Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Anladım, başka bir forumdan baktım oyundan falan bahsetmemiş ama ping, lag sorunu yaşıyorum demiş en sonunda kabloları değiştirdim düzeldi demiş emin değilim sorununuz kablodan olmayadabilir hocam
Tekrar TTNET ile görüşüp sorunu dile getireceğim. Gelişme olursa buraya da yazarım. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim

Hocam TD-W9970 modemini takın aşağıda resimdeki yeri siz de ekran fotoğrafı alıp atar mısınız hat değerlerinden pek anlamam ama genede bir kontrol edelim
Asıl Ben Teşekkür Ederim HocamTekrar TTNET ile görüşüp sorunu dile getireceğim. Gelişme olursa buraya da yazarım. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim![]()

Hocam TD-W9970 modemini takın aşağıda resimdeki yeri siz de ekran fotoğrafı alıp atar mısınız hat değerlerinden pek anlamam ama genede bir kontrol edelim![]()
Resim 1 :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Resim 2:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Modemi bi kaç saat önce tekrar takmıştım bir kaç ayarına bakmak için.

Hocam hat değerlerinizde bir sorun olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi pek anlamam ama benim değerlerimle karşılaştırdım, 1-2 farklı sitelere göz gezdirdim hızlıca bence değerleriniz güzel
- Noise Margin (Gürültü değerleri)
0 dB - 6 dB Dsl bağlantısı gerçekleşmez ya da sürekli düşer.
7 dB - 14 dB Dsl bağlantısı gerçekleşir fakat düşme meydana gelebilir.
15 dB - 25 dB Hat kalitesi iyi.
26 dB - 30 dB Hat kalitesi çok iyi.
31 dB - 35 dB Hat kalitesi mükemmel.
Attenuation (Zayıflama değerleri)
0 dB - 20 dB Santrale çok yakın.
20 dB - 30 dB Santrale yakın
30 dB - 40 dB Santral mesafesi iyi
40 dB - 60 dB Santral mesafesi ortalama
60 dB - 65 dB Santrale uzak
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)