- Konular
- 27
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 16d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 198
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 4,321
- DevLira
- 24
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
dostum ben sana cidden anlatamıyorum. ben arkaplan için gereken dds dosyasını sourcede çeken kod yok diyorumDostum sen sanirim yazdigini okumuyosun lutfen yazdigini okurmusun 300 IQ'lu arkadaş sen ne yazmışsin arkaplan kodu sourceden cekmiyor ben sana ne yazmisim lutfen kodlari oku bunda anlamayacak ne var bana bunu anlatirmisin hani beyinde sorun var diyosun ya seninde o sorunsuz beynini kullanmani tavsiye ederim![]()
- Konular
- 27
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 16d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 198
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 4,321
- DevLira
- 24
bunun files türü yada pack türüyle ne alakası var ? rendertarget source için aynı kodları kullanmıyormuyuz ? evet, pack içinde aynı kodları kullanmıyormuyuz ? evet.Sana ne anlatsam boş gibi kendi filesimden kendi göz denetimimden konuşuyorum sen ben yaşamıyorum böyle bir sorun diyorsun kendine göre konuşuyorsun senin files türünle benim bir mi senin pack türünle benim bir mi senin src ile benim bir mi ?
- Konular
- 51
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 618
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 6,269
- DevLira
- 12
Tamam işte bunu bu şekilde söyleyebiliriz ama gelipte o kod blogunu atip dds yi sourceden ceken veya calistiran kod yok gibi bir sey soylemezsiniz sizin dds seniz py den cekiyir tamam ona diyecek hic bir sozum yok ama gelipte arkaplani sourceden ceken kod yok diye bir tabirde bulunmaniz yanlisdostum ben sana cidden anlatamıyorum. ben arkaplan için gereken dds dosyasını sourcede çeken kod yok diyorum
bu konu icin son yorumumdur umarım ki anlamissinizidir 
- Konular
- 51
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 618
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 6,269
- DevLira
- 12
"arka plandaki görüntüyü çeken sourcedeki kodu atın bana" burada yazdığınız şeyi ben yanlış okumuyorum sanırım//neyse

- Konular
- 27
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 16d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 198
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 4,321
- DevLira
- 24
iyide ben arka planı sourceden çeken bir kod yok diye bir tabirde bulunmadım. dikkat ederseniz arka plandaki görüntüyü sourceden çeken bir kod yok diyorum dds dosyasından bahsediyorum. yoksa uitooltipteki SetBackground ile oraya bağlandığını bile bile böyle birşey dermiyimTamam işte bunu bu şekilde söyleyebiliriz ama gelipte o kod blogunu atip dds yi sourceden ceken veya calistiran kod yok gibi bir sey soylemezsiniz sizin dds seniz py den cekiyir tamam ona diyecek hic bir sozum yok ama gelipte arkaplani sourceden ceken kod yok diye bir tabirde bulunmaniz yanlisbu konu icin son yorumumdur umarım ki anlamissinizidir
![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)