noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

LANİATUS PRODUCTİON Kimdir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LaniatusProduction
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu konuyu açan sen Kadir AYAŞ olunca böyle bir yorum yapma gereğinde bulundum.

Firmanın adı Laniatus Game Hungary Zrt. Zaten Laniatus Production bir firmanın yayınladığı oyunlarda kısaltma olarak kullandığı bir deyimdir yasal olarak suana kadar m2m böle bir yayıncı firmayla çalışmadı.
Firmanın eski yetkileilerinden tut yenilerine kadar başta Sn. Typhoon Flower olmak üzere saygın kişilikleri zaten tanıyoruz. Muzaffer beyden tayfun beye mücahit şaşmaza kadar yasal olarak bizim bilgimiz var sen m2m oyununu giydirmeler ile açmayı düşünüyorsun ama sözde üstüne atıp tututğun tayfun beyin oyunu şuan yayında ve oyunun source dosyalarına kadar ellerin de bu adamların + oyuna yeni boss ve model çiziyorlar hem de saf M2M markası logoları ile birlikte oyun şuan açık ve Magictomaster'in oyun motoru heroengine yapısıyla beta olarak açık biz sana defalarca yazmaktan sıkıldık m2m sapığımısın nesin anlamadım.

gir gözün az oyun görsün.

Ayrıca oyunun alan adında diye gir mesela seni direkt olarak gameforgeye yönlendirecektir.
Kim gerçek kim sahte gayet belli oluyor.

Tamamen çocuk sunuz :) dediğiniz alan adları dedim gibi bendede var ayrıca sizin bunları yazacahınızı tahmin ediyordum :) nedenimi :? Orjilan Metin2Mester bak sen degilsin bende degilim ama yasal olarak TÜRKİYEDE LANİATUS PRODUCTİON benim adıma kayıtlıdır. :)

Ayrıca bana ait

şu yönlendirme de baya garip olmuş :) Tamamen çocuk olduğunuzu Kanıtlayan bir Yönlendirme Alan Adları Sağipleri herşeyi İstediği Yere Yönlendire bilir bunu tüm Çocuklar Bilir :)

1-Sizler 5 yada 10 kişi bir ekip kurup Metin2Mester oyununu yasal Sahibiyim Diye bilen birisiniz :) HA HA HA
2-Hatta LaniatusProduction Ceo suyum Türkiye temsilcisiyim diyenler vede Gameforgede Bile Çalışmış oldunu İdda Eden kişiler var aranızda :) HA HA HA

3- HİÇ BİRİNİZ UYMRUMDA DEĞİLSİNİZ EKİBİNİZDEN KİMDEDE BENİM MUHATTABIM DA DEGİLDİR. İSTEDİNİZ KADAR YANIZ :)

4- BURAYA YAZMAM BİLE SİZLERİN HER EKİBİN ANINDA KONUMA ZIPLAMA OLASILIĞINI SAĞLADINA GÖRE BAYABİR OTURDUNUZ YERDEN KALDIRMIŞ :)

5 - HERBİRİNİZE ÇÜZ :) OYUNUN ORJİNAL HALİ İLE SADEC sitesinde. ayrıca eski ekip sitesindedir..

burası Macar serveri MT2MESTER

buda NW2ONLİNE

sizinde türkiye temsilcilihiniz yalan bunu kendininiz bile bilmesine rahmen deavm edin siz 15 milyon pleyer barındıran diye

UMRUMDA DEGİLSİNİZ SAYIN SAYGIDEHER ŞAHISLAR :) KENDİNİZ ANCA BİR OLUR BENİ KARALAMAYA ÇALIŞIR GERÇEKLERİ SAPTIRIN :)

Benim demek istediğim src tabanlı c++ vs qurstler orjinal olup omlayışı değiş sen birşeyi şuan taklit ediyorsun m2m yi ama elindax exportludur hadi 2.6 diyelim görüntü kalitesi 2.9 çok düşük 2.4 ün özetle şunu demek istiyorum taklitler hiçbir zaman aslını yaşatmaz siz oynarken oyun güzel ola bilirde günümüzde elini sallasan x zırha x silaha x pete x mapa x objeye geliyorsun oyunu açsan bile çok geri kalmış bir oyun açıcaksın

Merak etme hepsi var gr2 dosyalarının Maya Uyarlaması Kolay sen ona takılımı kaldın :) merak etme gr 2 formatında hiç logoları olmadan şekilleride var :) binalarında objelerin zırhların itemlerin her birinin :) zaten bazıları forumdada var :) arkadaşım MAYA vede 3DMAX ile tekrardan istedin formata çevire bilirsin :) iyibir MAYA vede 3DMAX kulana bilen kişiler bunu bilir saygıdeher arkadaşım

NEYSE EKİBİNİZDE BULUNAN HER ARKADAŞA ŞUNU DİYORUM

SİZLER ÇOCUK DEĞİLSİNİZ AKILLI OLUN KİMSEYLE ŞAHSİ OLAYIMDA YOK

AÇMIŞ OLDUĞUNUZ OYUN VARSA BAŞARILAR EKİP OLARAK HER ZAMAN BUNU DEDİM

AMA KİMSENİN YALANLARINA ALET OLMAYIN VE HAYALİ OLAYLAR YARATMAYIN

HİÇ KİMSE UMRUM,DA DEĞİL

Benim demek istediğim src tabanlı c++ vs qurstler orjinal olup omlayışı değiş sen birşeyi şuan taklit ediyorsun m2m yi ama elinde oyunda kullanılan hiçbir dosyanın ana kaynak dosyası yok sadece gr2 formatları var nekadar ileriye gide bilirsinki bu şekilde objeker 2.4 max exportludur hadi 2.6 diyelim görüntü kalitesi 2.9 çok düşük 2.4 ün özetle şunu demek istiyorum taklitler hiçbir zaman aslını yaşatmaz siz oynarken oyun güzel ola bilirde günümüzde elini sallasan x zırha x silaha x pete x mapa x objeye geliyorsun oyunu açsan bile çok geri kalmış bir oyun açıcaksın

Ben oyunu Açmak Değil Şuanda Amacım zaten İşlerimden dolayı uğreşacak durumda degilim sadece 2 yiğenim oyun açacak wslik vede saltanat tipi onların konusuna teattone diye kullanıcı beni tanımaz yegenlerimi hiç tanımdan yorum yapmış :)

oyunu ben açsam zaten şimdiki ofticale uyarlardım :) mesala okan diye bir arkadaşın filesi vardı zamanında vede bu yorum yapan teantone nin src siz paylaşmış olduğu filese uyarlardım eskisi halde açmam benim amacım zaten oyunu açsamda sunucu vede site alan adları bende
basit 34 k vede basit 40 kya uyarlayıp açardım inanın buna vaktim yok vede uğraşacak durumum yok diğer şahısların her sitelerinin net alan adlarınbende :) şahsıma kayıtlı hatat face tiwitter sayfalarıda burda tektek yazacak halim yok bu şimdiki ekip oyunmu açmuş nedir umrumda degiller inanın :9 görmüyormusunuz bir konuda hemen saldırımsı vede yalanlayıcı çocukca sıplamalar var :)

umurumda degiller hiç biri ama onlarda Biririnin yalanına kana kişiler :) beni ilgilendirmez herkez yolunda devam etsin ama yalanları ile karalama yapmaları insanların canını sıkıyor

Bu konuyu açan sen Kadir AYAŞ olunca böyle bir yorum yapma gereğinde bulundum.

Firmanın adı Laniatus Game Hungary Zrt. Zaten Laniatus Production bir firmanın yayınladığı oyunlarda kısaltma olarak kullandığı bir deyimdir yasal olarak suana kadar m2m böle bir yayıncı firmayla çalışmadı.
Firmanın eski yetkileilerinden tut yenilerine kadar başta Sn. Typhoon Flower olmak üzere saygın kişilikleri zaten tanıyoruz. Muzaffer beyden tayfun beye mücahit şaşmaza kadar yasal olarak bizim bilgimiz var sen m2m oyununu giydirmeler ile açmayı düşünüyorsun ama sözde üstüne atıp tututğun tayfun beyin oyunu şuan yayında ve oyunun source dosyalarına kadar ellerin de bu adamların + oyuna yeni boss ve model çiziyorlar hem de saf M2M markası logoları ile birlikte oyun şuan açık ve Magictomaster'in oyun motoru heroengine yapısıyla beta olarak açık biz sana defalarca yazmaktan sıkıldık m2m sapığımısın nesin anlamadım.

gir gözün az oyun görsün.

Ayrıca oyunun alan adında diye gir mesela seni direkt olarak gameforgeye yönlendirecektir.
Kim gerçek kim sahte gayet belli oluyor.

Sen tayfun ta kendisisin eskidende bu hesapla bana skypeden yazmıştın :) tayfun muzaffer bey dedin Lord Metin2 sahibi :) zaten adam 2013 yılında açmıştı magictomaster hero engine dosyaları ile oyunu aç sen ona bişey demem benim umrumda degil sapık olan sen sin bak

ben degil izle :) Laniatus production Ceo diye yazıp duruyordun ben Türkiye sahibiyim idyorsun hala :) HAHA vallaha helal sana
2 yıl önce yadıkların var hala bende merak etme :) kendi yazdıklarını bile yalan layan insansın sen

şimdi magiçtomaster oyun motoru ile oyunu yapıyorsun demek :) bravo devam et hep dedim gibi başarılar :)

istersen onuda sana sata bilirim alan adını :) TÜRKİYE TEMSİLCİSİ TAYFUN HA HA
bak işine oyununu aç reklamını yap reklamını ah zamanım olacak bir oyunu açardım ilk gelende oyunuma sen olurdun bak sen sanalda bile köşe bucak saklanan birisin UMRUMDA DEGİLSİN KONULARIMA SEN VEDE EKİBİNDEN KİMSE YAZMAZ İSE SEVİNİRİM

KENDİ İŞİNİZE BAKIN 1 YILDIR YOKTUM BE BİR YEGENLERİM VARDI EKİBİNİN LAF ATMADIĞI ONUDA YAPMIŞINIZ YEGENLERİM BİLE YETMİŞ SİZİN EKİBE SANIRIM TAYFUN AKILLLI OL AKILLI İŞİNE BAK BANA BULAŞMA HADE HER ZAMAN DEDİM GİBİ 2 YIL ÖNCEDE DEDİM SENİN YALANCI OLDUNU ANLAR ANLAMAZ TEKMEYİ BASTIM GÜNDEN BERİ DİYORUM

NEREDE SOYUNDUNSA ORADA GİYİN SAYIN Typhoon Flower BÖYLE sahte hesaplardan yazma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri