Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

## ERİC BLOODAXE ## ALTYAPI SERVER FİLES (OFFLINE SHOP) ## 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Görseller güncellendi.

Bilinen tüm hatalar giderildi. Link içeriği ve görseller 24 saat içerisinde güncellenecektir.
Daha önce indirip üzerinde düzenlemeler yapanlardan birisi olaraktan ben sıfırdan ındırıp sql ve yaptığım eklemeleri söküp güncelli kurup tekrardan mı uzerıne eklemem lazım ? boyutlara baktım yaklasık olarak aynı pack dosyası vs tekrardan ındırmem gerekecek mi ?

Daha önce indirip üzerinde düzenlemeler yapanlardan birisi olaraktan ben sıfırdan ındırıp sql ve yaptığım eklemeleri söküp güncelli kurup tekrardan mı uzerıne eklemem lazım ? boyutlara baktım yaklasık olarak aynı pack dosyası vs tekrardan ındırmem gerekecek mi ?
Güncellemeleri not olarak vereceğimi söylemiştim fakat son zamanlarda biraz yoğunluktan dolayı not almayı unutmuşum. Artık yaptığım her işlemi not olarak bildireceğim sizlere. Kusura bakmayın.

Linkler güncellenmiştir.

güncellemeler çok mu önemli güncellemeler açık vb. kapatma gibi bir şey mi yoksa güncellemeyeceğim. o kadar düzenleme yaptık üzerinde sanırım bu 2. kez devamlı sil baştan

güncellemeler çok mu önemli güncellemeler açık vb. kapatma gibi bir şey mi yoksa güncellemeyeceğim. o kadar düzenleme yaptık üzerinde sanırım bu 2. kez devamlı sil baştan
Karşılaştırıp içindeki değişiklikleri çekebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)