Harbi onu Paylaşsan Süper OlurArkadaşlar birkaç gün içinde freebsd 13 64 bit ve clang-devel 7 ile sorunsuz şekilde derleme yapabileceğiniz vdi paylaşacağım sizle yabancıların eline bakanlar gibi olmayın
Arkadaşlar birkaç gün içinde freebsd 13 64 bit ve clang-devel 7 ile sorunsuz şekilde derleme yapabileceğiniz vdi paylaşacağım sizle yabancıların eline bakanlar gibi olmayın
Kesinlikle arkadaşın yorumuna bakarak yalanmak için söylemiyorum söylediğin söz gerçekten yerine gitmiş.
Arkadaşlar birkaç gün içinde freebsd 13 64 bit ve clang-devel 7 ile sorunsuz şekilde derleme yapabileceğiniz vdi paylaşacağım sizle yabancıların eline bakanlar gibi olmayın
13 çıktımı ya ben mi göremiyorum
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu arada gcc ile çok uğraştım derlemeyi 11.2 de hem 32 hem 64 ama link hatası verip durdu bende clang-devel e gectim vanilla makefile lerini aldım şu an sorunsuz calışıyor link hatasıda yok cryptopp7 ye de yükselttim paylaşacaksan böyle bişey paylaş tavsiyem cryptopp 7 vs server source extern güncellemesi hakkında detaylı konu paylaşabilirsin
ahaha ne komiksin kardeş yav az önce adama atar yapıyordun şimdide şöyle böyle yap diye tavsiye veriyorsun. halbuki kendin bile kuramamışsın13 çıktımı ya ben mi göremiyorumLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
tavsiyem cryptopp 7 vs server source extern güncellemesi hakkında detaylı konu paylaşabilirsin

ahaha ne komiksin kardeş yav az önce adama atar yapıyordun şimdide şöyle böyle yap diye tavsiye veriyorsun. halbuki kendin bile kuramamışsın![]()
neyin atarından bahsediyorsun adama 11.1 le uğraşmasın diye 11.2 64 bitin linkini attım son söylediğimde 13 demiş onun olmadığı uyarısını yaptım artı forumda eksik gördüğüm server extern güncellemesi hakkında tavsiyesinde bulundum bu forumda anlama kıtlığı ve yanlış anlama sorunu olan sürüyle insan var umarım bu dediklerimi anlamışsınızdır siz onlardan değilsinizdir gelişmiş firewal sisteminden tut server extern güncellemesine piyasada bulunan çoğu sistemin sorunsuz hala getirilip optimize edilmiş hallerine kadar öyle çok şey var ki paylaşabileceğim forumda doğru düzgün insan olmadığı için paylaşma iyilik yapma ihtiyacım olmuyor ancak yön ve tavsiye verebiliyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)