Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hocam bu benim sonuçlarım (Paketim 24Mbps ancak alt yapım 22 Kaldırdığı için benim modemime uzaktan kısıtlama olarak 18 Mbps verebildiklerini, bunun bir üstünün 25 olduğunu ve işlemi gerçekleştirdiklerinse dsl bağlantımın sık sık kopacaklarını söylediler altyapı yok kopar tabi
) benim başıma böyle olay gelmedi hocam valla ne desem yalan olur keşke yardımcı olabilsem hocam statik ip adresi mi kullanıyorsunuz siz birde ?
) benim başıma böyle olay gelmedi hocam valla ne desem yalan olur keşke yardımcı olabilsem hocam statik ip adresi mi kullanıyorsunuz siz birde ?
Aynen bi ihtimal dedim. Modemi teknik servise göndermekten başka bir çare yok malesef ping değerlerin turkiyeye göre normal ama lol sunucuları turkiyede acayip ve tuhaf bir durum
4 tane modem denedim. Hepsinde aynı sonuç aldım. Sorun modemden değil bana göre. Fakat ttnet bunu anlamayıp ısrarla sorunu bana yüklüyor. İlginç bir durumdur ki modemi onlar verdiler ve 2 ay oldu. Değişim talep ediyorum, arıza gözükmüyor demeye başlıyor sonra da
Komik ve can sıkıcı bir durum ne yazık ki ..Hocam bu benim sonuçlarım (Paketim 24Mbps ancak alt yapım 22 Kaldırdığı için benim modemime uzaktan kısıtlama olarak 18 Mbps verebildiklerini, bunun bir üstünün 25 olduğunu ve işlemi gerçekleştirdiklerinse dsl bağlantımın sık sık kopacaklarını söylediler altyapı yok kopar tabi) benim başıma böyle olay gelmedi hocam valla ne desem yalan olur keşke yardımcı olabilsem hocam statik ip adresi mi kullanıyorsunuz siz birde ?
![]()
Download upload çok fazla mühim değil. Zaten sizin sonuçlarınız da dert edilecek bir durumda değil. O kadar hızda yeter bana kaliteli ping değerleri aldıktan sonra.
Buda benim sonuç, sıcak sıcak az önce çektim 
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Hocam peki ip adresiniz statik mi ? Yoksa standart kapatıp açınca yenilenen ip mi?4 tane modem denedim. Hepsinde aynı sonuç aldım. Sorun modemden değil bana göre. Fakat ttnet bunu anlamayıp ısrarla sorunu bana yüklüyor. İlginç bir durumdur ki modemi onlar verdiler ve 2 ay oldu. Değişim talep ediyorum, arıza gözükmüyor demeye başlıyor sonra daKomik ve can sıkıcı bir durum ne yazık ki ..
Download upload çok fazla mühim değil. Zaten sizin sonuçlarınız da dert edilecek bir durumda değil. O kadar hızda yeter bana kaliteli ping değerleri aldıktan sonra.Buda benim sonuç, sıcak sıcak az önce çektim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
(CsGo'da bugün max 95 ping görmüşümdür. Ama dediğim gibi 20-30 pinglerde oynuyormuş gibi sıkıntı yaşatmıyordu)
Hocam peki ip adresiniz statik mi ? Yoksa standart kapatıp açınca yenilenen ip mi?
(CsGo'da bugün max 95 ping görmüşümdür. Ama dediğim gibi 20-30 pinglerde oynuyormuş gibi sıkıntı yaşatmıyordu)
Kapatıp açınca yeni ip adresi alıyor. 2-3 saat önce CS:GO giriş yaptım. 113 sabit ping ile oynadım. 113 altına düşmedi.
Anladım, başka bir forumdan baktım oyundan falan bahsetmemiş ama ping, lag sorunu yaşıyorum demiş en sonunda kabloları değiştirdim düzeldi demiş emin değilim sorununuz kablodan olmayadabilir hocamStatik değil. Kapatıp açınca yeni ip adresi alıyor. 2-3 saat önce CS:GO giriş yaptım. 113 sabit ping ile oynadım. 113 altına düşmedi.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)