- Konular
- 356
- Çözüm
- 74
- Online süresi
- 3mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 2,235
- Altın Konu
- 82
- Başarım Puanı
- 292
- MmoLira
- 3,067
- DevLira
- 138
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bi gram kod yazmayı bilmeyen birinin gelip burda çöp demesine bi tarafımla gülüyorum xd
Ee sen gelıp "hayatta herkes bilgisi kadar birşeyleri basarabilir emeğine sağlık" yorumunu yapmak yerine farklı türde yorum yaparsan ehh işte o zaman birileride o tarz yorum yapınca zoruna gitmeyecek agaaaaaaa. Hayat müşterektir.
- Konular
- 533
- Çözüm
- 34
- Online süresi
- 11mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 1,769
- Altın Konu
- 50
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay
- Başarım Puanı
- 327
- MmoLira
- 9,311
- DevLira
- 45
Benim ne zoruma gitcekEe sen gelıp "hayatta herkes bilgisi kadar birşeyleri basarabilir emeğine sağlık" yorumunu yapmak yerine farklı türde yorum yaparsan ehh işte o zaman birileride o tarz yorum yapınca zoruna gitmeyecek agaaaaaaa. Hayat müşterektir.
şu sistemi paylaşanın tırnağı olsan gece gündüz yaradanına şükredersin- Katılım
- 16 Nis 2019
- Konular
- 2
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 258
- DevLira
- 0
Emeğine sağlık kanka @kiyagandizayn
- Konular
- 91
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 17d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 1,571
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 248
- MmoLira
- 439
- DevLira
- 13
Ben isterdim insanların emeğine saygınız olsun ki sizinde emeklerinize saygı gösterilsin. Siz birilerinin hakkına girdikçe sevileceğinizi sanıyorsunuz sanırım. Bu insanlar siz o emekleri wareze düşürdükten sonra bir daha size güvenmeyecek insanlar. Açıkçası hakkınızda iyi konuşan çok az forum üyesi var. Şimdi diyeceksiniz ki "Başarılı insanları çekemezler." fakat benim kişisel görüşüm hiçbir şey bildiğiniz yok. Sadece boş avuntu içerisindesiniz. Ben sizinle polemiğe girmeyeceğim sadece düşüncelerimi belirttim.Ee sen gelıp "hayatta herkes bilgisi kadar birşeyleri basarabilir emeğine sağlık" yorumunu yapmak yerine farklı türde yorum yaparsan ehh işte o zaman birileride o tarz yorum yapınca zoruna gitmeyecek agaaaaaaa. Hayat müşterektir.
İyi forumlar.
- Konular
- 356
- Çözüm
- 74
- Online süresi
- 3mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 2,235
- Altın Konu
- 82
- Başarım Puanı
- 292
- MmoLira
- 3,067
- DevLira
- 138
Benim ne zoruma gitcekşu sistemi paylaşanın tırnağı olsan gece gündüz yaradanına şükredersin
Yahu ben sana demiyorum güzel kardeşim benim. Ayrıca akıl akıldan üstündür evet benden üstün ben bunu inkar etmem ki bu konuyu paylaşan kişidende üstün vardır ve zaten var yani ben gidip ona örneğin sen vegasın tırnağı olamazsın demem ne kadar mantıklı güzel kardeşim benim beni küçük düşürmek istiyorsun ama yanılıyorsun acizlikten bertaraf olmuşsun boşuna beni küçümseme zaten benden üstün öyle bişey söylüyorsun ki ne akıl alır ne mantık ah benim güzel kardeşim beee.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)