NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

v19.4 Aura Sistemi 1

indirmek için izniniz yok
Konular
51
Çözüm
1
Online süresi
4mo 1d
Reaksiyon Skoru
618
Altın Konu
0
Başarım Puanı
214
MmoLira
6,224
DevLira
12
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar.
Sistemi satın alan kullanıcıların isteği üzerine bu konuyu açıyorum.
sistem v1 sürümüdür. Herhangi bir sorun ile karşılaşılmamıştır.Genel olarak Türkçe Yazılmıştır.Bunun sebebi ise sistemi yabancı uyruklu kişilere de satacağımı düşündüğüm için bir nebze de olsa Türkçe Kelimeler ile karşılaşmalarını istedim :) umuyorum ki diğer türk yazılımcılar da aynı çabayı gösterirler :)

● Sistem 6 adet aura efektine sahiptir.
● Bu efektler aura 49-99-149-199-249 level ulaştığında değişir.
● Aurayı level atlatmak için şu anda "Auranın Buz Runiği" adlı nesneye ihtiyaç vardır.Alıcı isteğine göre gerekli nesneler değiştirilebilir
● Aura'nın leveli değişim sınırına ulaşana kadar "Aura Yükseltme Paneli" ile level atlatılır.
Değişim sınırına ulaştığında ise "Aurayı Geliştir Paneli" ile level atlatılır.
● Auranın emiş oranı her levelde %0.1 artar.
● Auraya sadece iç itemler emdirilebilir.Gelecek efsun oranları da auranın emiş derecesine bağlıdır.
● Bu paneller "Theowahdan" adlı NPC de bulunur​

Sisteme Ait GIF'ler ;

Aura Yükseltme Penceresi

Aura Geliştirme Penceresi

Aura Bonus Emiş Paneli

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Sizin işleriniz gibi mi?
sistem v1 sürümüdür. Herhangi bir sorun ile karşılaşılmamıştır.Genel olarak Türkçe Yazılmıştır.Bunun sebebi ise sistemi yabancı uyruklu kişilere de satacağımı düşündüğüm için bir nebze de olsa Türkçe Kelimeler ile karşılaşmalarını istedim :) umuyorum ki diğer türk yazılımcılar da aynı çabayı gösterirler :)

● Aurayı level atlatmak için şu anda "Auranın Buz Runiği" adlı nesneye ihtiyaç vardır.Alıcı isteğine göre gerekli nesneler değiştirilebilir
● Aura'nın leveli değişim sınırına ulaşana kadar "Aura Yükseltme Paneli" ile level atlatılır.
● Auraya sadece iç itemler emdirilebilir.Gelecek efsun oranları da auranın emiş derecesine bağlıdır.

Sisteme Ait GIF'ler ;

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Aura Yükseltme Penceresi

Aura Bonus Emiş Paneli

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.​
Paylaşım için teşekkürler kardeşim.
Konuya virüs taraması ekler misin?
Ee sen gelıp "hayatta herkes bilgisi kadar birşeyleri basarabilir emeğine sağlık" yorumunu yapmak yerine farklı türde yorum yaparsan ehh işte o zaman birileride o tarz yorum yapınca zoruna gitmeyecek agaaaaaaa. Hayat müşterektir.
Ben isterdim insanların emeğine saygınız olsun ki sizinde emeklerinize saygı gösterilsin. Siz birilerinin hakkına girdikçe sevileceğinizi sanıyorsunuz sanırım. Bu insanlar siz o emekleri wareze düşürdükten sonra bir daha size güvenmeyecek insanlar. Açıkçası hakkınızda iyi konuşan çok az forum üyesi var. Şimdi diyeceksiniz ki "Başarılı insanları çekemezler." fakat benim kişisel görüşüm hiçbir şey bildiğiniz yok. Sadece boş avuntu içerisindesiniz. Ben sizinle polemiğe girmeyeceğim sadece düşüncelerimi belirttim.
İyi forumlar.
Sizin işleriniz gibi mi?

Sisteme Ait GIF'ler ;

Aura Yükseltme Penceresi

Aura Bonus Emiş Paneli

Paylaşım için teşekkürler kardeşim.
Konuya virüs taraması ekler misin?

İtemProto.txt için kod elinde olan varmı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri