mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Fiber İnternet Bağlı Ama .. ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan reLoad58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

2 gün önce görüşme yaptım. Değerleriniz normal gözüküyor diyor başka bir şey demiyor konuştuğum kişi. 10 dakika boyunca ısrar ettim, sorunu anlatıyorum. Beni yalancı konumuna düşürüyorlar. Sisteminizde sıkıntı var o zaman, ben sorun yaşadığım halde sorun yok diyorsunuz diyorum. Bizde sorun yok sizin modem sıkıntılı diyor. Modemi 2 ay önce kendileri geldi taktı tivibu için.

Görev yöneticisinden ağ kullanımını kontrol ettim. Lol haricinde internet kullanımı yok. Discordda sesli görüşmedeyim. Buda pingi etkileyecek kadar bir sorun oluşturmaz herhalde. Şuan lolde antrenman modundayım. Pingim 50-55 arası değişiyor. Ufak bir düşme olmuş.

3zpvl2.png

westemisin mi tr demi @didosior a katılıyorum başkasından laptop vb bulup ordan bağlanmayı deneyebilirsin

Hocam ping değerlerinizi etkileyecek herhangi bir durum yok ortada. Tam olarak ben de çözemedim sıkıntıyı, telefondan herhangi bir online oyuna girip (Pubg, Mobil Legends Vb). Orada ne kadar ping alıcaksınız denediniz mi hiç ?

Evet, Turkcell 3G interneti ile 30-35 pingte oynuyorum. 4.5G bağlantısı ile 25-30 arası pingte lol oynayabiliyorum. Başka bilgisayarda denedim ping hep aynı. Minimum bu düzeyde oluyor. Fortnite 'da sunucular yurt dışında olmasına rağmen telefon bağlantım ile 70-80 ping ile oynuyorum. Evdeki internet ile 110-130 arası sürekli değişiyor.

westemisin mi tr demi @didosior a katılıyorum başkasından laptop vb bulup ordan bağlanmayı deneyebilirsin

Evde bulunan diğer cihazlardan da deneme yaptım. Ping hep bu seviyede. Kullandığım cihaz yeni zaten. hp cb008nt 2gr77ea model laptop kullanıyorum. 2 aylık bilgisayar. Driver kart ve sürücülerde sağlıklı durumda.

Evet, Turkcell 3G interneti ile 30-35 pingte oynuyorum. 4.5G bağlantısı ile 25-30 arası pingte lol oynayabiliyorum. Başka bilgisayarda denedim ping hep aynı. Minimum bu düzeyde oluyor. Fortnite 'da sunucular yurt dışında olmasına rağmen telefon bağlantım ile 70-80 ping ile oynuyorum. Evdeki internet ile 110-130 arası sürekli değişiyor.

Evde bulunan diğer cihazlardan da deneme yaptım. Ping hep bu seviyede. Kullandığım cihaz yeni zaten. hp cb008nt 2gr77ea model laptop kullanıyorum. 2 aylık bilgisayar. Driver kart ve sürücülerde sağlıklı durumda.

Lolde west serverindami oynuyorsun yoksa tr demi?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri