- Virüs Taraması
- https://www.imagevisit.com/images/2019/08/21/Adsiz.png
Merhaba arkadaşlar.
Üzerinde çalıştığım bir altyapı filesi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Çok fazla laf kalabalığı yapmak istemiyorum direkt içeriğini anlatmaya geçiyorum.
Bilinen tüm açıklar ve hatalar %99 fixlenmiştir.
Herhangi bir 'warning' ve 'syserr' ile karşılaşmadım, karşılaşırsanız konuya cevap olarak yazın destek olurum.
İçeriğinde ekstra olarak sadece Great Offline Shop'un güncel sürümü bulunmaktadır ve tüm fonksiyonları hatasız bir şekilde çalışmaktadır.
Python sürümü: 2.7
Granny sürümü: 2.9
GCC sürümü: 4.9
Files Dosyaları
Virüs Taraması
MySQL Bilgileri;
User Name: root
Password: dev
Bir teşekkürü çok görmeyip forumda paylaşım yapan herkesi daha fazla paylaşıma teşvik edebilirsiniz.
Hayırlı kullanımlar diliyorum.
Unutmadan desteklerinden dolayı @*Alperen Sönmez* adlı arkadaşıma teşekkür etmek isterim.
Görseller:
Üzerinde çalıştığım bir altyapı filesi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Çok fazla laf kalabalığı yapmak istemiyorum direkt içeriğini anlatmaya geçiyorum.
Bilinen tüm açıklar ve hatalar %99 fixlenmiştir.
Herhangi bir 'warning' ve 'syserr' ile karşılaşmadım, karşılaşırsanız konuya cevap olarak yazın destek olurum.
İçeriğinde ekstra olarak sadece Great Offline Shop'un güncel sürümü bulunmaktadır ve tüm fonksiyonları hatasız bir şekilde çalışmaktadır.
Python sürümü: 2.7
Granny sürümü: 2.9
GCC sürümü: 4.9
Files Dosyaları
Virüs Taraması
MySQL Bilgileri;
User Name: root
Password: dev
## ERİC BLOODAXE ## ALTYAPI SERVER FİLES ##
Merhaba arkadaşlar. Sabitte bulunan Offline Shop içerikli altyapı filesimin Offline Shop'suz hâli için çok istek vardı bu yüzden paylaşıyorum. Çok fazla laf kalabalığı yapmak istemiyorum direkt içeriğini anlatmaya geçiyorum. Bilinen tüm açıklar ve hatalar %99 fixlenmiştir. Herhangi bir 'warning'...
forum.turkmmo.com
Bir teşekkürü çok görmeyip forumda paylaşım yapan herkesi daha fazla paylaşıma teşvik edebilirsiniz.
Hayırlı kullanımlar diliyorum.
Unutmadan desteklerinden dolayı @*Alperen Sönmez* adlı arkadaşıma teşekkür etmek isterim.
Görseller: