- Konular
- 42
- Online süresi
- 11d 9m
- Reaksiyon Skoru
- 210
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 6 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 374
- DevLira
- 18
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
1- Ya sayın arkadaşım ben sana Kendim Yaparım Dedimmi
2- Beni Ufak düşürmeden bahsediyorsunneden ufak düşeyim sanayazdığım sen merak etme elimde dosyaların olup olmadığını göreceksin dediğimde ilerleyen zamanlar,da görürsün
3- arkadaşım Söz Sana Özel bir Zırh yapacam ilerleyen zamanda hemde kendim Öğreneceğim sonuçta Maya Kullanmak vede 3Dmax Kullanmak Öğrenilen birşeydir dediğin gibi bilmemek degil Öğrenmemek ayıprı ama sana söz öğrenmeye çalışıp sana atarım
1 tane zırhı al granny 2.9 şekilde exportla sen Physique tam bir şekilde ben kapatıcam he ryerde desteklicem demişsin neyi KAPATACAKSIN beni destekleyeceksin desteklemene gerek yok beni DESTEKLEME...!
Benim desteklenmeye,de niyetim yok benim gibi kişiler yüzünden TÜRK FORUMLARI ilerlemiyormuş dedin ya o zaman o kadar çok bilgin var ÜSTADIM burada 3d Max vede MAYA EĞİTİMİ seti olarak videolar çekte TÜRK Forumları İLERLESİN sayın arkadaşım
BENCE dediğimi yap ki senin o bilgilerin sayesinde bazı arkadaşlarımız öğrenmeye çalışıp elinden geleni yapar vede senin gibi ben bunu biliyorum da ama kimseye burada faydan olmuyor vede eğitim sağlayamıyorsan ne deye bilirim ki..?
SEN BÜYÜKSÜN BİLGİLİSİN ÜSTAD SEN SİN sayın arkadaşım kusura bakma affet dedim gibi elimde olan dosyaları ben biliyorum vede logosuz halleriyle beraber sonuçta bunlar birşekilde benim elimde bulunuyor ama ben yapmadım ama budosyaların içerisinde çok değişiklikler yepyeni çalışmalarım var ilerleyen zamanda işlerim bittikten son ra paylamış oldum videoları izlemen için seni etiketlerim bakarsın arkadaşım Lütfen ama senden ricam bu forumda kimseyle tartışmak istemiyorum
BURADA AŞAĞIDA YAZILAN SENİNLE ALAKALI YAZDIKLARIM degil BİLGİN OLSUN sadece beni anlaman için
insanların egoları olması kendini tek sanmaları vede yalan konuşup başkalarını tanımadan laf eden insanlarada ancak onların karakterlerine göre davranmaya çalışıyorum ve karakterinden de şüpe ediyorum
Bak sayın arkadaşım ben hiç bir zaman Mt2Master Sahibiyim demedim Elimde Oyun tüm dosyalarının uzun yıllardan beri olduğu elimde
oyuna ait olan bir çok site alan adı tiwitter face adrelerinin olduğunu belirtim önemli olan sadece 3dMax yada Maya degil biliyorsun oyun bunlardan oluşmuyor sadece zaten OYUNUN YASAL SAHİBİ YMİR ve LİSANSI,nı GAME FORGE ye devretti TÜM her kez bu dosyaların alt yapıları ile oyunu kuruyor
Burda Şimdi Yaparım Dedimmi demişsin demekki sende bunun dosyaları yok vs sadaece warezden bulup herkes gibi 2-3 sistem ekleyip açmak istiyorsun burda kızdığım kısım sanki elinde bunların hepsi varmış gibi konusman
2. Olarak Bana Eğitim Seti Çek yararın olsun demişsin Ben Kimseye Birşey Çekmem ben babamın harnıa oğrenmedim isteyen merak eden varsa araştırsın ben 3 senedir uraşıyorum 3dsmax ile ki hala yeni yeni oğrendiğim şeyler var gidip pc başında bi yerlerini yayan insanlara eğitim vericek değilim çok isteyen varsa ücretli bi şekilde alır ki bu piyasada bugun kardeşim arkadaşım diyip 2 gün sonra arkasında konusuan insan dolu bu piyasanın %90 lık kısmı böyle oyuzden sadece erimin kiri diye bileceğim paylaşımlar yapıyorum.
3.Olarak Tamam Ben Sahibi Değilim diyorsun tamam ama gidiyorsun bu oyunu yapan x fırmasının adını kullanıyorsun ben burada özgün olmamana laf söylüyorm yapılan bişiyi tekrardan yapıyorsun şuan görünen ha 100TL sw açan saltanatçılar ha sen şuan oyun copy paste olduktan sonra ne anlamı kalıyor .
- Konular
- 13
- Online süresi
- 10d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 916
- DevLira
- 3
Burda Şimdi Yaparım Dedimmi demişsin demekki sende bunun dosyaları yok vs sadaece warezden bulup herkes gibi 2-3 sistem ekleyip açmak istiyorsun burda kızdığım kısım sanki elinde bunların hepsi varmış gibi konusman
2. Olarak Bana Eğitim Seti Çek yararın olsun demişsin Ben Kimseye Birşey Çekmem ben babamın harnıa oğrenmedim isteyen merak eden varsa araştırsın ben 3 senedir uraşıyorum 3dsmax ile ki hala yeni yeni oğrendiğim şeyler var gidip pc başında bi yerlerini yayan insanlara eğitim vericek değilim çok isteyen varsa ücretli bi şekilde alır ki bu piyasada bugun kardeşim arkadaşım diyip 2 gün sonra arkasında konusuan insan dolu bu piyasanın %90 lık kısmı böyle oyuzden sadece erimin kiri diye bileceğim paylaşımlar yapıyorum.
3.Olarak Tamam Ben Sahibi Değilim diyorsun tamam ama gidiyorsun bu oyunu yapan x fırmasının adını kullanıyorsun ben burada özgün olmamana laf söylüyorm yapılan bişiyi tekrardan yapıyorsun şuan görünen ha 100TL sw açan saltanatçılar ha sen şuan oyun copy paste olduktan sonra ne anlamı kalıyor .
ARKADAŞIM Alan adı bana ait firma ismini almışım Tüm site Forum vs elimde Var şimdi Evet dedin gibi tabiki oyunu o hali ile açmam oyunu 2013 yılında olan şekliyle açmaya kalksam zaten boş olur dimi ?
3dmax maya ile ilgili gelince benimde ufak tefek bilgilerim var dediğim gibi bunu ilerleyen zamanda sana bizzat görüntülü video ile seni etiketleyip yaparım evet elimde o dosyaların logosuz halleriyle beraber var diyorum yalan konuşmadı hatta piyasade o objelerin mdr dataları eksiktir bende ise bunlar mevcuttur ? ha kendi yapmış olduklarım davvar elimde olmadan yapılan larda var
zaten metin2 oyununu şuanda PVP açanlar herkez Zamanında Laniatus production bile warez açmıştır

ha MAGİCTOMASTER oyunu dersen ona bişey diyemem o tamamen farli oyun motoru ile yazılıp yapılmıştır..?
Bugün TÜRKİYEDE bilinen en büyük PVPler bile Benim Paylaşım yaptıktan sonra dosyaları sw sinde kullananlar var
Benim yapmak istediğim şey yanlışmı GERÇEK NEYSE GAYET BAŞKALARI GİBİ YALAN KONUŞMADAN SÖYLÜYORUM BAŞKALARI KAPANAN FİRMANIN TÜRKİYE TEMSİLCİSİ OLDUĞUNU İDDA EDİYOR
Şimdi kanıt atacaklarmış
ne kanıtı atacak çok merak ediyorum bence daha fazla lafa gerek yok diye düşünüyorum ben elimdeki dosyalar ile iyi bir oyun açmaktı amacım zaten şuanda oyunda açmak degil amacım Eğer sen o gurubun içinde degilsen dikkat et daha konumu açar açmaz hemen saldırıya geçmiş millet yani diher kendilerini biz sahibiyiz vede türkiye temsilcisi denilen şahsın aslında hiç bir şeyin sahibi olmadığıdır.. Ayrıca Ekibi de bilmeleri halinde hala daha buna inanmaları
Zaten bu paylaşılan dosyalar ile oyun açıldı kaç defa forumda var
bunu ben anlamıyorum ben site adlarına sahipken ben firmanın adını türkiyede yasallaştırıp kurumsal olarak açmışsam vede benim eski firma ile alakalı bir durumum yok diyorsam ama elimde olan dosyaları bende kullanıp şimdiki metin 2 oyununu ile birleştirip iyi bir oyun açmam bu kadar anormal karşılanmamalıdır..- Katılım
- 8 May 2018
- Konular
- 13
- Online süresi
- 10d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 916
- DevLira
- 3
T
TAYFUN ÇİÇEK VAY VAY UNUTMUŞUM SENİ YA
BİLE BAŞKASINA DİYORUM SEN TAYFUN SUN DİYE AMA ODA SENİN HESAPTIR..!
Bana sen bir şey atma sen bunları düne kadar yazmadınmı
Tayfun ÇİÇEK
Laniatus Frost Endly Production Tic. Ltd.
Türkiye Resmi Direktör Sorumlusu
Yazmadım diyemezsin çünkü yazdıkların bunlar ben her zaman sana yalan konuşma demedimmi ?
şimdi düne kadar elinde olan dosyalar için videolar çekip bunlar orjinal dosya diye bas bas bahıhırmadın,mı ?
bunların hepsini sen yaptın şimdi diyorsun ben sana kanıt atacam
bana sen bişey atma seni kale bile almıyorum
Kendine ekip kurup oyun.da değişiklikler tabi,ki yapmışsındır 2 seneden beri sen yazmadın,mı? hep kendi çevrenede demedinmi ben Kadir AYAS söyledim vede yakında Avukatlar onun icabına bakacak diye ula bir seneden fazla oldu foruma girmeyeli
bir gece girmem bile yetti sanırım 
Ayrıca sen düne kadar attın tüm mesajlar hala daha duruyor sen degilmiydin farklı farklı Skype adreslerinden bağlanan
sendeğilmiydin düne kadar hep
adam senin adını duyunca
herkezden kaçıyordu
sen hala daha neyi atıyorsun
ha sen ona bile dersin ki o oyunda sahte diyecen neden elinde olan dosyalar onla uymuyor dimi
peki sen hangi firmanın türkiye temsilcisiydin
Tayfun ÇİÇEK Laniatus Frost Endly Production Tic. Ltd. Türkiye Resmi Direktör Sorumlusu sen git metin2tr,de takıl ulaşılmaz ile hala
BUSEN DEGİLMİSİN YILINA BAK MİLLETİ NASIL KANDIRIYORSUN
sen hala diyeceksin ben MT2Master sahibiyim türkiye temsilcisi diye
bak yalancı adam bu server açık vede tek orjinal oyun o
ve şuanda dosya yapısını dehiştirdi chaos Serveri kullanınca vede dikkat et benim vede başka kişilerin dosyaları paylaştıktan sonra kople oyun dosyalarını vede LZO key değiştirdi
sen bunada yalan dersin dimi
a şimdi diyeceksin senin paylaşmış olduğun dosyalar sahte diyecen yine
dimi ama paylaştım zaman bas bas bahıra bahıra yazmadınmı burada
dosyaları indirenlere yasal işlem başlayacaktır diye 
Sen
Sen bulurum diyeceksin ama

ayrıca sen diyorsunya
belki bulursun
ŞİMDİ YİNE DİYORUM sen benim konularımı yorum yapmaya başlarsan seni engelemek zorunda kalacağım ekibibi,de engellemek zorunda kalacağım işine bak aha ben buraya haftada 1 geleyim ya zaman geçirmek için bire birsin
İstersen sana yeni geliştirmiş olduğum harita vede bazı şeyleri atayımmı
Bu konuya cevap boru gibi delil ile yarın atılacaktır.
Şimdilik iyi geceler.
TAYFUN ÇİÇEK VAY VAY UNUTMUŞUM SENİ YA
BİLE BAŞKASINA DİYORUM SEN TAYFUN SUN DİYE AMA ODA SENİN HESAPTIR..!Bana sen bir şey atma sen bunları düne kadar yazmadınmı
Tayfun ÇİÇEK
Laniatus Frost Endly Production Tic. Ltd.
Türkiye Resmi Direktör Sorumlusu
Yazmadım diyemezsin çünkü yazdıkların bunlar ben her zaman sana yalan konuşma demedimmi ?
şimdi düne kadar elinde olan dosyalar için videolar çekip bunlar orjinal dosya diye bas bas bahıhırmadın,mı ?
bunların hepsini sen yaptın şimdi diyorsun ben sana kanıt atacam
bana sen bişey atma seni kale bile almıyorum Kendine ekip kurup oyun.da değişiklikler tabi,ki yapmışsındır 2 seneden beri sen yazmadın,mı? hep kendi çevrenede demedinmi ben Kadir AYAS söyledim vede yakında Avukatlar onun icabına bakacak diye ula bir seneden fazla oldu foruma girmeyeli
bir gece girmem bile yetti sanırım 
Ayrıca sen düne kadar attın tüm mesajlar hala daha duruyor sen degilmiydin farklı farklı Skype adreslerinden bağlanan
sendeğilmiydin düne kadar hep
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adres sahibi olan israilli elemana yalvaran
adam senin adını duyunca herkezden kaçıyordu
sen hala daha neyi atıyorsun
alsana hiç kapanmadan 2012 den beri açık olan oyun ha sen ona bile dersin ki o oyunda sahte diyecen neden elinde olan dosyalar onla uymuyor dimi

peki sen hangi firmanın türkiye temsilcisiydin
Tayfun ÇİÇEK Laniatus Frost Endly Production Tic. Ltd. Türkiye Resmi Direktör Sorumlusu sen git metin2tr,de takıl ulaşılmaz ile hala

BUSEN DEGİLMİSİN YILINA BAK MİLLETİ NASIL KANDIRIYORSUN

sen hala diyeceksin ben MT2Master sahibiyim türkiye temsilcisi diye
bak yalancı adam bu server açık vede tek orjinal oyun o
ve şuanda dosya yapısını dehiştirdi chaos Serveri kullanınca vede dikkat et benim vede başka kişilerin dosyaları paylaştıktan sonra kople oyun dosyalarını vede LZO key değiştirdi
sen bunada yalan dersin dimia şimdi diyeceksin senin paylaşmış olduğun dosyalar sahte diyecen yine
dimi ama paylaştım zaman bas bas bahıra bahıra yazmadınmı burada
dosyaları indirenlere yasal işlem başlayacaktır diye 
Sen
orginel forum teması olan 2 forum temasını bulamayacaksın Sen bulurum diyeceksin ama
bak anlarsın bu 2 temayı bul ilk bunları benden alamamışsın 
ayrıca sen diyorsunya
bu bende var sen benim buradan indirip kendine düzenlemeye çalış
belki bulursun
ŞİMDİ YİNE DİYORUM sen benim konularımı yorum yapmaya başlarsan seni engelemek zorunda kalacağım ekibibi,de engellemek zorunda kalacağım işine bak aha ben buraya haftada 1 geleyim ya zaman geçirmek için bire birsin
İstersen sana yeni geliştirmiş olduğum harita vede bazı şeyleri atayımmı
- Konular
- 34
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 400
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 104
- MmoLira
- 662
- DevLira
- 3
Yıllar önce açılmış bir oyunun sahipliğinin kavgası neden hala sürdürüyorsunuzki? Sahibi kim olursa olsun değişen birşey olmuyacak piyasada ve benim kanaatimce m2m eskisi kadar hitap edemiyecek piyasaya nedenmi diyiceksin şuan çıkan ve olan şeyler ve insanların alışkanlıkları m2m gibi bir oyunu itici yapıyor. Benim yakında açıcağım serverimin 3 adet yeni zindanı mevcut + zodyak ile beraber. Kendi örneğimi vermemin nedeni çok iyi olmaları videoyu izleyince umarım benle aynı düşünceye varırsın. Bir de son not olarak ekliyeceğim birşey var. Bazı şeyler eskide güzeldi ve orda kalmalı. Bunun için tartışmaya bile gerek yok.
- Konular
- 121
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 458
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 3,902
- DevLira
- 33
SAYIN arkadaşım sen bana ilk şunu dermisin JM kullanıcılarını nekadar tanıyyorsun senin bu yaptığın kaçıncı senneden gocunuyorsun konuya ne atacan kanıt diye bana yasal hiç birşey atamazsın sende atamazsın kimsede atamaz sanada diyorum TÜRKİYE TEMSİLCİNE DE 2 yıldır mahkeme kararını bekliyorum benim söylediklerimin birtek yalan konuşmamı göster konumada dahil olma benim konumda yalan olan kelimemi kanıtla yalan konuşmamı sonra gel buraya dediğimgib 2 yıldır o tayfun çalışmalar heralde yapmıştır ekip kurmuşsunuz kendisi de sizi kandırmış ben TÜRKİYE CEO SU ve Metin2Master Oyununun sahibiyim metin2mester sahibi olan kişi 2 yıl önce metin2mester için bana neler yazdıonları görmüşmüydün ya bu dosyalar ile sen neyi bahsediyorsun ne oyunlar açık sen hala daha neler diyon bana
DÜNE KADAR YALVARAN O TAYFUNUN DEDİKLERİNE İNANMIŞ GİDİYORSUNKANIT ATACAN YA KANIT OLARAK BANA TACAĞIN ŞEYLER NELER MERAK EDİYORUM OYUN DOSYALARIMI ATACAKSIN DEDİM GİBİ KAÇ KİŞİSİNİZ EKİP OLARAK HERALDE OYUNLA İLGİLİ BİRŞEYLER YAPMANIZ DOĞALDIR
GÜLDÜRMEYİN
istediğini at boru gibi YALAN KONUŞMAM NEYMİŞ MERAK EDİYORUM BAKALIM KİM YALAN KONUŞUYOR
AYRICA SENİNGİBİ DE TANIMADIM KİŞİLERE HEMEN ZIPLAYIP GÜVENİLMEZ DEMİYORUM YARINI BEKLEMENE GEREK YOK NEYİ BEKLİYORSUN ELİNİZDE OLMAYAN NEVARDA KANITI YARINA BEKLETECEKSİN
şİMDİ ATARSAN SEVİNİRİM
Bana bak katıksız odun, bana bak adamlıktan nasibini alamamış flüt;
Şuraya yazdığım mesajlar düzenleme yaparken silinmeseydi benim hatam yüzünden, sen de şimdi bu kullanıcı hesabıyla mesaj atamıyor olacaktın bana, delil ve kanıtlarımı yöneticiler gördükten sonra.
Sana çok ama çok öfkeliyim, çünkü bu sabah 180.000 değerinde bir aracın noter işlemleri ile uğraşacaktım, uyumam gerekiyordu senin gibi bir dengesiz yüzünden dinlenme saatimi kaçırdım.
Dolayısı ile yazdığım mesaj da hatalı düzenleme yüzünden silindi ve geri alamadım, moderatör'den düzenleme geçmişini talep ettim.
Yarın kopyası bana ulaşacaktır.
Sonuç itibari ile, mesajım geldiği anda kıyasen; Kopyası bana yol sana, anladın ?
Şimdi benim tırnağım dahi olamayacak olan sen, karşıma geçip de daha fazla laga luga yapma.
SANA YAZACAĞIM CEVAP GELENE KADAR, AZ ADAM OL HAYAL GÜCÜ NEDİR ?
NASIL KULLANILIR ? SORUSUNA CEVAP BULABİLMEK ADINA;
Allah sana yardım etsin, M2M Sapığı arkadaşım. Tekrar diyorum eğer bu kadar hevesin varsa, buyur oyun takımına dahil edeyim.
Oyunum yayında, gir bak gözün kör değil beyin engelli değilsen gerçeklerin farkına varman uzun sürmeyecektir.
KIRMIZI BÜLTEN GİBİ NOT; "Biraz olsun
İyi traşlar sana..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)