- Konular
- 13
- Online süresi
- 10d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 916
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
__________Laniatus Production İlk 2010 Yılında MACARİSTAN,da Açılan Bir Firmadır...!
LaniatusProduction Firması Çok Oyunculu METİN2 Oyunu,nu Metin2Mester Adında Kendisine Özgü Dehiştirilmiş Halidir.
Macar DANİEL Adın,da Biri Bir Proje İle METİN' Oyunu,nu Şimdiki Files Tasarımı Yapan Arkadaşlar Gibi Kendi Ekibine
Oyunun İçerik vede Bazı Yazılımsal KODLARI Dehiştirip İçerisine Yeni Binalar,Moblar,Bosslar,vb Türe şeyleri Ekleyip.
Kendine Göre Uyarlamıştır vede bu oyunu,da
OYUN daha Sonra kendince bir çok site üzerinde açılmıştır. bunlar aşahıda yer almaktadır.
olarak 2013 yılına kadar açık olan Oyun site Alan Adlarıdır. Fakat Oyuna GAME FORGE Telif Hakkı uygulamıştır.
Oyun 2013 yılında kapanarak ve Proje Çalışanlarıda Aralarında Tartışıp Ayrılarak Yeni bir ekip ile ikiye bölünmüştür.
bu bölünen ekibin biri eski alt yaıpyı tekrardan değiştirip oyunu tekrardan açmıştır. ve hala Macarisatan,da açıktır..
fakat ekip kavga edip 2 ye ayrılınca eski proje aşagıda yer alan sitelerde açılmıştır.
daha sonra oyunu iyice geliştiren ekip Şuanda bile Açık Olarak Oynana Macaristan Sunucusun,da açıktır Ve girip İndirin
2.ci EKİP İSE yepyeni bir Oyun Motoru Kulanıp Oyunu aşagıda yer alan siteler de açmıştır.
Şuanda TÜRKİYE,de Ben LANİATUS PRODUCTİON sahibiyim diyen olacaktır. Ben
Temsilcisiyim idyen Olacaktır
Bunlara Kanmayınız. HEPSİ YALANCIDIR...!
Şunada alan adları ben nasıl zamanla aldımsa diğerleride başkaları tarafından alınmıştır.. ama bunlar ne benim oyunun
sahibi olduğumu nede eski kapanan Laniatus Production firmasının sahibi olduğumu kanıtlamaz ve degilim... asla ve asla
hiç bir zaman demedim ben sahibiyim diye asla kimseye söz etmedim yazmadım telafuz etmedim Fakat iş İnada Bindi
sebebi Yalancı Biri OLan Tayfun Çiçek Adında Biri Olan şahısın sebebi ile
LANİATUS PRODUCTİON Firması Kapanınca Ben Firmanın Çoğu Alan Adını Vede 2018 Yılında Bursa Kestel İlçesin,de
Yasal şekilde ESNAF SANATKARLAR Odasına Kayıt Etirip KURUMSAL Firma Olarak Yasal Sahibi Kadir AYAS adına açtırdım...!
PEKİ BEN KİMİM :....? AYRICA SOSYAL MEDYADA BİR ÇOK ALANA ADI BANA AİTTİR * Twitter / Face / Site Adları /
Adım : Kadir
Soy Adım : AYAS
Doğum T : 19.05.1981 Bursa Kestel Doğumluyum
Özel Bir GÜNEŞ ENERJİ ELEKTİRİK SANTRALİN,de GÜVENLİK MÜDÜRÜYÜM...
Burada ne zaman ben yada arkadaşım yeğenlerim bir files almaya kalksa TAYFUN ÇİÇEK yada Ekibin,den Bazıları hep Karalama
şeklinde yorumlar yapmışlardır. Hiçbiri Beni Yada Arkadaşımı Yeğenimi Tanımadan Yorumlar Yapmıştır...!
Sebebi Bana Oyunu Açtırmamaktır.
yada Milletin Bana Burada Güvenilmez Diye Bakmasını Sağlamaya Çalışmak vede Güvensiz
yada Yalancı Biriymişim Gibi Göstermeye Sağlamaktır.
HEPSİNE GÜLÜYORUM GEÇİYORUM 
LANİATUS PRODUCTİON Yurt dışında Kapalıdır ... ? Laniatus Production Eski Ekibi Olan Mt2Master Oyunu,nun Tüm Dosyaları
SİTE / FORUM / WİKİ / TANITIM SAYFALARI / OYUN DOSYALARI 18.K 29.K 34.K 40.K OLARAK ELİMDE VARDIR...!
Benim amacım MT2Master Oyununu Geliştirip Tekrardan Açmaktır... Bunun İçin,de Sadece Sağlam vede İyi altyapılı Filese
iğtiyacımın Olması Vede Şimdiye Dek Görülmemiş Haritalar Oyun Yapısı İlede Oyunu Açmaktır.
önemli Olan Sistemlerin Çok Olması Dehil Oyunda Gerekli sistemler İle Oyuncuların sorunsuz vede İyi Kaliteli Olarak
Oyunu oynamaları vede Zevk Alabilmeleridir...!
LaniatusProduction Firması Çok Oyunculu METİN2 Oyunu,nu Metin2Mester Adında Kendisine Özgü Dehiştirilmiş Halidir.
Macar DANİEL Adın,da Biri Bir Proje İle METİN' Oyunu,nu Şimdiki Files Tasarımı Yapan Arkadaşlar Gibi Kendi Ekibine
Oyunun İçerik vede Bazı Yazılımsal KODLARI Dehiştirip İçerisine Yeni Binalar,Moblar,Bosslar,vb Türe şeyleri Ekleyip.
Kendine Göre Uyarlamıştır vede bu oyunu,da
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Alan adı İle İlk 2011,de Maceristan Sunucusunu Açtı.OYUN daha Sonra kendince bir çok site üzerinde açılmıştır. bunlar aşahıda yer almaktadır.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
olarak 2013 yılına kadar açık olan Oyun site Alan Adlarıdır. Fakat Oyuna GAME FORGE Telif Hakkı uygulamıştır.
Oyun 2013 yılında kapanarak ve Proje Çalışanlarıda Aralarında Tartışıp Ayrılarak Yeni bir ekip ile ikiye bölünmüştür.
bu bölünen ekibin biri eski alt yaıpyı tekrardan değiştirip oyunu tekrardan açmıştır. ve hala Macarisatan,da açıktır..
fakat ekip kavga edip 2 ye ayrılınca eski proje aşagıda yer alan sitelerde açılmıştır.
-
-
-
-
açıp eski projeden uyarlamıştır.daha sonra oyunu iyice geliştiren ekip Şuanda bile Açık Olarak Oynana Macaristan Sunucusun,da açıktır Ve girip İndirin
ESKİ M2MNEXT ekibinin geliştirmiş Olduğu Oyundur...! ayrıca ESKİ Metin2Master Oyunu,da Hala Açıktır.
fakat türkiyeiden siteyi görüntülemek için Google Chrome Ultra Sörf Eklentisini İndirip kurun görün.2.ci EKİP İSE yepyeni bir Oyun Motoru Kulanıp Oyunu aşagıda yer alan siteler de açmıştır.
-
-
-
oyun 2015 te kapanmıştır.Şuanda TÜRKİYE,de Ben LANİATUS PRODUCTİON sahibiyim diyen olacaktır. Ben
Oyun Sahibi Yada Türkiye,deTemsilcisiyim idyen Olacaktır
Bunlara Kanmayınız. HEPSİ YALANCIDIR...!Şunada alan adları ben nasıl zamanla aldımsa diğerleride başkaları tarafından alınmıştır.. ama bunlar ne benim oyunun
sahibi olduğumu nede eski kapanan Laniatus Production firmasının sahibi olduğumu kanıtlamaz ve degilim... asla ve asla
hiç bir zaman demedim ben sahibiyim diye asla kimseye söz etmedim yazmadım telafuz etmedim Fakat iş İnada Bindi
sebebi Yalancı Biri OLan Tayfun Çiçek Adında Biri Olan şahısın sebebi ile
LANİATUS PRODUCTİON Firması Kapanınca Ben Firmanın Çoğu Alan Adını Vede 2018 Yılında Bursa Kestel İlçesin,de
Yasal şekilde ESNAF SANATKARLAR Odasına Kayıt Etirip KURUMSAL Firma Olarak Yasal Sahibi Kadir AYAS adına açtırdım...!
PEKİ BEN KİMİM :....? AYRICA SOSYAL MEDYADA BİR ÇOK ALANA ADI BANA AİTTİR * Twitter / Face / Site Adları /
Adım : Kadir
Soy Adım : AYAS
Doğum T : 19.05.1981 Bursa Kestel Doğumluyum
Özel Bir GÜNEŞ ENERJİ ELEKTİRİK SANTRALİN,de GÜVENLİK MÜDÜRÜYÜM...
Burada ne zaman ben yada arkadaşım yeğenlerim bir files almaya kalksa TAYFUN ÇİÇEK yada Ekibin,den Bazıları hep Karalama
şeklinde yorumlar yapmışlardır. Hiçbiri Beni Yada Arkadaşımı Yeğenimi Tanımadan Yorumlar Yapmıştır...!
Sebebi Bana Oyunu Açtırmamaktır.
yada Milletin Bana Burada Güvenilmez Diye Bakmasını Sağlamaya Çalışmak vede Güvensizyada Yalancı Biriymişim Gibi Göstermeye Sağlamaktır.
HEPSİNE GÜLÜYORUM GEÇİYORUM 
LANİATUS PRODUCTİON Yurt dışında Kapalıdır ... ? Laniatus Production Eski Ekibi Olan Mt2Master Oyunu,nun Tüm Dosyaları
SİTE / FORUM / WİKİ / TANITIM SAYFALARI / OYUN DOSYALARI 18.K 29.K 34.K 40.K OLARAK ELİMDE VARDIR...!
Benim amacım MT2Master Oyununu Geliştirip Tekrardan Açmaktır... Bunun İçin,de Sadece Sağlam vede İyi altyapılı Filese
iğtiyacımın Olması Vede Şimdiye Dek Görülmemiş Haritalar Oyun Yapısı İlede Oyunu Açmaktır.
önemli Olan Sistemlerin Çok Olması Dehil Oyunda Gerekli sistemler İle Oyuncuların sorunsuz vede İyi Kaliteli Olarak
Oyunu oynamaları vede Zevk Alabilmeleridir...!
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Bu nedir arkadaşlar ya? Kaç yaşında insanlarsınız yaptığınız şeylere bak.
Konu kapatıldı! Tartışma yeri değil burası. Bu şekilde devam edecekseniz gidin başka yerde tartışın, bu forumda değil.
- Konular
- 42
- Online süresi
- 11d 9m
- Reaksiyon Skoru
- 210
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 374
- DevLira
- 18
@LaniatusProduction Yazayı Okudum Az Çok Merak Ediyorum Orjinal Firma sizseniz veya orjinal dosyalar bende ben firmanın distributie siyim diyorsunuz yanlış anlamadıysam.
Şimdi Bu Firma Yıllar Once Kapanmış Bir Firma İken 40k dosya ? komik onu geçtim orjinal fırmayım diyen adam gidip buraya oyunundan bir bineğin npc nin bosun vs sinin .obj .fbx .max formatı elinde bulunması lazım veya ulaşması lazım hani bunlar elinizde yoksa sadecece boş tatava çeviriyorsunuz burda sahsi düşüncem .
Şimdi Bu Firma Yıllar Once Kapanmış Bir Firma İken 40k dosya ? komik onu geçtim orjinal fırmayım diyen adam gidip buraya oyunundan bir bineğin npc nin bosun vs sinin .obj .fbx .max formatı elinde bulunması lazım veya ulaşması lazım hani bunlar elinizde yoksa sadecece boş tatava çeviriyorsunuz burda sahsi düşüncem .
- Konular
- 81
- Reaksiyon Skoru
- 418
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 174
- MmoLira
- 59
- DevLira
- 50
Bu konuyu açan sen Kadir AYAŞ olunca böyle bir yorum yapma gereğinde bulundum.
Firmanın adı Laniatus Game Hungary Zrt. Zaten Laniatus Production bir firmanın yayınladığı oyunlarda kısaltma olarak kullandığı bir deyimdir yasal olarak suana kadar m2m böle bir yayıncı firmayla çalışmadı.
Firmanın eski yetkileilerinden tut yenilerine kadar başta Sn. Typhoon Flower olmak üzere saygın kişilikleri zaten tanıyoruz. Muzaffer beyden tayfun beye mücahit şaşmaza kadar yasal olarak bizim bilgimiz var sen m2m oyununu giydirmeler ile açmayı düşünüyorsun ama sözde üstüne atıp tututğun tayfun beyin oyunu şuan yayında ve oyunun source dosyalarına kadar ellerin de bu adamların + oyuna yeni boss ve model çiziyorlar hem de saf M2M markası logoları ile birlikte oyun şuan açık ve Magictomaster'in oyun motoru heroengine yapısıyla beta olarak açık biz sana defalarca yazmaktan sıkıldık m2m sapığımısın nesin anlamadım.
Ayrıca oyunun alan adında
Kim gerçek kim sahte gayet belli oluyor.
Firmanın adı Laniatus Game Hungary Zrt. Zaten Laniatus Production bir firmanın yayınladığı oyunlarda kısaltma olarak kullandığı bir deyimdir yasal olarak suana kadar m2m böle bir yayıncı firmayla çalışmadı.
Firmanın eski yetkileilerinden tut yenilerine kadar başta Sn. Typhoon Flower olmak üzere saygın kişilikleri zaten tanıyoruz. Muzaffer beyden tayfun beye mücahit şaşmaza kadar yasal olarak bizim bilgimiz var sen m2m oyununu giydirmeler ile açmayı düşünüyorsun ama sözde üstüne atıp tututğun tayfun beyin oyunu şuan yayında ve oyunun source dosyalarına kadar ellerin de bu adamların + oyuna yeni boss ve model çiziyorlar hem de saf M2M markası logoları ile birlikte oyun şuan açık ve Magictomaster'in oyun motoru heroengine yapısıyla beta olarak açık biz sana defalarca yazmaktan sıkıldık m2m sapığımısın nesin anlamadım.
gir gözün az oyun görsün. Ayrıca oyunun alan adında
diye gir mesela seni direkt olarak gameforgeye yönlendirecektir.Kim gerçek kim sahte gayet belli oluyor.
- Konular
- 13
- Online süresi
- 10d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 916
- DevLira
- 3
@LaniatusProduction Yazayı Okudum Az Çok Merak Ediyorum Orjinal Firma sizseniz veya orjinal dosyalar bende ben firmanın distributie siyim diyorsunuz yanlış anlamadıysam.
Sayın arkadaşım benim demek istediğimi anlamadınız sanırım benim eski yapımcı firma ile alkam yok zaten TÜRKİYEDEN kimseninde eski firmayla bir bağlantısı,da yok vardiyen şahıslar yalan konuşuyor kimse çocuk dehil sanırım anlar bunu
-Ben Kapanmış Laniatus Production Adını vede Site Adını Yasal olarak Kendi Adıma kurumsal Firmayı Açtırdım ...!
Eskiden beri elimde olan we daha warez edilmeyen dosyalar ile sağlam bir alt yapıya sağıp bir files ile oyunu tekrardan açmaktır..
Zaten burada forumdada Görüyoruz birsirü kurumsal yasal firmalar var vede Metin2 Oyununun Alt Yapısını Kulanıp her türlü Oyunu Kendi İsteklerine göre Yapıyor vede Düzenliyor...!
Ayrıca Elimde Olan her Mt2Master dosyalarında Kullanılan herşeyi var
Sayın arkadaşımbaştan sona okusanız Oyun Macaristanda
da açıktır...! 40k Olarak Oda Metin2 Altyapısına uyarlamıştır.ayrıca sayınarkadaşım Zaten Metin2Mester METİN2 oyununa giydirilmiş vede dediğim gibi gerek MAYA gerek 3DMAX ile tasarlanmış objeler vebenzeritür herşeyiyle giydirilmiş vede yeni questler ilede oyuna rek katılmıştır
sanırım siz şunu anlamadınız...!bugün bakın METİN' oyununda olmayan çok fazla sistem diğer fileslerde mevcut
şimdi biz METİN2 Oyununa bana yazdıklarını desen sana neler yazadrı 
ŞUNU UNUTMAYALIM Metin2 PvP oyunların ALT YAPISI tamamen Metin2 ye aittir
demek istediğimi anlamanızı diliyorum- Katılım
- 26 Kas 2018
- Konular
- 42
- Online süresi
- 11d 9m
- Reaksiyon Skoru
- 210
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 374
- DevLira
- 18
Sayın arkadaşım benim demek istediğimi anlamadınız sanırım benim eski yapımcı firma ile alkam yok zaten TÜRKİYEDEN kimseninde eski firmayla bir bağlantısı,da yok vardiyen şahıslar yalan konuşuyor kimse çocuk dehil sanırım anlar bunu
-Ben Kapanmış Laniatus Production Adını vede Site Adını Yasal olarak Kendi Adıma kurumsal Firmayı Açtırdım ...!
Eskiden beri elimde olan we daha warez edilmeyen dosyalar ile sağlam bir alt yapıya sağıp bir files ile oyunu tekrardan açmaktır..
Zaten burada forumdada Görüyoruz birsirü kurumsal yasal firmalar var vede Metin2 Oyununun Alt Yapısını Kulanıp her türlü Oyunu Kendi İsteklerine göre Yapıyor vede Düzenliyor...!
Ayrıca Elimde Olan her Mt2Master dosyalarında Kullanılan herşeyi var
Sayın arkadaşımbaştan sona okusanız Oyun MacaristandaLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.da açıktır...! 40k Olarak Oda Metin2 Altyapısına uyarlamıştır.
ayrıca sayınarkadaşım Zaten Metin2Mester METİN2 oyununa giydirilmiş vede dediğim gibi gerek MAYA gerek 3DMAX ile tasarlanmış objeler vebenzeritür herşeyiyle giydirilmiş vede yeni questler ilede oyuna rek katılmıştırsanırım siz şunu anlamadınız...!
bugün bakın METİN' oyununda olmayan çok fazla sistem diğer fileslerde mevcutşimdi biz METİN2 Oyununa bana yazdıklarını desen sana neler yazadrı
ŞUNU UNUTMAYALIM Metin2 PvP oyunların ALT YAPISI tamamen Metin2 ye aittirdemek istediğimi anlamanızı diliyorum
Benim demek istediğim src tabanlı c++ vs qurstler orjinal olup omlayışı değiş sen birşeyi şuan taklit ediyorsun m2m yi ama elinde oyunda kullanılan hiçbir dosyanın ana kaynak dosyası yok sadece gr2 formatları var nekadar ileriye gide bilirsinki bu şekilde objeker 2.4 max exportludur hadi 2.6 diyelim görüntü kalitesi 2.9 çok düşük 2.4 ün özetle şunu demek istiyorum taklitler hiçbir zaman aslını yaşatmaz siz oynarken oyun güzel ola bilirde günümüzde elini sallasan x zırha x silaha x pete x mapa x objeye geliyorsun oyunu açsan bile çok geri kalmış bir oyun açıcaksın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)