Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar.
Sistemi satın alan kullanıcıların isteği üzerine bu konuyu açıyorum.
sistem v1 sürümüdür. Herhangi bir sorun ile karşılaşılmamıştır.Genel olarak Türkçe Yazılmıştır.Bunun sebebi ise sistemi yabancı uyruklu kişilere de satacağımı düşündüğüm için bir nebze de olsa Türkçe Kelimeler ile karşılaşmalarını istedim
umuyorum ki diğer türk yazılımcılar da aynı çabayı gösterirler 
Sisteme Ait GIF'ler ;
i.gyazo.com
Aura Yükseltme Penceresi
i.gyazo.com
Aura Geliştirme Penceresi
i.gyazo.com
Aura Bonus Emiş Paneli
Sistemi satın alan kullanıcıların isteği üzerine bu konuyu açıyorum.
sistem v1 sürümüdür. Herhangi bir sorun ile karşılaşılmamıştır.Genel olarak Türkçe Yazılmıştır.Bunun sebebi ise sistemi yabancı uyruklu kişilere de satacağımı düşündüğüm için bir nebze de olsa Türkçe Kelimeler ile karşılaşmalarını istedim
● Sistem 6 adet aura efektine sahiptir.
● Bu efektler aura 49-99-149-199-249 level ulaştığında değişir.
● Aurayı level atlatmak için şu anda "Auranın Buz Runiği" adlı nesneye ihtiyaç vardır.Alıcı isteğine göre gerekli nesneler değiştirilebilir
● Aura'nın leveli değişim sınırına ulaşana kadar "Aura Yükseltme Paneli" ile level atlatılır.
Değişim sınırına ulaştığında ise "Aurayı Geliştir Paneli" ile level atlatılır.
● Auranın emiş oranı her levelde %0.1 artar.
● Auraya sadece iç itemler emdirilebilir.Gelecek efsun oranları da auranın emiş derecesine bağlıdır.
● Bu paneller "Theowahdan" adlı NPC de bulunur
● Bu efektler aura 49-99-149-199-249 level ulaştığında değişir.
● Aurayı level atlatmak için şu anda "Auranın Buz Runiği" adlı nesneye ihtiyaç vardır.Alıcı isteğine göre gerekli nesneler değiştirilebilir
● Aura'nın leveli değişim sınırına ulaşana kadar "Aura Yükseltme Paneli" ile level atlatılır.
Değişim sınırına ulaştığında ise "Aurayı Geliştir Paneli" ile level atlatılır.
● Auranın emiş oranı her levelde %0.1 artar.
● Auraya sadece iç itemler emdirilebilir.Gelecek efsun oranları da auranın emiş derecesine bağlıdır.
● Bu paneller "Theowahdan" adlı NPC de bulunur
Sisteme Ait GIF'ler ;

Gyazo Screen Video
Aura Yükseltme Penceresi

Gyazo Screen Video
Aura Geliştirme Penceresi

Gyazo Screen Video
Aura Bonus Emiş Paneli