON tüm müşterilerine fiziksel sunucu veriyor. Tüm müşterilere vMware bilgileriyle beraber teslimat yapılıyor. Her sunucusu %100 fiziksel ve her oyun ayrı paylaşımsız bir sunucu üzerinde barınıyor. Hizmet almadığın çok belli faruk.

Videoyu izle

Samet oyunun a'sından, sistemin s'sinden anlamayan dümen bir tane adamsın gelmiş burada her sisteme yok bu buglu, yok gelişmesi lazım, yok çöp vs gibi iq seviyence yorumlar atıyorsun. çoğu yazdığın yorumu 100 kişi anlamak için konferansta toplantı yapıyorlar :D Gelipte bana yorum mu yazıyorsun şimdide? Yeri gelmişken söyleyim hayatımda senin kadar dümenci adam görmedim :D böyle devammmkeee
çöppp

Sen şu ünlü dolandırıcı, dümenci, kolpacı açıklı panel satan gökmen değil misin? Öyle bir duyum aldım eğer o isen üzülüyorum haline piyasadan silinip gittin kardeş go. Yalan dolan adamlar işte böyle er yada geç bomb*k hale geliyorlar beter ol gökmen. Noldu şimdi turklokasyonu yalamaya mı başladın vay haline kardeş :D
Beni boşver de farukcuk, Skype görüşmelerine bakınca sen az yalamaya çalışmamışsın da dilin uzanmamış. Şimdi kim bilir nereleri yalıyosun :D
Yalama üzerine bir konu açarsan forumda bulunsun. Yalamak kervan olsa sen başı çekersin.

bu işin ekmeğini server açanlar yiyecek, astra2 filesı sızmış duydunmu diye bana bazı yabancı server sahibi arkadaşlar bile yazdı :D

Şu adamlara beleş ekmek yedirtmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri