DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

v19.4 Aura Sistemi 1

indirmek için izniniz yok

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

He ayrıca benım fılesım warez olunca pencerenın kenarından fıs fıs gulen sızlersınız eee sızın sıstemınızde warez olunca bızede fıs fıs gulmek duser.
Dostum ben seni tanimiyorum bak bir daha diyorum TANIMIYORUM ben hiçbir zaman baskasinin bir dosyasi paylaşıldığı zaman gülmedim gelmemde :) bunu yaptigima dair bir kanıtın var mı ?
yükseltme ekranında hiç bir tepki vermiyor neden olabilir diğer her şey sorunsuz
Dostum bu senden kaynakli 4 defa satıldı bu sistem kimsede bu tarz bir sorun yok :)

Yahu ben sana demiyorum güzel kardeşim benim. Ayrıca akıl akıldan üstündür evet benden üstün ben bunu inkar etmem ki bu konuyu paylaşan kişidende üstün vardır ve zaten var yani ben gidip ona örneğin sen vegasın tırnağı olamazsın demem ne kadar mantıklı güzel kardeşim benim beni küçük düşürmek istiyorsun ama yanılıyorsun acizlikten bertaraf olmuşsun boşuna beni küçümseme zaten benden üstün öyle bişey söylüyorsun ki ne akıl alır ne mantık ah benim güzel kardeşim beee.
ne boş adamsın

İki taraf içinde bu son uyarım, tartışmaya devam edilmesin aksi takdirde cezai işlem uygulanacak!

Tooltip trde nasıl bilmiyorum ama diğer 2 sorun bende yok. Yükseltme yapılmıyor size yapılıyor mu acaba.
5 envanter denedim efsunlu vermiyor hiç birini :

Son seviye cagir

Sistem 4 kişiye satıldı 0 alt yapida yazıldı bu dediginiz sorunlar sizin filesten kaynakli diye düşünüyorum ayriyetten efsunlu gelme olayini ilk defa duydum oyunda vnumu 0 olan item olmasi lazim efsunlu gelmesi için :)
Dedigim gibi filesle alakali olabilir tam sifir filese kurmadim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri