- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 8 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 6
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
proto varmı kardeşim paylaşılanla giirmek istedim proto oyun başlamıyor bende mask felan var protodaSistem 4 kişiye satıldı 0 alt yapida yazıldı bu dediginiz sorunlar sizin filesten kaynakli diye düşünüyorum ayriyetten efsunlu gelme olayini ilk defa duydum oyunda vnumu 0 olan item olmasi lazim efsunlu gelmesi için![]()
- Konular
- 2
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 258
- DevLira
- 0
Ben isterdim insanların emeğine saygınız olsun ki sizinde emeklerinize saygı gösterilsin. Siz birilerinin hakkına girdikçe sevileceğinizi sanıyorsunuz sanırım. Bu insanlar siz o emekleri wareze düşürdükten sonra bir daha size güvenmeyecek insanlar. Açıkçası hakkınızda iyi konuşan çok az forum üyesi var. Şimdi diyeceksiniz ki "Başarılı insanları çekemezler." fakat benim kişisel görüşüm hiçbir şey bildiğiniz yok. Sadece boş avuntu içerisindesiniz. Ben sizinle polemiğe girmeyeceğim sadece düşüncelerimi belirttim.
İyi forumlar.
Ama barındırıyorlar bu tür platformlarda ot gibi düşün kessen yağmur yağar tekrar büyür
Son düzenleme:
- Konular
- 533
- Çözüm
- 34
- Online süresi
- 11mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 1,769
- Altın Konu
- 50
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 327
- MmoLira
- 9,326
- DevLira
- 45
Neler bildiğimi sana anlatiyim yada yanındaki tayfuna sor bi efsun botu sorununu çözemeyipte yurtdışı forumlardan alan insanlarsınız, 3 adam bi coreyi çözemeyipte saf bir çocuğun 900₺ sini alan insanlarsınız daha anlatiyimmi?Yav ne biliyorsunda konuşuyorsun güzel kardeşim benim ben ne yazdığını gayet iyi biliyorum.
- Konular
- 51
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 618
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 6,254
- DevLira
- 12
Dostum protolar her fileste değişiklik gösterir kendin uyarlama yapman lazımproto varmı kardeşim paylaşılanla giirmek istedim proto oyun başlamıyor bende mask felan var protoda
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)