noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Freebsd 11.1 Source Compile

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enes559
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri böyle dedi diye olmucak anlamınamı geliyor başkalarının laflarıyla iş yapmayın isteyen istediği gibi kullansın daha cevap vermiyeceğim.
konumu kirletme kardeş o attığın resimlerin freebsd ile alakası ne ? ben item_protoda yağtığım bir hatadan dolayı game.core almıştım(type ekli değildi) core vermişti ama corenin içi boştu içinde sadece seninki gibi hatalar vardı :D

senin süper bilgisizliğin sana kalsın. sourceye dandik şeyler ekleyip core verdirtiyorsunuz sonra başka şeylerde medet umuyorsunuz. ben +2k onlinede sorunsuz kullanıyorum önce 11.2 de derlemeyi öğrenin sonra gelin hadi gülüm
Hay allahım cattık ya tamam abi anlıyorum sensin codersın tamam hadi şimdi devam et süper coder abim bee vegas halt etmiş yanında beee

senin süper bilgisizliğin sana kalsın. sourceye dandik şeyler ekleyip core verdirtiyorsunuz sonra başka şeylerde medet umuyorsunuz. ben +2k onlinede sorunsuz kullanıyorum önce 11.2 de derlemeyi öğrenin sonra gelin hadi gülüm
kardeşim tamam uzatmasanız konuyu kirletiyorsunuz bırakta o bildiği gibi yapsın içinde lible ilgili olan coreyi freebsd den sanıyorsa ona diyecek birşey yok

konumu kirletme kardeş o attığın resimlerin freebsd ile alakası ne ? ben item_protoda yağtığım bir hatadan dolayı game.core almıştım(type ekli değildi) core vermişti ama corenin içi boştu içinde sadece seninki gibi hatalar vardı :D
Biz bu sorunu esasta 3kda yaşadık ve çözümü bahsettiğim gibi ben gerekli bilgiyi verdim isteyen istediğini yapanilir son...

Hay allahım cattık ya tamam abi anlıyorum sensin codersın tamam hadi şimdi devam et süper coder abim bee vegas halt etmiş yanında beee
vegas kim ? kendimi onunla neden kıyaslayım ki oda yazılımcıdır bende yazılımcıyım ben bu okulu vegasla kıyaslamak için okumadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri