mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Freebsd 11.1 Source Compile

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enes559
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derleme işlemini 11.2 uyumlarsanız ve dedicated makinenize 11.2 kurarsanız sorunsuz verim alırsınız
11.2 64 bit sourcemi build etmedi anında hata aldım
dvz5pL.png

Daha hızlı derler ek olarak şunuda belirtiyim eğerki derleme işlemini 9.2 yapıyorsunuz diyelim filesi 10.2 kurarsanız sorun yaratır bu nadir olur ama olur yarattığı sorunda yüksek onlinede olur ve 3-4 günde bir core verir kendi kendine verdiği corenin içeriği boştur sadece lib hatalarını gösterir fakat bir hata yoktur bu yüzden neyle derliyorsanız makinenizdede onu kullanın bu tecrübeyide her yerde edinemezsiniz.
freebsd 11.2 clang6 ile derlediğim game db ile freebsd 9.2 sunuculu makinede kullanılıyor 2k onlinede herhangi bir core problemi verdirmedi gerekli libleri atarsanız sorun yaşamazsınız.

Bu build işlemi için kullansam
10.2 de Server Açsam bir sıkıntı yaşar mıyım.
ve bununla build işlemi için neleri değiştirmem lazım.
32 & 64 bit

Bunlara cevap yazacak baba yiğit yok mudur aranızda?
:rolleyes:

freebsd 11.2 clang6 ile derlediğim game db ile freebsd 9.2 sunuculu makinede kullanılıyor 2k onlinede herhangi bir core problemi verdirmedi gerekli libleri atarsanız sorun yaşamazsınız.
Gerekli libleri atmadan zaten oyuna başlat verdiğinde oyun acılmaz bu sorun genel bir olay şimdi burda detay verip server ismi vermek istemiyorum ama biz bu sorunu 3klı bir oyunda yaşamıştık arkaşımın bana bu coredeki sorun ne diye atmasının üstünden bunu çözdün yaklaşık 7 ay önce kendisi 9.2 derleyip 10.2 kullanıyordu hatta forumda da konu acmıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri