%100 eminim ki o kullandığınız sunucuda kullandığınız source dosyalarını 9.2 de build ederken lib derlemesi bile yapmadınız ayrıca hata verdiği libleride internetten bulup attınız sonra server çöküyor o konuda 1.6k oyuncu diyor sen 3k oyuncu diyorsun uydurmakta master yapmışsınBak kardeşim gittin tekrar konuyu da buldum hatayla karşılaştığımızda bir çözüme kavuşamadık ve emin konu açtı gelen yorumlarda bizimle aynı düşüncedeydi bizde derlediğimiz makineyle oyunu aynı sürüme cektik ve daha sorun kalmadı sen hayatında hic oyun oynattınmo senin yaşında kadar sever yönettim öyle bilişim oyunlarıda değil ha dahada kayde almıyorum ne halin varsa gör https://forum.turkmmo.com/konu/3638740-game-core-yardim/

tamam sensin herkesi kendin gibi sanmaya başladın anlıyorum siz o kafayla cok daha ilerlersiniz devam tüm yorumlarımı siliyorum size bilgide iyilikte yaramıyor cahil dolu forum.%100 eminim ki o kullandığınız sunucuda kullandığınız source dosyalarını 9.2 de build ederken lib derlemesi bile yapmadınız ayrıca hata verdiği libleride internetten bulup attınız sonra server çöküyor o konuda 1.6k oyuncu diyor sen 3k oyuncu diyorsun uydurmakta master yapmışsın![]()
Son düzenleme:
Burda senden büyük cahil yok merak etme. Sen git önce lib, extern derlemeyi öğren öyle geltamam sensin herkesi kendin gibi sanmaya başladın anlıyorum siz o kafayla cok daha ilerlersiniz devam tüm yorumlarımı siliyorum size bilgide iyilikte yaramıyor cahil dolu forum.
Aklımda farklı şeyler var extern lib herşeyi ayarlayacağım altyapı için sourceyi ayarlayıp o şekilde paylaşacağımHocam link ne oldu ?
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)