bende diyorum ki alakası yok. o başka birşeyden kaynaklanıyordur. çünkü geliştiricisi olduğum serverden biliyorum. kaldıki bu zamanda freebsd 9.2 ile derleme yapan kalmadı(türkiye dışında).Gerekli libleri atmadan zaten oyuna başlat verdiğinde oyun acılmaz bu sorun genel bir olay şimdi burda detay verip server ismi vermek istemiyorum ama biz bu sorunu 3klı bir oyunda yaşamıştık arkaşımın bana bu coredeki sorun ne diye atmasının üstünden bunu çözdün yaklaşık 7 ay önce kendisi 9.2 derleyip 10.2 kullanıyordu hatta forumda da konu acmıştı
Sen başka şeylere yönel o zaman bak eskiye dönük tekrar buldum verdiği core tam olarak böyle 2 adet çözümüde derlediğin sucunu sürümüyle oynattığının aynı sürümde olması ve sunucuya bsd tekrardan kurmak sana 1 adet örnek veriyorum dahada uzatmanın anlamı yok burda bişey bilmezsek bahsetmeyiz kendi süper bilginiz kendinizde kalsınbende diyorum ki alakası yok. o başka birşeyden kaynaklanıyordur. çünkü geliştiricisi olduğum serverden biliyorum. kaldıki bu zamanda freebsd 9.2 ile derleme yapan kalmadı(türkiye dışında).
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
buda nerden çıktı şimdi. ben uzun zamandan beri kullanıyorum hiç böyle birşeye denk gelmedim hatta böye birşeyi martsamayada sormuştum 11.2 de build ettiğim dosyaları 9.2 de kullansam sorun çıkarmı diye herhangi bir problem yaratmaz demişti.Gerekli libleri atmadan zaten oyuna başlat verdiğinde oyun acılmaz bu sorun genel bir olay şimdi burda detay verip server ismi vermek istemiyorum ama biz bu sorunu 3klı bir oyunda yaşamıştık arkaşımın bana bu coredeki sorun ne diye atmasının üstünden bunu çözdün yaklaşık 7 ay önce kendisi 9.2 derleyip 10.2 kullanıyordu hatta forumda da konu acmıştı
Biri böyle dedi diye olmucak anlamınamı geliyor başkalarının laflarıyla iş yapmayın isteyen istediği gibi kullansın daha cevap vermiyeceğim.buda nerden çıktı şimdi. ben uzun zamandan beri kullanıyorum hiç böyle birşeye denk gelmedim hatta böye birşeyi martsamayada sormuştum 11.2 de build ettiğim dosyaları 9.2 de kullansam sorun çıkarmı diye herhangi bir problem yaratmaz demişti.
senin süper bilgisizliğin sana kalsın. sourceye dandik şeyler ekleyip core verdirtiyorsunuz sonra başka şeylerde medet umuyorsunuz. ben +2k onlinede sorunsuz kullanıyorum önce 11.2 de derlemeyi öğrenin sonra gelin hadi gülümSen başka şeylere yönel o zaman bak eskiye dönük tekrar buldum verdiği core tam olarak böyle 2 adet çözümüde derlediğin sucunu sürümüyle oynattığının aynı sürümde olması ve sunucuya bsd tekrardan kurmak sana 2 adet örnek veriyorum dahada uzatmanın anlamı yok burda bişey bilmezsek bahsetmeyiz kendi süper bilginiz kendinizde kalsın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)