NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

LANİATUS PRODUCTİON Kimdir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LaniatusProduction
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sen tayfun ta kendisisin eskidende bu hesapla bana skypeden yazmıştın :) tayfun muzaffer bey dedin Lord Metin2 sahibi :) zaten adam 2013 yılında açmıştı magictomaster hero engine dosyaları ile oyunu aç sen ona bişey demem benim umrumda degil sapık olan sen sin bak

ben degil izle :) Laniatus production Ceo diye yazıp duruyordun ben Türkiye sahibiyim idyorsun hala :) HAHA vallaha helal sana
2 yıl önce yadıkların var hala bende merak etme :) kendi yazdıklarını bile yalan layan insansın sen

şimdi magiçtomaster oyun motoru ile oyunu yapıyorsun demek :) bravo devam et hep dedim gibi başarılar :)

istersen onuda sana sata bilirim alan adını :) TÜRKİYE TEMSİLCİSİ TAYFUN HA HA
bak işine oyununu aç reklamını yap reklamını ah zamanım olacak bir oyunu açardım ilk gelende oyunuma sen olurdun bak sen sanalda bile köşe bucak saklanan birisin UMRUMDA DEGİLSİN KONULARIMA SEN VEDE EKİBİNDEN KİMSE YAZMAZ İSE SEVİNİRİM

KENDİ İŞİNİZE BAKIN 1 YILDIR YOKTUM BE BİR YEGENLERİM VARDI EKİBİNİN LAF ATMADIĞI ONUDA YAPMIŞINIZ YEGENLERİM BİLE YETMİŞ SİZİN EKİBE SANIRIM TAYFUN AKILLLI OL AKILLI İŞİNE BAK BANA BULAŞMA HADE HER ZAMAN DEDİM GİBİ 2 YIL ÖNCEDE DEDİM SENİN YALANCI OLDUNU ANLAR ANLAMAZ TEKMEYİ BASTIM GÜNDEN BERİ DİYORUM

NEREDE SOYUNDUNSA ORADA GİYİN SAYIN Typhoon Flower BÖYLE sahte hesaplardan yazma
İyide ben Tayfun değilim. :D

Merak etme hepsi var gr2 dosyalarının Maya Uyarlaması Kolay sen ona takılımı kaldın :) merak etme gr 2 formatında hiç logoları olmadan şekilleride var :) binalarında objelerin zırhların itemlerin her birinin :) zaten bazıları forumdada var :) arkadaşım MAYA vede 3DMAX ile tekrardan istedin formata çevire bilirsin :) iyibir MAYA vede 3DMAX kulana bilen kişiler bunu bilir saygıdeher arkadaşım

Ya Dostum Burda Ezmicektim Senide Bu Kelimeyi Ederek Zaten Bilginin Olmadığı Direk Belli Ediyorsun Allah Aşkına madem yaparım diyorsan 1 tane zırhı al granny 2.9 şekilde exportla sen Physique tam bir şekilde ben kapatıcam heryerde desteklicem seni de böyle bişi olmıcak gr2 dosyalarını maya uyarlaması sddsad sad dostum bilen bilir diyorsun sana burda zaten bilir kişi olarak konuşuyorum benim ulatşığım seviyeye gelicek bi insan değilsin yalan dolan la iş yapan bir özentisin malesef Tr forumu sırf senin gibiler yüzünden geri kalıyor yazık cevap versende dahaa gömerim seni gr2 dosyaasını grnreader açan kendini modellemeci sanıyor.

Notta Düşeyim Burda Şunun Adamı Sunun Yeğeni değilim m2 gibi kalitesi günümüzde 5 üzerinden 2 bile geçemiyecek bir oyunu savunacak biri değillim Bu Oyunun Çok Üst seviyesinde iş yapan birim sadece bana verdiğin saçma alaycı cevaplara karşılık veriyorum.

Son düzenleme:
Bu konuya cevap boru gibi delil ile yarın atılacaktır.
Şimdilik iyi geceler.

Son düzenleme:
Ya Dostum Burda Ezmicektim Senide Bu Kelimeyi Ederek Zaten Bilginin Olmadığı Direk Belli Ediyorsun Allah Aşkına madem yaparım diyorsan 1 tane zırhı al granny 2.9 şekilde exportla sen Physique tam bir şekilde ben kapatıcam heryerde desteklicem seni de böyle bişi olmıcak gr2 dosyalarını maya uyarlaması sddsad sad dostum bilen bilir diyorsun sana burda zaten bilir kişi olarak konuşuyorum benim ulatşığım seviyeye gelicek bi insan değilsin yalan dolan la iş yapan bir özentisin malesef Tr forumu sırf senin gibiler yüzünden geri kalıyor yazık cevap versende dahaa gömerim seni gr2 dosyaasını grnreader açan kendini modellemeci sanıyor.

1- Ya sayın arkadaşım ben sana Kendim Yaparım Dedimmi
2- Beni Ufak düşürmeden bahsediyorsun :) neden ufak düşeyim sanayazdığım sen merak etme elimde dosyaların olup olmadığını göreceksin dediğimde ilerleyen zamanlar,da görürsün
3- arkadaşım Söz Sana Özel bir Zırh yapacam ilerleyen zamanda hemde kendim Öğreneceğim sonuçta Maya Kullanmak vede 3Dmax Kullanmak Öğrenilen birşeydir dediğin gibi bilmemek degil Öğrenmemek ayıprı ama sana söz öğrenmeye çalışıp sana atarım

1 tane zırhı al granny 2.9 şekilde exportla sen Physique tam bir şekilde ben kapatıcam he ryerde desteklicem demişsin neyi KAPATACAKSIN beni destekleyeceksin desteklemene gerek yok beni DESTEKLEME...!
Benim desteklenmeye,de niyetim yok benim gibi kişiler yüzünden TÜRK FORUMLARI ilerlemiyormuş dedin ya o zaman o kadar çok bilgin var ÜSTADIM burada 3d Max vede MAYA EĞİTİMİ seti olarak videolar çekte TÜRK Forumları İLERLESİN sayın arkadaşım

BENCE dediğimi yap ki senin o bilgilerin sayesinde bazı arkadaşlarımız öğrenmeye çalışıp elinden geleni yapar vede senin gibi ben bunu biliyorum da ama kimseye burada faydan olmuyor vede eğitim sağlayamıyorsan ne deye bilirim ki..?

SEN BÜYÜKSÜN BİLGİLİSİN ÜSTAD SEN SİN sayın arkadaşım kusura bakma affet dedim gibi elimde olan dosyaları ben biliyorum vede logosuz halleriyle beraber sonuçta bunlar birşekilde benim elimde bulunuyor ama ben yapmadım ama budosyaların içerisinde çok değişiklikler yepyeni çalışmalarım var ilerleyen zamanda işlerim bittikten son ra paylamış oldum videoları izlemen için seni etiketlerim bakarsın arkadaşım Lütfen ama senden ricam bu forumda kimseyle tartışmak istemiyorum

BURADA AŞAĞIDA YAZILAN SENİNLE ALAKALI YAZDIKLARIM degil BİLGİN OLSUN sadece beni anlaman için

insanların egoları olması kendini tek sanmaları vede yalan konuşup başkalarını tanımadan laf eden insanlarada ancak onların karakterlerine göre davranmaya çalışıyorum ve karakterinden de şüpe ediyorum

Bak sayın arkadaşım ben hiç bir zaman Mt2Master Sahibiyim demedim Elimde Oyun tüm dosyalarının uzun yıllardan beri olduğu elimde
oyuna ait olan bir çok site alan adı tiwitter face adrelerinin olduğunu belirtim önemli olan sadece 3dMax yada Maya degil biliyorsun oyun bunlardan oluşmuyor sadece zaten OYUNUN YASAL SAHİBİ YMİR ve LİSANSI,nı GAME FORGE ye devretti TÜM her kez bu dosyaların alt yapıları ile oyunu kuruyor

Bu konuya cevap boru gibi delil ile yarın atılacaktır.
Şimdilik iyi geceler.

SAYIN arkadaşım sen bana ilk şunu dermisin JM kullanıcılarını nekadar tanıyyorsun senin bu yaptığın kaçıncı senneden gocunuyorsun konuya ne atacan kanıt diye bana yasal hiç birşey atamazsın sende atamazsın kimsede atamaz sanada diyorum TÜRKİYE TEMSİLCİNE DE 2 yıldır mahkeme kararını bekliyorum benim söylediklerimin birtek yalan konuşmamı göster konumada dahil olma benim konumda yalan olan kelimemi kanıtla yalan konuşmamı sonra gel buraya dediğimgib 2 yıldır o tayfun çalışmalar heralde yapmıştır ekip kurmuşsunuz kendisi de sizi kandırmış ben TÜRKİYE CEO SU ve Metin2Master Oyununun sahibiyim metin2mester sahibi olan kişi 2 yıl önce metin2mester için bana neler yazdı :) onları görmüşmüydün ya bu dosyalar ile sen neyi bahsediyorsun ne oyunlar açık sen hala daha neler diyon bana

DÜNE KADAR YALVARAN O TAYFUNUN DEDİKLERİNE İNANMIŞ GİDİYORSUN :) KANIT ATACAN YA KANIT OLARAK BANA TACAĞIN ŞEYLER NELER MERAK EDİYORUM OYUN DOSYALARIMI ATACAKSIN DEDİM GİBİ KAÇ KİŞİSİNİZ EKİP OLARAK HERALDE OYUNLA İLGİLİ BİRŞEYLER YAPMANIZ DOĞALDIR :) GÜLDÜRMEYİN

istediğini at boru gibi YALAN KONUŞMAM NEYMİŞ MERAK EDİYORUM BAKALIM KİM YALAN KONUŞUYOR

AYRICA SENİNGİBİ DE TANIMADIM KİŞİLERE HEMEN ZIPLAYIP GÜVENİLMEZ DEMİYORUM YARINI BEKLEMENE GEREK YOK NEYİ BEKLİYORSUN ELİNİZDE OLMAYAN NEVARDA KANITI YARINA BEKLETECEKSİN

şİMDİ ATARSAN SEVİNİRİM

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri