farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Fiber İnternet Bağlı Ama .. ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan reLoad58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Modeme takılmayın 35 mps alıyorsan hızın normal fiberdir sorun yok yani

Hocam download upload çok iyi sıkıntım yok. Online oyunlarda pingim normal değerlerin üzerinde. Bu sorun oluyor benim için.

kablolu kullanıyorum ve sadece ben bağlıyım. Modemi kapatıp yeni açtım az önce. Yine test ettim halen aynı. Resim atabilirim.

1. Windows Tuşu+R’ye bas.
  2. Açılan pencereye cmd yazıp Tamam’a bas. Siyah üstüne beyaz harflerle yazılar bulunan bir komut istemi penceresi açılmış olmalı.
  3. ping –t yaz.
  4. Enter’a bas.
  5. Bilgisayarın, Google sunucularına paket gönderecek ve pencerede bununla ilgili bilgiler görüntülenecek. Birkaç dakika bekle ve İstek zaman aşımına uğradı mesajıyla karşılaşıp karşılaşmadığını kontrol et. Bu kayıp paket olduğu anlamına gelir.
  6. CTRL+C’ye basarak, verinin özetini al. Ortalama süre, hız testinde çıkan hız sonucuyla uyumlu olmalı. Paket kaybı, kablolu bağlantılarda %0, kablosuz bağlantılarda %1’den az olmalı.
  7. Paket kaybın %0 değilse, Türk telekom müşteri hizmetlerinden yardım almalısın 444 1 444

1. Windows Tuşu+R’ye bas.
  2. Açılan pencereye cmd yazıp Tamam’a bas. Siyah üstüne beyaz harflerle yazılar bulunan bir komut istemi penceresi açılmış olmalı.
  3. ping –t yaz.
  4. Enter’a bas.
  5. Bilgisayarın, Google sunucularına paket gönderecek ve pencerede bununla ilgili bilgiler görüntülenecek. Birkaç dakika bekle ve İstek zaman aşımına uğradı mesajıyla karşılaşıp karşılaşmadığını kontrol et. Bu kayıp paket olduğu anlamına gelir.
  6. CTRL+C’ye basarak, verinin özetini al. Ortalama süre, hız testinde çıkan hız sonucuyla uyumlu olmalı. Paket kaybı, kablolu bağlantılarda %0, kablosuz bağlantılarda %1’den az olmalı.
  7. Paket kaybın %0 değilse, Türk telekom müşteri hizmetlerinden yardım almalısın 444 1 444

3 dakikalık sonuç;

Ping statistics for 216.239.38.120:
Packets: Sent = 239, Received = 239, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 53ms, Maximum = 62ms, Average = 54ms

sizin sonuçlar nasıl

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri