mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Freebsd 11.1 Source Compile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak kardeşim gittin tekrar konuyu da buldum hatayla karşılaştığımızda bir çözüme kavuşamadık ve emin konu açtı gelen yorumlarda bizimle aynı düşüncedeydi bizde derlediğimiz makineyle oyunu aynı sürüme cektik ve daha sorun kalmadı sen hayatında hic oyun oynattınmo senin yaşında kadar sever yönettim öyle bilişim oyunlarıda değil ha dahada kayde almıyorum ne halin varsa gör https://forum.turkmmo.com/konu/3638740-game-core-yardim/
%100 eminim ki o kullandığınız sunucuda kullandığınız source dosyalarını 9.2 de build ederken lib derlemesi bile yapmadınız ayrıca hata verdiği libleride internetten bulup attınız sonra server çöküyor o konuda 1.6k oyuncu diyor sen 3k oyuncu diyorsun uydurmakta master yapmışsın :D

%100 eminim ki o kullandığınız sunucuda kullandığınız source dosyalarını 9.2 de build ederken lib derlemesi bile yapmadınız ayrıca hata verdiği libleride internetten bulup attınız sonra server çöküyor o konuda 1.6k oyuncu diyor sen 3k oyuncu diyorsun uydurmakta master yapmışsın :D
tamam sensin herkesi kendin gibi sanmaya başladın anlıyorum siz o kafayla cok daha ilerlersiniz devam tüm yorumlarımı siliyorum size bilgide iyilikte yaramıyor cahil dolu forum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri