Bilgisayarında arkaplanda çalışan bir işlem var mı diye kontrol eder misin ? Herhangi bir download, windows güncelleme vs
@reLoad58 lolde 60 ping alıyorum demissin o kafama takıldı müşteri hizmetlerini arayıp çok fazla gecikme yaşıyorum sinyal değerlerimi olcermisiniz diyin a normallik varsa ekip yollarlar
2 gün önce görüşme yaptım. Değerleriniz normal gözüküyor diyor başka bir şey demiyor konuştuğum kişi. 10 dakika boyunca ısrar ettim, sorunu anlatıyorum. Beni yalancı konumuna düşürüyorlar. Sisteminizde sıkıntı var o zaman, ben sorun yaşadığım halde sorun yok diyorsunuz diyorum. Bizde sorun yok sizin modem sıkıntılı diyor. Modemi 2 ay önce kendileri geldi taktı tivibu için.
Bilgisayarında arkaplanda çalışan bir işlem var mı diye kontrol eder misin ? Herhangi bir download, windows güncelleme vs
Görev yöneticisinden ağ kullanımını kontrol ettim. Lol haricinde internet kullanımı yok. Discordda sesli görüşmedeyim. Buda pingi etkileyecek kadar bir sorun oluşturmaz herhalde. Şuan lolde antrenman modundayım. Pingim 50-55 arası değişiyor. Ufak bir düşme olmuş.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)