-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

[Alienware]RenderTarget Full Sorunsuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AlienwareDEV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 73
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Dostum sen sanirim yazdigini okumuyosun lutfen yazdigini okurmusun 300 IQ'lu arkadaş sen ne yazmışsin arkaplan kodu sourceden cekmiyor ben sana ne yazmisim lutfen kodlari oku bunda anlamayacak ne var bana bunu anlatirmisin hani beyinde sorun var diyosun ya seninde o sorunsuz beynini kullanmani tavsiye ederim :)
dostum ben sana cidden anlatamıyorum. ben arkaplan için gereken dds dosyasını sourcede çeken kod yok diyorum

Sana ne anlatsam boş gibi kendi filesimden kendi göz denetimimden konuşuyorum sen ben yaşamıyorum böyle bir sorun diyorsun kendine göre konuşuyorsun senin files türünle benim bir mi senin pack türünle benim bir mi senin src ile benim bir mi ?
bunun files türü yada pack türüyle ne alakası var ? rendertarget source için aynı kodları kullanmıyormuyuz ? evet, pack içinde aynı kodları kullanmıyormuyuz ? evet.

dostum ben sana cidden anlatamıyorum. ben arkaplan için gereken dds dosyasını sourcede çeken kod yok diyorum
Tamam işte bunu bu şekilde söyleyebiliriz ama gelipte o kod blogunu atip dds yi sourceden ceken veya calistiran kod yok gibi bir sey soylemezsiniz sizin dds seniz py den cekiyir tamam ona diyecek hic bir sozum yok ama gelipte arkaplani sourceden ceken kod yok diye bir tabirde bulunmaniz yanlis :) bu konu icin son yorumumdur umarım ki anlamissinizidir :)

Tamam işte bunu bu şekilde söyleyebiliriz ama gelipte o kod blogunu atip dds yi sourceden ceken veya calistiran kod yok gibi bir sey soylemezsiniz sizin dds seniz py den cekiyir tamam ona diyecek hic bir sozum yok ama gelipte arkaplani sourceden ceken kod yok diye bir tabirde bulunmaniz yanlis :) bu konu icin son yorumumdur umarım ki anlamissinizidir :)
iyide ben arka planı sourceden çeken bir kod yok diye bir tabirde bulunmadım. dikkat ederseniz arka plandaki görüntüyü sourceden çeken bir kod yok diyorum dds dosyasından bahsediyorum. yoksa uitooltipteki SetBackground ile oraya bağlandığını bile bile böyle birşey dermiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri