bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Fiber İnternet Bağlı Ama .. ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan reLoad58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

35 MBPS fiber internet kullanıyorum. Modem arayüzünü kurcalarken bağlantımın DSL üzerinden yapıldığını gördüm. Fiber internet ve Fiber iptv kullanılmıyor. Aynı zamanda tivibu hizmetinden de faydalanıyorum. Bu normal midir ? Daha önceden 16 MBPS ADSL kullanıyordum. Telefon ile müşteri hizmetlerinde görüşme yaptıktan yarım saat sonra fiber internetim aktif oldu. Herhangi bir kablo değişikliği yapmam gerekiyor mu ? Oyunlar ping sorunum var. Bu yüzden olabilir mi ?

Bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum. Teşekkürler :)

Resmi Göremeyenler:
indir-png.9095

Ben 24 Mbps kullanıyorum modulasyon türü olarak VDSL ancak gördüğün gibi dsl_internet'e bağlı.. İnternet hız testi yaptığında kaç mbps alıyorsun? adresine girip test sonucunu paylaşır mısın?
qvJlgq.png

Ben 24 Mbps kullanıyorum modulasyon türü olarak VDSL ancak gördüğün gibi dsl_internet'e bağlı.. İnternet hız testi yaptığında kaç mbps alıyorsun? adresine girip test sonucunu paylaşır mısın?
qvJlgq.png

Resim :
k6XJjv.png

Hız testim normal. İndirme ve upload hızımda sorun yaşamıyorum. Fakat internet böyle güzel durumdayken oyunlarda ping sorunu yaşıyorum.
  1. Fortnite
  2. CS:GO
  3. Metin2
  4. Zula
  5. Wolfteam
  6. Counter Strike 1.6
  7. Infestation The New Z
  8. League of Legends
Oyunlarını oynamaktayım. Bu oyunlarda dalgalı ping sorunu yaşıyorum. Lol'de dahi en iyi 60 ping alıyorum. Telefon internetim ile 30 ping alıyorum. Dalgalı olarak Aniden yükselip düşüyor.

Resim :
k6XJjv.png

Hız testim normal. İndirme ve upload hızımda sorun yaşamıyorum. Fakat internet böyle güzel durumdayken oyunlarda ping sorunu yaşıyorum.
  1. Fortnite
  2. CS:GO
  3. Metin2
  4. Zula
  5. Wolfteam
  6. Counter Strike 1.6
  7. Infestation The New Z
  8. League of Legends
Oyunlarını oynamaktayım. Bu oyunlarda dalgalı ping sorunu yaşıyorum. Lol'de dahi en iyi 60 ping alıyorum. Telefon internetim ile 30 ping alıyorum. Dalgalı olarak Aniden yükselip düşüyor.
Kara kutudan veya binadaysan bina içi kutudan gelen kabloda fazla bir ek var mı birden fazla ekler ve telefon hattı bağlı mı?
Bu arada fotoğrafı kaldırabilirsin ip adresin gözüküyor hocam evet bir sorun yok ancak ping yüksek ona bakacağım az sonra

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri