-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

[Alienware]RenderTarget Full Sorunsuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AlienwareDEV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 73
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Pyhtonappilaction.cpp dosyasını harfiyen yerine getir en önemli dosya orası
özelden iletirmisin acaba karşılaştırsam

sonrada neden yardımcı olmuyor kimse :) yanlış bilip birde üstüne doğru bilgiyide yalanlamakta ne bileyim :) videoda arkaplanı çektiği koddan tut çektiği dosyaya kadar ayrıntılı aldım. siz src de böyle bir işlem yapan kod var diyorsanız buyrun çekip atın :)

dostum bana milleti anlatma videoyu izle. profluk taslamana gerek yok hayla source diyor at kanıtını

illa packimi açıp göstermem mi lazım ?

sonrada neden yardımcı olmuyor kimse :) yanlış bilip birde üstüne doğru bilgiyide yalanlamakta ne bileyim :) videoda arkaplanı çektiği koddan tut çektiği dosyaya kadar ayrıntılı aldım. siz src de böyle bir işlem yapan kod var diyorsanız buyrun çekip atın :)

dostum bana milleti anlatma videoyu izle. profluk taslamana gerek yok hayla source diyor at kanıtını

sana burda profesyonellik taslayan yok ikimzde packı açıp inceledik ve hata çözülmedi packlarda doğru konumda dosyalar ddsler olmasına rağmen gözükmedi biraz burnunu yukarıdan indir bence çok bilmişliğe gerek yok bence bukadar zorlamana da gerek yok demekki yapmamışlar banane der yazmassın yani boşuna alevlendirme ortalığı

illa packimi açıp göstermem mi lazım ?
packı boşverin src diyorsunuz ya hani, arka plandaki görüntüyü çeken sourcedeki kodu atın bana. ben size görüntüyü çektiği yeri ve sizdeki siyah ekranın oluşumunu bile çektim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri