- Konular
- 533
- Çözüm
- 34
- Online süresi
- 11mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 1,769
- Altın Konu
- 50
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 327
- MmoLira
- 9,326
- DevLira
- 45
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Benim kimseyi küçük düşürmek gibi bi derdim yok. Bu adam senin gelip konuna çöp yazmadı. Sen gelip adamın zor anında emeğine çöp yazarsan ben cevap yazmadan duramam eğer daha iyisini yapmadıysan gelipde çöp diyemezsinYahu ben sana demiyorum güzel kardeşim benim. Ayrıca akıl akıldan üstündür evet benden üstün ben bunu inkar etmem ki bu konuyu paylaşan kişidende üstün vardır ve zaten var yani ben gidip ona örneğin sen vegasın tırnağı olamazsın demem ne kadar mantıklı güzel kardeşim benim beni küçük düşürmek istiyorsun ama yanılıyorsun acizlikten bertaraf olmuşsun boşuna beni küçümseme zaten benden üstün öyle bişey söylüyorsun ki ne akıl alır ne mantık ah benim güzel kardeşim beee.
- Konular
- 356
- Çözüm
- 74
- Online süresi
- 3mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 2,235
- Altın Konu
- 82
- Başarım Puanı
- 292
- MmoLira
- 3,067
- DevLira
- 138
Ben isterdim insanların emeğine saygınız olsun ki sizinde emeklerinize saygı gösterilsin. Siz birilerinin hakkına girdikçe sevileceğinizi sanıyorsunuz sanırım. Bu insanlar siz o emekleri wareze düşürdükten sonra bir daha size güvenmeyecek insanlar. Açıkçası hakkınızda iyi konuşan çok az forum üyesi var. Şimdi diyeceksiniz ki "Başarılı insanları çekemezler." fakat benim kişisel görüşüm hiçbir şey bildiğiniz yok. Sadece boş avuntu içerisindesiniz. Ben sizinle polemiğe girmeyeceğim sadece düşüncelerimi belirttim.
İyi forumlar.
Ah benim güzel kardeşim bak benim yaşananlarla ilgili hiçbir alakam yok batu kendisi tek çalışıyordu benim işlerim vardı ben yoktum. Benim files sattığım kişiler belli ben ne mustafaya ne doganemirhana ne yakupinala yani bu kişileri tanımıyorum
Galia2 ye ben satmadım manese ben satmadım Philibia buna ben satmadım bu aksini idda edemezler Philianın sahibi benim arkadaşım filesta sorun çıkmış bana yazdı böyle böyle diye yani geri saydıklarım kimler tanımıyorum. Yakup inal denilen kişi büyükhostingden almış filesi filesta sorun olunca bizi kötülüyor böyle bir mantık hatası olabilir mi gülmemek elde değil. İinsanlar bana düşman kesilmiş yemin ederim ve işi garip tarafı hiçbiri ile muhabbetim gram dahi olmamış ve hiçbirini tanımıyorum.
- Konular
- 356
- Çözüm
- 74
- Online süresi
- 3mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 2,235
- Altın Konu
- 82
- Başarım Puanı
- 292
- MmoLira
- 3,067
- DevLira
- 138
Benim kimseyi küçük düşürmek gibi bi derdim yok. Bu adam senin gelip konuna çöp yazmadı. Sen gelip adamın zor anında emeğine çöp yazarsan ben cevap yazmadan duramam eğer daha iyisini yapmadıysan gelipde çöp diyemezsin
Yav ne biliyorsunda konuşuyorsun güzel kardeşim benim ben ne yazdığını gayet iyi biliyorum.
- Konular
- 51
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 618
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 6,254
- DevLira
- 12
Sistem 4 kişiye satıldı 0 alt yapida yazıldı bu dediginiz sorunlar sizin filesten kaynakli diye düşünüyorum ayriyetten efsunlu gelme olayini ilk defa duydum oyunda vnumu 0 olan item olmasi lazim efsunlu gelmesi içinsistemi önceden test etmiştim fark yok paylaşılanla
3 tane sorun var.
emiş tooltipi yanlış yerde tr tipi değil.
3 5 kere aura itemini çağırın bazıları tek efsunlu gelebiliyor durduk yerde normalde efsun gelmemesi gerekiyor guiden basılması gerekiyor.
auraya efsunlu değer basarken veya bastıktan sonra veya guiyi açarken core verebiliyor ara sıra.
not : sıfır filese kurmadım belki sıkıntı filestedir baya bişey değiştirmiştim çünkü.
kanıt;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.

- Konular
- 51
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 618
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 6,254
- DevLira
- 12
Ya sen cidden çok boş bir insansınEe sen gelıp "hayatta herkes bilgisi kadar birşeyleri basarabilir emeğine sağlık" yorumunu yapmak yerine farklı türde yorum yaparsan ehh işte o zaman birileride o tarz yorum yapınca zoruna gitmeyecek agaaaaaaa. Hayat müşterektir.
sen ömründe ne sistem görmüşsün ki gelip burada zirliyosun
acaba neye güveniyorsun 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)